- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #12.381
:d insan belgeseli
şimdik bu resimleri saçım için doğru öneri vermeniz için koyuyorum bu pc de yanlız fotom olmadığı için her zamanki gibi huysuzu da eklemek zorundayım Eki Görüntüle 699413 Eki Görüntüle 699414
bakınca beğeninde sileyim kızlar
şimdik bu resimleri saçım için doğru öneri vermeniz için koyuyorum bu pc de yanlız fotom olmadığı için her zamanki gibi huysuzu da eklemek zorundayım Eki Görüntüle 699413 Eki Görüntüle 699414
Aklıma orası geldi burda orman mıı var! :)
İPEKCİM GELECEĞİ D EDÜŞÜMNMEK LAZIM,TÜM ZAMANIMIZI ÇOCUĞUMUZ ALIYOR AMA ONLAR BÜYÜYORLAR..Haklısın canım da bir şey var akşam zaten hiçbir şeye zaman yetmiyor.. hafta sonu desen bin bir ölüm hızlı hızlı koştur. Bizim lojmandakiler tayin olmadan önce gidip geliyorduk ama şimdi gerçekten bayadır akşam gitmiyoruz bir yere. Zaman da hızlı geçince prensesimizle aramıyoruz da
akrabamız çok yok canım yaa.
gezmeye pikniğe
kocam ben kız.yapışık 3 lü.
sıkılmıyormusunuz hep 3 lü ?
Koca angaraya alışmış maşallah abla,
Orman yok da surlar var. Gerçi artık kamera takılmış ya. Ankarada da neydi ya offf yaşlandım valla 19 mayıs stadının orda tepede orası çok uygun bak.
ufff çok gençsiniz beeee :84:
ama benziyorsunuz birbirinize.ilginç geliyor eşlerin benzemesi
ilk resimdeki rengin daha çok yakışmış
doğal renginmi ?
Kesinlikle acık renk, küllü kumral, öyle aralara ışıltı falan attırma küllü kumrala boyasın teres :)
hiç sıkılmıyoruz yaa gerçekten.kimse tadımızı kaçırmıyor.
Mogan gölünün oraya atsınlar beni bari
öyle mi küllü kumralı istiyorum zaten cesaret verdin valla
siz nasıl mutluysanız öyle devam edin zaten..kimsenin hayatı zevkleri aynı değil..ne güzel böyle yapışık seviyosanız:)eşin de gezmeyi seviyosa ne ala..
Ankara kalesi deyiversene anacım. Çatladım. Bulamasaydım yirdim kafayı.
sigaraya gidiyroum uçurmayın konuyu lütfen...
kader de yok özet alamam sonra..
İPEKCİM GELECEĞİ D EDÜŞÜMNMEK LAZIM,TÜM ZAMANIMIZI ÇOCUĞUMUZ ALIYOR AMA ONLAR BÜYÜYORLAR..
YARIN BİR GÜN SENİ BENİ TAKMICKALAR..O ZAMAN BİZ DE EL ELLDE BAŞBAŞTA KOCAYLA KALICAZ...
ayyy o da devamlı sıkıcı olmaz mı??yapışık 3 lü..
elmayraa..
edilerin gralıçası..nasılda yumruğunu vurdu masaya..gururdan ölecektim..
ama şu mune kazen cümlesiyle tüm heybetin söndü yine :)))
selamet partisinide bırakmış daha bi hoş olnuş ahahah
sigaraya gidiyroum uçurmayın konuyu lütfen...
kader de yok özet alamam sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?