- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #12.361
kızlar yapmayın ya,illa oturduğunuz yerde olması lazım değil ki..öyle hayat çok sıkıcı olmaz mı?? gece sıkıldığında arayacak bi arkadaş,arada vakit ayırıp kahve içecek bir dost.. eşlerle ,çocuklarla beraber akşam yemekleri??
parktan bile arkadaş bulursunuz mutlaka:):)
ben koymiyimmi
sonra sabah bi küvette uyanırız sırtırımızda 2 yarık
yok aşamaları töbe töbeee
kızlar yapmayın ya,illa oturduğunuz yerde olması lazım değil ki..öyle hayat çok sıkıcı olmaz mı?? gece sıkıldığında arayacak bi arkadaş,arada vakit ayırıp kahve içecek bir dost.. eşlerle ,çocuklarla beraber akşam yemekleri??
parktan bile arkadaş bulursunuz mutlaka:):)
ne dersi sabatiye??3 kişi olarka mı gidiyosunuz,yoksa akrabalar falan da var mı?çok meşgulum ya ders çalışıyorum yaa evde iş yapıyorum.çocuk olayı.hele yazın var yaa başımı kaşıyacak zamanım olmuyor.sürekli koca planlar yapar.oraya buraya gideriz.
elmoş kopardın beni yineParktan bulduğumuz arkadaş bizi kaçırır böbreklerimiz alır mafyaya satar sonra da kötü yola düşürür :18:
ben bir değişik modlardayım.çok fazla kafa dengi arar oldum.onun dışındakiler olsa ne olur olmasa ne olur düşüncesi hakim.allah sonumu hayretsin.gömmeye adam kalmayacak etrafımda.cesetim kokacak.apartmana tüm kokular yayılacak.belediye kaldıracak ıııııııııııı
Küvette uyansan iyi bi adamın yanındaaaaaa :26:
Küvette uyansan iyi bi adamın yanındaaaaaa :26:
elmoş kopardın beni yine
o senin için geçerli değil,oratmlarda bulucan arkadaş,hatt ark. değil sevgili:):)
yalan dünyadaki zerrin gibi okuyucu oluruz artık
tadından yenmez :))))))
Bugün cok vahsiyimkendime gelinlik giydirip tecavüze uğrattırıp gözlerimi kaşıkla oydurup belgrad ormanlarına attırdım
ne dersi sabatiye??3 kişi olarka mı gidiyosunuz,yoksa akrabalar falan da var mı?
belgrad ormanının adını niye çıkırayorsun şimdi :)
ahalkadklşasdklşklşadşl pislik cem yılmaz senii koy bakalım hadi
akrabamız çok yok canım yaa.
gezmeye pikniğe
kocam ben kız.yapışık 3 lü.
:d insan belgeseli
şimdik bu resimleri saçım için doğru öneri vermeniz için koyuyorum bu pc de yanlız fotom olmadığı için her zamanki gibi huysuzu da eklemek zorundayım Eki Görüntüle 699413 Eki Görüntüle 699414
bakınca beğeninde sileyim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?