AdAm OLaCaK KıZLaR...

Selam ben geldim
Yaşam belirtisi vermek için

Dün eve gittim ilk işim kapıya bakmak oldu, sağlam demir kapı takılmış, pimapenlere güvenlik kilidi konmuş
( Daha önce istemiştim gerek yok demişti, şapşik adam )
Neyse yaşamamız lazımmış demek
Allah daha beterinden korusun

Ablamın kontrolü vardı 500 e düşmüş
10 gün sonra yine gel demişler
İnşallah o gün sıfırlanmış olur da tamamen kurtuluruz

Sonracıma gelelim güzel habere
Yarın tatil
1 Mayıs olduğundan değil, 1 Mayıs ta buralar epey olaylı oluyo diye şirket kapalı

bizi mantıklı düşünmeye sevk ettin iyi oldu
ay ben atılırsam 6 ay yokum gelmezsem merak etmeyin yani

6 koca ay

Bununla gecmiş olsun cnm

Hoşgeldin Kader,
Allah fırsat vermesin bi daha.

sen baya soğuk kanlısın heee

Kader çok geçmiş olsun canım bir rast gelemedik…soracaklarım var da yoğunluk bastırdı.

Ayy inanılmaz uyku bastırdı, biraz dizi izlim de gecsin

Yok çok şükür
Bir arpa boyu yol alamadan biz eve varmışız, tahminimce

Aman iyi bari. Bizim de dün gündüz vakti karşı apartmanın 3. Katına hırsız girmiş. Ayy bir korktum gündüz vakti artık kol geziyorlar.
Karşımda görsem ben yığılırım oraya

çıldırmak üzereyim herşeye ağlıyo bugunbu çocuk yemınle kafa bırakmadı

bunalıma soktu resmen benıya yıllarca beklediğim için şimdi ne yapsa şikayet etmeye hakkım yokmuş gıbı gelyor ama bugun delirdii

Katie bazen benimki de öyle. Ağlamak için sebep arıyor ve gece uyuyana kadar da geçmiyor bu sendrom. Yapacak bir şey yok şu durumda. Sabır dicen hasta değilse. Kaç yıl bekledin ki bebek?

Katie bazen benimki de öyle. Ağlamak için sebep arıyor ve gece uyuyana kadar da geçmiyor bu sendrom. Yapacak bir şey yok şu durumda. Sabır dicen hasta değilse. Kaç yıl bekledin ki bebek?

8 yıl bekledım cnmya 1 yaşında ağlamasınada kıyamıyorum ama ıstem dışı sınırde oluyorum

çok şükür hasta değil diş çıkarırken bıle ateşlenmedi kış geçti hasta olmadı çok şükür dırençli yavrum ama

çok gezme meraklısı havada sıcak daha serınlemedi parkada çıkamıyoruz aldım beşiğine koydum yoruldu herhalde ağlamktan öylece yatıyo

ayy canım benim yerim o kuzuyu..her halleri güzel. 2 yaşında gör sen içeri sokamayacaksın. benim kızım mahallenin köşesinin dönünce başlardı ağlamaya..yaş kaç senin ki kaç yıllık evlisin baya bir beklemişsin. geç olsun sorunsuz olsun canım ya hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…