- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #12.281
Oo ben 30 ağustosa bile baktım bir umut diye.. ama hep hüsrana uğruyorum. Mesela dün bir umut yarın çalışmaz mıyız ki dedim; az önce öğrendim çalışıyoruz. Aslında biliyorum sonucu ama inadına üzülüyorum.. neyse diyelim ki çıkmadık candan umut çıkmaz.
Oyyy kıyamamBak geçti küskünlüğüm
bir de 1 mayısta tüm dünya tatil,işim de yok yanii.
ben de alışveriş yapayım bari nettenbi de seninle sohbet ederiz artık yarın..kahveleri söyler cigara tüttürürüz
Annem görse kızarÇok komik oluyomuş biriyle bakışmak falan ahahahah genc kız gibi oldum
Yaaa ben seni gördüm eski kankalar topiğinde iş değiştirmişsinnnnnnnnn dedim bu beni unuttu ben de onu unutucamİyi yapmamışım değil mi
elmeyraya bi ban yetkisi verseler oyun parkına döner burası
öfff hala saçlarımı boyatamadım çok korkuyorum ya güzel olmazsa diye, koltuğumda iğrenç hayat benim için çok zor bugünlerde
elmeyraya bi ban yetkisi verseler oyun parkına döner burası
öfff hala saçlarımı boyatamadım çok korkuyorum ya güzel olmazsa diye, koltuğumda iğrenç hayat benim için çok zor bugünlerde
bak kız anam.iş ciddiye felan binerse beni yanlış anlamış yok öyle bir şey dersin :84:
bak kız anam.iş ciddiye felan binerse beni yanlış anlamış yok öyle bir şey dersin :84:
bu arada bizde şabanla bakışırdık mescidde, kütüphanede, serviste....
ben salak sadece bana baktıgını sanardım meğer hovardaymış zaaarrrrrr
offf var ya ali kıran baş kesen olurumKaçak kaderin de kellesini ucurucam.
Ne renk istiyosun?
Mescidde miAbla namaz yerine napıyodunuz siz ahahahahah
çık dışarıya gez elmoşum napıcan evde..hava ne güzeldir memlketimde şimdi.. burası 9 dereceden direk 30 dereceye çıktı. palto çıkar atlet giy yani...oooffffOhhh missssgibiiii
ohhhh keyiflere bak ben de dışarı cıkmazsam gelirim
ne renk yapmak istiyosun canım saçları,,gel ben boyayım :): kendim boyarım ben hep...elmeyraya bi ban yetkisi verseler oyun parkına döner burası
siz aynı ünv demiydiniz abla ?
Şabanda namazlı niyazlı adamdı demek?
senin bey nasıl bu konularda ?
daha bir huşuyla kılıyordum namazımı, daha bir huşuyla dua ediyordum: allahım sevdiğime kavuştur felan :84: :84: :84:
çık dışarıya gez elmoşum napıcan evde..hava ne güzeldir memlketimde şimdi.. burası 9 dereceden direk 30 dereceye çıktı. palto çıkar atlet giy yani...oooffff
ne renk yapmak istiyosun canım saçları,,gel ben boyayım :): kendim boyarım ben hep...
vijjdansız büdü
aman şey yani edi
daha bir huşuyla kılıyordum namazımı, daha bir huşuyla dua ediyordum: allahım sevdiğime kavuştur felan :84: :84: :84:
çık dışarıya gez elmoşum napıcan evde..hava ne güzeldir memlketimde şimdi.. burası 9 dereceden direk 30 dereceye çıktı. palto çıkar atlet giy yani...oooffff
ne renk yapmak istiyosun canım saçları,,gel ben boyayım :): kendim boyarım ben hep...
şaban ben bıraktıgımda öyleydi şimdi öyle midir bilemem.
eşim ilk tanıştıgımızda inanmıyorum diyordu.epey öyle gitti.evlendik biizmkiler ama bu namaz kılmıyor , aaaa oruc bile tutmuyor diyorlardı.o kadar nam salmışım ki dindarlıkta :84: :84:
olmuycak duaya amin olmuşşş , yanlız anlattığın kadarıyla şabanın yeni eşiyle olan durumuna bakarsak , Allah'ın sevdiği kuluym uşsun ki olmamış gibi sanki dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?