AdAm OLaCaK KıZLaR...

Yoooo.. nerden vardın öyle bir kanıya.. İstanbul’da olsam sıkılır mıyım? Gerçi Ankara’nın memur havasından sonra yaşayamam ben orada ama yine de burada olmaktan iyidir.

aaaa bilmem ki öyle kalmış aklımda..sen nerdeydin ipekcim..benim gibi küçük memleketlerde de mi sıkıştın sen de

nemeeeee,kısıra bayılırım ben ama hiç denemdim..

eline sağlık nemiş,,,
mozaik kekten pasta nasl yaptın ?
tarif vrebilirmisin.

eline sağlık nemiş,,,
mozaik kekten pasta nasl yaptın ?
tarif vrebilirmisin.

canım aşağıda gördüğün iki dankek çeşidini kullandım dışı çikolata kaplı olmayanını dilim dilim kesip borcama dizdim üstüne puding yaptım ama çikolatalı pudingin içine çikolatalı sosta kattım ikisini karıştırıp pişirdim onu keklerin üstüne döktüm diğer kata kenarı çikolatalı olan dankekten dilimledim onların üstünede krem şanti, çilek muz ve kivi ilede süsledim güzel oldu

süper eline sağlık çok yaratıcı olmuş canım.

Kısır sevmeyen yoktur sanırım..sen çok uğraşmışsın nemiş. O kadar ayrıntıya gerek yok… al kakaolu top keki. Üstünü oy biraz puding dök.. küçük muffin kaplarına koy ve süsle. Hiç hiç anlaşılmıyor. Senin yaptığını sanıyorlar muffini de.

Ayy bu harika fikir :) kim uğraşıcak muffinle

he valla resmen psikolojik baskı bi hanımefendi oldum sanki, yoksa ben ebişe mantıklı makul yorum yapacak insanmıydım aaaah ah

ahahahah deli

ayyy o da güzelmiş onuda deneyeyim

10 dk sürmüyor elmarya… bir de fındıktan çalmamış eti yaparken.. inanılmaz soruyorlar nasıl böyle tuttu diye. Ay kıvırmaları oynuyorum o zaman da..

içini oyarken dağılmıyormu ipek ? çok taze oluyor genelde yerkende hemen dağılıyorya oymak zor olmazmı

10 dk sürmüyor elmarya… bir de fındıktan çalmamış eti yaparken.. inanılmaz soruyorlar nasıl böyle tuttu diye. Ay kıvırmaları oynuyorum o zaman da..

ahaha sahtekar cok yaratıcı sahtekarlıklar var sendeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…