AdAm OLaCaK KıZLaR...

Eki Görüntüle 699440

Her gün calısıyorum daha başarılı olmak icin

Kızım onlar benim amirim mecburum şube müdürü gibi bişeyim ben

gururdan öleceğdin deeeeeeeee kıskancsın hala

tamam da her msj da yazma..sanki sen banlıyomuşun gibi
konu dışı yazanlarla ilgilenilecektir de
özne belli olmasın
herkes senden bilsin ahahah

tamam da her msj da yazma..sanki sen banlıyomuşun gibi
konu dışı yazanlarla ilgilenilecektir de
özne belli olmasın
herkes senden bilsin ahahah

Yok yewrum Allahın bildiğini kuldan saklamam ben Ban yetkim yok, usku durursam o da olabilir

Amir onlar adını da yazarım yalakalık olsun

Çok ürkütücü. ooo gündüz bile tırsar insan…
Gönüllü tecavüzcülere tinercilere davetiye çıkartmak demek.

Biraz temizlediler oraları, aşağıdaki genelevi falan da yıktılar ama yine de cok tehlikeli

istanbuldasın değil mi İpek??

Light mı içiyorsun bari?
slim içiyorum canım..günde 5-6 tane ..gerçi ben seviyorum içmeyi zamanım olsa daha çok içerim :):)

istanbuldasın değil mi İpek??

slim içiyorum canım..günde 5-6 tane ..gerçi ben seviyorum içmeyi zamanım olsa daha çok içerim :):)

Yoooo.. nerden vardın öyle bir kanıya.. İstanbul’da olsam sıkılır mıyım? Gerçi Ankara’nın memur havasından sonra yaşayamam ben orada ama yine de burada olmaktan iyidir.

pazar günü iş yerinden kız arkadaşlarım geldi eşim görevdeydi, ilk kez kısır yaptım
hazır mozaik keklerden pasta yaptım burda birinizden duymuştum bunu
sigara böreği vardı onları kızarttım bide kayınvalidemin getirdiği mantıdan istemişlerdi onu haşladım

Yeni evli olunca öyle olur. Çocuk olunca sıkılmayı özlersin..Orada elektronik şeyler ucuz oluyormuş doğru mu nemiş? Kaçak falan diyorlar.

arayınca buluyosun her şeyi,200 liraya iphone var böylemi yazılıyo onuda bilmiyorumya
ama ben girmedim hiç o işe, parfüm falanda çok ucuz oluyo diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…