- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #12.421
Yoooo.. nerden vardın öyle bir kanıya.. İstanbulda olsam sıkılır mıyım? Gerçi Ankaranın memur havasından sonra yaşayamam ben orada ama yine de burada olmaktan iyidir.
pazar günü iş yerinden kız arkadaşlarım geldi eşim görevdeydi, ilk kez kısır yaptım
hazır mozaik keklerden pasta yaptım burda birinizden duymuştum bunu
sigara böreği vardı onları kızarttım bide kayınvalidemin getirdiği mantıdan istemişlerdi onu haşladım
aaaa bilmem ki öyle kalmış aklımda..sen nerdeydin ipekcim..benim gibi küçük memleketlerde de mi sıkıştın sen de
nemeeeee,kısıra bayılırım ben ama hiç denemdim..
eline sağlık nemiş,,,
mozaik kekten pasta nasl yaptın ?
tarif vrebilirmisin.
canım aşağıda gördüğün iki dankek çeşidini kullandım dışı çikolata kaplı olmayanını dilim dilim kesip borcama dizdim üstüne puding yaptım ama çikolatalı pudingin içine çikolatalı sosta kattım ikisini karıştırıp pişirdim onu keklerin üstüne döktüm diğer kata kenarı çikolatalı olan dankekten dilimledim onların üstünede krem şanti, çilek muz ve kivi ilede süsledim güzel oldu
Eki Görüntüle 699464 Eki Görüntüle 699465
sen edi oldun olalı bi kavga edemiyorum milletle yahu
canım aşağıda gördüğün iki dankek çeşidini kullandım dışı çikolata kaplı olmayanını dilim dilim kesip borcama dizdim üstüne puding yaptım ama çikolatalı pudingin içine çikolatalı sosta kattım ikisini karıştırıp pişirdim onu keklerin üstüne döktüm diğer kata kenarı çikolatalı olan dankekten dilimledim onların üstünede krem şanti, çilek muz ve kivi ilede süsledim güzel oldu
Eki Görüntüle 699464 Eki Görüntüle 699465
Hımmmm arkadaşına bak demesinler
Kısır sevmeyen yoktur sanırım..sen çok uğraşmışsın nemiş. O kadar ayrıntıya gerek yok al kakaolu top keki. Üstünü oy biraz puding dök.. küçük muffin kaplarına koy ve süsle. Hiç hiç anlaşılmıyor. Senin yaptığını sanıyorlar muffini de.
he valla resmen psikolojik baskı bi hanımefendi oldum sanki, yoksa ben ebişe mantıklı makul yorum yapacak insanmıydım aaaah ah
Kısır sevmeyen yoktur sanırım..sen çok uğraşmışsın nemiş. O kadar ayrıntıya gerek yok al kakaolu top keki. Üstünü oy biraz puding dök.. küçük muffin kaplarına koy ve süsle. Hiç hiç anlaşılmıyor. Senin yaptığını sanıyorlar muffini de.
Ayy bu harika fikir :) kim uğraşıcak muffinle
ahahahah deli
10 dk sürmüyor elmarya… bir de fındıktan çalmamış eti yaparken.. inanılmaz soruyorlar nasıl böyle tuttu diye. Ay kıvırmaları oynuyorum o zaman da..
10 dk sürmüyor elmarya bir de fındıktan çalmamış eti yaparken.. inanılmaz soruyorlar nasıl böyle tuttu diye. Ay kıvırmaları oynuyorum o zaman da..
he valla resmen psikolojik baskı bi hanımefendi oldum sanki, yoksa ben ebişe mantıklı makul yorum yapacak insanmıydım aaaah ah
orda hafif bi şok yaşamadım değil senin yoruma :))
Eki Görüntüle 699479
bu böreği pek severdim annem bunun içine salam sucuk da koyardı, bunu becerebilirmiyimki
Eki Görüntüle 699479
bu böreği pek severdim annem bunun içine salam sucuk da koyardı, bunu becerebilirmiyimki
benim o güzide yorumlarım ceza alırsa ben kendimi hangi dağa vurayım şimdi sen söyle bade
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?