AdAm OLaCaK KıZLaR...

Gelmiş de arkadaşına iki dk da yol mu gösterirmiiiiş, bunlar benle ilgilenmedi

hoşgeldin quartacım :)
sen tecrübelisin sen anlat bize :)
benim eşimde negatif ve karamsardır, her olayın en kötüsünü düşünür,
bende tam tersi işte
yalnız değilsin, yalnız değilsinnnn :)

merhaba canım..
valla ne anlatayım,aslında ben çözüm bulamadım.:):).gerginliği azaltmak için oğlumla şoparlık yaparız ,muhabbet ederiz,içki içeriz ;yine olmaz...diyorumki bu kadar negatif olduğun için gelip seni buluyor.
mesela araba yıkatır,ertesi gün yağmur yağar,hay benim şansıma der. hep beni buluyo der..iyi de zaten hava durumu yağmur veriyo ne alaka dimi??:):)

güldüm yaa buda iyiymiş quarta .:) neyseki senin oğluşun var, onunla gerginlik kalmaz ortam neşelenir :)

geldim elmişim geldim..
kızarım ben onlara
n eiçin yağıcaksın canım pastayı özel birşey mi yoksa ,öylesine mi?

Kız kafalarını kopar gözlerini kaşıkla oy arka bahceye at bulamasınlar sikopatelmayrasmiley:

Erkek kardeşim yatılı okuyor, gecen hafta istedi yapamadım, yarın gelecek ona yapayım, kücük bir delikanlının gönünü celeceğim :)

Resim harika görünüyor yapayım hemeencik

Tamamdır iki tarifi aldım.
Başka varsa kısaca yazsana ipek benim hoşuma gider böyle dönüşümlü tarifler

Yağ biberi var ya.. bir tek yoğurtlu yaparız ya onu. Bilirsiniz belki de maraş tarafı çok yapıyor. O kadar mı güzel olur Allahım ya.. hem de uzun zaman sirkeden dolayı bozulmuyor.
Biberi delip fırında közlüyorum. Közlenirken bolca sarımsak doğruyorum bir kaba, zeytinyağı, sirke ve limon sosu baya bol olacak ama zaten 1 gün sonra akışkanlığı azalan pişmiş zeytinyağlı gibi oluyor. Tuz ekliyoruz. Biberler soğuduktan sonra soyup küçük olmayacak şekilde doğruyoruz.. kırmızı biberin en güzel hali bence. Sirkeden ve limondan çekinmeden kullanın.. birbirini dengeleyecek el ayarı yaparsın zaten.

güldüm yaa buda iyiymiş quarta .:) neyseki senin oğluşun var, onunla gerginlik kalmaz ortam neşelenir :)

ah canım o da değişik oluyo anlatayım bak..
mesela gerginlik oldu diyelim ; tamam haklısın diyorum,daha devam ediyosa,oğlumla komiklik yapmaya çalışıyoruz,diyo ki beni kaale almıyosun sen,oğlunla beni dışlıyosunuz
yani ağzınla kuş tutsan da olmuyor işte bazen...
ben de oğluşumla oynayıp geziyorum valla ne yapayım..
sizin durum nasıl benzer mi??

Sizinkiler de gıcık sanırım. Hiç resmi bayram heyecanı yaşatmıyorlar ya. Neden böyle ki quarta?

benim oğluşum da kızçemde yok ya kendi kendime gülüyorum espriye vuruyorum, bu seferde benimle dalga geçiosun kaaale almıosun diyo :) napayım yani 3 günlük dünyada kendimi sürekli stresemi sokayım be adam :)

senaryo aynı, oyuncular farklı sadece, hepimizin hayatının benzer marazları var quartam.

bunu senmi yaptın ?
evet canım ben yaptım..:)

ayyy okurken gözümde canlandı bir hoş oldum :):)

marketten alıncaklar:
pasta kreması(birisi resim koymuştu sanırım)
pasta taban
damla çikolata
muz,çilek
bir de baharat bölümünde olur genelde,renkli süsleme..
pastayı sütle ıslat ;kremayı çikolatayla karıştır,muz çilek,ceviz fıstık(trercihe göre) koy canım..
üstüne de kremanın kalanını sür. süsle..afiyet olsun..
kardeşin bayılrı vallahi..

sen maraş dolaylarını nerden biliyosun bakim İpek

Benim de tüylerim tiken tiken oldu

Harikasın sen yaa denim prensesim benimmmmm

Tanıdık oradan buradan.. bir de mutfağı seviyorum.. değişik şeyler denemeye bayılıyorum. Güzel demi onların maraş biberiyle yaptıkları turşu. Sirkeli olan.

Sizinkiler de gıcık sanırım. Hiç resmi bayram heyecanı yaşatmıyorlar ya. Neden böyle ki quarta?
neyse ki measi alıyoruz..
üretim bizde hiç durmuyor ya,pazarlama da gelsin deniyor valla...neyse parası veririz diyorlar:)

Tanıdık oradan buradan.. bir de mutfağı seviyorum.. değişik şeyler denemeye bayılıyorum. Güzel demi onların maraş biberiyle yaptıkları turşu. Sirkeli olan.
evet canım güzel olur severim ben de..genelde ekşili yemekler yapılyıor buralarda zaten..dolmayı falan da ekşili yapıyolar. halbuki fıstıklı kıuşüzümlü yaparız biz..çok garip geliyor onlara:)

Benim de tüylerim tiken tiken oldu

Harikasın sen yaa denim prensesim benimmmmm

canım benim,bir sevgi kelebeği oldum şu anda,yüzümde kocaman gülümseme :):)
geçenlerde canın sıkkındı normale döndün di mi kuzu<??*

Sen de edi olunca racon kesmeye başladın. Ne ayak elmaryacım?

Elmayra yı biliyorsuuuun nasıl seviyordu o kedicikleri ben de kroniki öyle seviyorum basıyorum bağrıma nefes alamıyor

Ediliğimle ilgisi yok zaten 19 mayısa bir günlük ban yetkisi alıcam mune söz verdi

canım benim,bir sevgi kelebeği oldum şu anda,yüzümde kocaman gülümseme :):)
geçenlerde canın sıkkındı normale döndün di mi kuzu<??*

Hı hım harikayım havalar ısındı icim de ısındı bir de öğle yemeklerinde yakışıklı yakışıklı oğlanlarla kesişiyorum Çok ayıp birşey bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…