AdAm OLaCaK KıZLaR...

bir de 1 mayısta tüm dünya tatil,işim de yok yanii.
ben de alışveriş yapayım bari netten bi de seninle sohbet ederiz artık yarın..kahveleri söyler cigara tüttürürüz

elmeyraya bi ban yetkisi verseler oyun parkına döner burası

öfff hala saçlarımı boyatamadım çok korkuyorum ya güzel olmazsa diye, koltuğumda iğrenç hayat benim için çok zor bugünlerde

bak kız anam.iş ciddiye felan binerse beni yanlış anlamış yok öyle bir şey dersin :84:

öfff hala saçlarımı boyatamadım çok korkuyorum ya güzel olmazsa diye, koltuğumda iğrenç hayat benim için çok zor bugünlerde

yahu bunlarda takılacak şeymi sovrum canım,
saçların şuan ne renk ve hangi renk istiyorsun ?

offf var ya ali kıran baş kesen olurum Kaçak kaderin de kellesini ucurucam.

Ne renk istiyosun?

Ohhh missss gibiiii

ohhhh keyiflere bak ben de dışarı cıkmazsam gelirim
çık dışarıya gez elmoşum napıcan evde..hava ne güzeldir memlketimde şimdi.. burası 9 dereceden direk 30 dereceye çıktı. palto çıkar atlet giy yani...oooffff

ne renk yapmak istiyosun canım saçları,,gel ben boyayım :): kendim boyarım ben hep...

siz aynı ünv demiydiniz abla ?
Şabanda namazlı niyazlı adamdı demek?
senin bey nasıl bu konularda ?

şaban ben bıraktıgımda öyleydi şimdi öyle midir bilemem.

eşim ilk tanıştıgımızda inanmıyorum diyordu.epey öyle gitti.evlendik biizmkiler ama bu namaz kılmıyor , aaaa oruc bile tutmuyor diyorlardı.o kadar nam salmışım ki dindarlıkta :84: :84:

daha bir huşuyla kılıyordum namazımı, daha bir huşuyla dua ediyordum: allahım sevdiğime kavuştur felan :84: :84: :84:

olmuycak duaya amin olmuşşş , yanlız anlattığın kadarıyla şabanın yeni eşiyle olan durumuna bakarsak , Allah'ın sevdiği kuluym uşsun ki olmamış gibi sanki dimi

aaa bana akıl verirsin belki anlatim , siyah saçlıyım buğday tenliyim yani soluk bi tenim var saçımı bikaç tonm açtırmak istiyorum kahve ve siyah saçtan bıktım maksadım değişiklik olsun , küllü kumral yaptırsam olur mu sence

vijjdansız büdü
aman şey yani edi

Ben göstercem sana ediyi büdüyü yalvarcan yapma apla diye bi banlıycam bi affetcem oynıcam aksama kadar

daha bir huşuyla kılıyordum namazımı, daha bir huşuyla dua ediyordum: allahım sevdiğime kavuştur felan :84: :84: :84:

ahahaha töbe töbe allah carpcak sizi

Nereye gitcem kimle gitcem tek basıma takılamam, arkadasım yok, kızkardeşim de cıkamaz erkek arkadaşının babası vefat etti

Kimbilir nasıldır şimdi :)
hımm ilk başlarda baya zıtmışsınız eşinle sanki?
Herkes kendine kılar be Abla, bu çok derin bir konu,enişte senden etkilenmiştir ama.

olmuycak duaya amin olmuşşş , yanlız anlattığın kadarıyla şabanın yeni eşiyle olan durumuna bakarsak , Allah'ın sevdiği kuluym uşsun ki olmamış gibi sanki dimi

olsaydı biizmkisi bdv daki ben deli gibi seviyorum ama kocam başkalarıyla fingerdeşiyor durumları çıkardı.

değer vermiyordu, sevgim hoşuna gidiyordu.dursun bir kenarda hoşuma gidiyor eli yüzü düzgün zekice de bir kız.birini bulamazsam düşünürüm modundaydı :84: :84: :84:

ben de çok beklersin daha dedim.yani yeminle adam resmen o muameleyi yapıyordu.anlamamak için salak olmak lazımdı.

bu arada bizde şabanla bakışırdık mescidde, kütüphanede, serviste....

ben salak sadece bana baktıgını sanardım meğer hovardaymış zaaarrrrrr

Ne kadar çok karşılaşıyorsunuz yav.. mescitte nasıl kesişti yollarınız. Nefesinle bir üfleseydin hazır abdest varken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…