AdAm OLaCaK KıZLaR...

Elmayra yı biliyorsuuuun nasıl seviyordu o kedicikleri ben de kroniki öyle seviyorum basıyorum bağrıma nefes alamıyor

Ediliğimle ilgisi yok zaten 19 mayısa bir günlük ban yetkisi alıcam mune söz verdi

Yok artık. 19 mayıs Pazar zaten kimseyi bulamazsın burada. Bari 20 mayıs diyeydin ya zevkini yaşardın.

ay evet ya.. ben de öyleyim işte....ben haklı olsam da ,gerginlik devam etmesin diye şımarıklı yaparımvs.. bu sefer de ne kadar çabuk unutuyosun ben öyle hemen kendime gelemem diyor..
aman bıraktım ben de takmıyorum ne yapayımmm..
çocuk olunca daha zor söyleyeyim...

hımm korkuttun beni, :)

Bu kadar uzun süre ortalıktan kaybolur, beni başka topiklerde aldatırsan kezzap bile atarım suratına

Bak ben girmeyecektim konuya ama sen söyleyince hatırladım sana küs olduğumu O kadar zamandır ortalıklarda değilim neden merak edilip bir mesaj almadım acaba

Elmayra yı biliyorsuuuun nasıl seviyordu o kedicikleri ben de kroniki öyle seviyorum basıyorum bağrıma nefes alamıyor

Ediliğimle ilgisi yok zaten 19 mayısa bir günlük ban yetkisi alıcam mune söz verdi
kazenin koltuğuna otursaydın bari tatlım

Hı hım harikayım havalar ısındı icim de ısındı bir de öğle yemeklerinde yakışıklı yakışıklı oğlanlarla kesişiyorum Çok ayıp birşey bu
niye ayıp olsun ohh ne güsel,gevşedi gönül yayları demek ki. süperrrr:13:

Yok artık. 19 mayıs Pazar zaten kimseyi bulamazsın burada. Bari 20 mayıs diyeydin ya zevkini yaşardın.
ben burdayım her zaman her daim...ama banlamazsan iyi olur tabii

hava güzel, sen güzel, medeni halin bekar niye ayıp olsun yevrummm :)

Annem görse kızar Çok komik oluyomuş biriyle bakışmak falan ahahahah genc kız gibi oldum

Bak ben girmeyecektim konuya ama sen söyleyince hatırladım sana küs olduğumu O kadar zamandır ortalıklarda değilim neden merak edilip bir mesaj almadım acaba

Yaaa ben seni gördüm eski kankalar topiğinde iş değiştirmişsinnnnnnnnn dedim bu beni unuttu ben de onu unutucam İyi yapmamışım değil mi

Seni banlamam gönül tahtında ayrı bir yerin var abartmayayım munenin koltuğuyla yetineyim dedim alcak gönüllü bir insanım

Acuk eli maşalı ama.. adamlar korkarsa kız.
İlk bir yıl en uysal halimi gösteriyorum sonra cıkarıyorum catalımı :) Kendim cizdim

niye ayıp olsun ohh ne güsel,gevşedi gönül yayları demek ki. süperrrr:13:

19 mayıs Pazar bile mi? Ctsi vardır o zaman sizin quarta. Ee varsa madem neden göremiyoruz seni piyasada ctsileri?

ayyy pazara mı geliyodu 19 mayıs
ben de burdayım yazmıiım..tarihlere bile bakmıyrum artık,nasılsa çalışıyorum diye

Oo ben 30 ağustosa bile baktım bir umut diye.. ama hep hüsrana uğruyorum. Mesela dün bir umut yarın çalışmaz mıyız ki dedim; az önce öğrendim çalışıyoruz. Aslında biliyorum sonucu ama inadına üzülüyorum.. neyse diyelim ki çıkmadık candan umut çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…