AdAm OLaCaK KıZLaR...

kızlar ben yarın çalışıyorum. burada olanları beklerim..herkese iyi akşamlar gelmeyenlere iyi tatiller

diş çıkarıyor olmasın canım.yerim ben o kıymetli bebeği.

baya sorunlu oldu aslında ben 29 yaşındayım daha yenı gırdım 28de dıyebılırsınız

18 yaşında evlendım Eki Görüntüle 699596 işte buda benım tosbam

Son düzenleme:
baya sorunlu oldu aslında ben 29 yaşındayım daha yenı gırdım 28de dıyebılırsınız

18 yaşında evlendım Eki Görüntüle 699596 işte buda benım tosbam

pek bir nazlı duruyor bu paşa yavv.

dokunsan ağlayacak sanki.

ama ben ağlamaktan felan anlamam ısırırım onun kollarından

canım allah bağışlasın.güle güle büyüsünler.

6 tane dişi var şimdi olabılır ama böyle huysuz olmazdı resmen uzerıme tırmandı bugun şimdi uyudu

canım bir ölçek calpol versen, kırgınlık diş herşey olabilir.

yani çok ağlatma.parasetamol ver, bu mevsimde normal kırgınlık olayı

şapkasını yerim ben onun tam tosbağa yaaa maşallah...
tüp bebekmi katiem ?
Allah isteyene aratmadan versin
aminn evet tup bebek 4.denemede oldu baya zahmetli
pek bir nazlı duruyor bu paşa yavv.

dokunsan ağlayacak sanki.

ama ben ağlamaktan felan anlamam ısırırım onun kollarından

canım allah bağışlasın.güle güle büyüsünler.

amin cumlemızınkini

doğduğunda berı hep öle nazlı kımse erkek demiyor ıllakı soruyolar kızmı dıye kıyafetlerden bellli ama okada çok kıza benzıyorkı bı ıhtımal dıye soruyorlar ağlamasıda öyle nazlı insanın içini kıyıyorr
dişlenmeye alışık

Ateşi yoksa bence ilaç vermesin. Bir de diş çıkartırken ateşlenmedi diyor. Bazı çocuk nasıl başlarsa öyle gidiyor. En başta ateş olduysa sonuna kadar ateşli çıkartıyor ama yaşamadıysa hiç ateş olmuyormuş. Bunu da anne sütüne bağlıyorlar.

evde dolven var oda aynı işi görüyor ondan verım

erkek çocuklarının çok ağlaması ıyı olmuyor bılıyorum ama ateş falan olmayınca ilaç aklıma gelmedı

1,5 yıllık evliyim sorma mahalle baskısı başladı :)
şuan için düşünmüyoruz 1 - 2 sene sonra olabilir

Kontrollerini yaptır bence en azından. Hani düşünmüyoruz dersin de Allah korusun bir de sorun olursa en azından düşünmediğin sürede ayarlarsın tedavini falan. Şimdi hep hormonlu yiye yiye böyle olduk. Annelerimiz nasıl hemen hamile kalıyormuş ard arda.

5 ay zorla emzırdım surekli formul mama takvıyesıyle yanı sutumden nekadar faydalandı bılemem nezaman 6 aylık olcak şu emzırme kabusu bıtçek dıye ağlardım çünkü sütüm yoktu fazla eşimde belkı sutun az ama çok faydalı nerden bılıyorsun emzırmedın dıyenlere kulak asma derdı hakıkatende öyle çıktı

normal yolla gebe kalan yok doğru düzgün, yediğimiz içtiğimiz stresli hayatımız hepsi etken.
Doğru söylüyorsun ipek.

şimdilik öyle yapıyorum,
bebek geleceği zamanı biliyor bence.
Allah hayırlı doğru zamanda aratmadan nasip etsin. Amin.

gofretto sen kaç yaşındaydın 30 u geçmedıysen hiç acale etme gerçekten çocuk buyuk sorumluluk evliliğin keyfını çıkarın bıraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…