AdAm OLaCaK KıZLaR...

gunaydın

bide sözde ben çalışmıyorum siz çalışıyrsunuz bana nıye tatıl gelmıyo

nemiş tatıle gıtmış :2::2:

günaydın kızlar diyeceğim ama herkes tatil...
ipekcim sen gelirsin belki ben bugün buralarda olurum artık

günaydın

Nemiş banlanmış,ah ah gaza gelip niye cevap verdiyse o hatuna kaç gün acaba bilen var mı?

gunaydın

bide sözde ben çalışmıyorum siz çalışıyrsunuz bana nıye tatıl gelmıyo

nemiş tatıle gıtmış :2::2:

Katie çok merak ediyorum; sen çalışmıyorsun ama sabah erkenden kk ya gelebiliyorsun.. sırrı ne bunun canım? Oğluş falan uyuyor mu? Eşin çalışıyor mu bugün?

Quarta bu konudan mı bilmem de bir sürü kişi banı yemiş canım… bdv den tanıdığım bir sürü kişi engellenmiş.. yazıkkk

Katie çok merak ediyorum; sen çalışmıyorsun ama sabah erkenden kk ya gelebiliyorsun.. sırrı ne bunun canım? Oğluş falan uyuyor mu? Eşin çalışıyor mu bugün?

canım oğlum sabah 7de uyanıyor 9a kadar onla ılgılenıyorum temıleyıp doyuruyorum sonra uyuyor öğlene kadar ozaman boş vaktım oluyor çok

evet bugun eşim evde dışarı çıkalım dıye ısrar edıyor birazdan çıkıcaz

Son düzenleme:

selam Katiee,ohh ne güzel zamanlar kıymetini bil,büyüdükçe seni de peşinden koşturuyo,o uyuyunca halin kalmıyo:):)
ne güzel çıkın gezin tabii,ben çalışıyorum
ipekkkk nerdesin kader arkadaşım..

selam

şimdide koştuuyor 1 aydır yurumeye başladı wcye bıle gıdemıyorum gelip kapıda ağlıyoor

bursada yeşillik çok bır avmenın yeşillik alanı var onlar koştursun ben dınlenıcem kenarda

maşallah yeni yürümeye başladı demek ne ttalıdır o şimdi,poposuna vura vura sevicen
hep derlerdi erkek çocukla başetmesi zor hareketli olur diye. oğluşum da sakindir ama 2 yaş betrmiş. sendrom sıktı artık beni devamlı hayır hayır..devamlı koşturmaca evde..fiziksel oyunlar istiyo..boğuşacaksın koşacaksın,araba süreceksin..akşam yatağa nasıl atıyorum kendşimi gör yanii.. kilo vermek için birebir..:) dün resim koydun galiba göremedim benn..

İyi bari küçük bey uslu demek ki. Hava da o kadar güzel ki. Benim de eşim yine çalışmıyor ben çalışıyorum. Bana diyor ki: ben senden çok anneyim.
Gezin canım aşk tazeleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…