AdAm OLaCaK KıZLaR...

ben bir değişik modlardayım.çok fazla kafa dengi arar oldum.onun dışındakiler olsa ne olur olmasa ne olur düşüncesi hakim.allah sonumu hayretsin.gömmeye adam kalmayacak etrafımda.cesetim kokacak.apartmana tüm kokular yayılacak.belediye kaldıracak ıııııııııııı

Haklısın canım da…bir şey var… akşam zaten hiçbir şeye zaman yetmiyor.. hafta sonu desen bin bir ölüm hızlı hızlı koştur. Bizim lojmandakiler tayin olmadan önce gidip geliyorduk ama şimdi gerçekten bayadır akşam gitmiyoruz bir yere. Zaman da hızlı geçince prensesimizle aramıyoruz da…

çok meşgulum ya ders çalışıyorum yaa evde iş yapıyorum.çocuk olayı.hele yazın var yaa başımı kaşıyacak zamanım olmuyor.sürekli koca planlar yapar.oraya buraya gideriz.
ne dersi sabatiye??3 kişi olarka mı gidiyosunuz,yoksa akrabalar falan da var mı?

Parktan bulduğumuz arkadaş bizi kaçırır böbreklerimiz alır mafyaya satar sonra da kötü yola düşürür :18:
elmoş kopardın beni yine
o senin için geçerli değil,oratmlarda bulucan arkadaş,hatt ark. değil sevgili:):)

Belediye kaldırsa iyi zabıta bakıyo o işlere

elmoş kopardın beni yine
o senin için geçerli değil,oratmlarda bulucan arkadaş,hatt ark. değil sevgili:):)

Bugün cok vahsiyim kendime gelinlik giydirip tecavüze uğrattırıp gözlerimi kaşıkla oydurup belgrad ormanlarına attırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…