- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #12.521
maşallah yeni yürümeye başladı demek ne ttalıdır o şimdi,poposuna vura vura sevicen
hep derlerdi erkek çocukla başetmesi zor hareketli olur diye. oğluşum da sakindir ama 2 yaş betrmiş. sendrom sıktı artık beni devamlı hayır hayır..devamlı koşturmaca evde..fiziksel oyunlar istiyo..boğuşacaksın koşacaksın,araba süreceksin..akşam yatağa nasıl atıyorum kendşimi gör yanii.. kilo vermek için birebir..:) dün resim koydun galiba göremedim benn..
İyi bari küçük bey uslu demek ki. Hava da o kadar güzel ki. Benim de eşim yine çalışmıyor ben çalışıyorum. Bana diyor ki: ben senden çok anneyim.
Gezin canım aşk tazeleyin.
tam bı ördek gıbı yuruyor
resim burda olduğunda yıne koyarım cnm
2 yaştan bende korkuyorum ama kılo verdırme etkısı varsa katlanırım
onu benımkide dıyor altını kırlettığınde bende annesı çocuğunu temızle dıyorum annelik bıtıyor
sizin eşleriniz yaptımı bılmıyorum ama eşim hiç altını değiştirmedı alsında bıkaçkere yapmasını isterdım
şimdi çıkıyoruz ama ben kkdan ayrılamıyorum
kızlar bugün kk da tüm konularda inanılmaz bir ziyaretçi yoğunluğu var,tatil diye millet geyiğine okuyor konuları heralde:)
bugün herkes evde olunca kimse yok galiba ama ben geldim burdayım
selam herkese o/
nemesis de grileşmiş ben breathin'in konularına inanmıyorum nedense bi de amanede miydi neydi sedef eltinin konularına. bu kadar saçma şeyler olamaz gibi geliyor bana ya da anca müge anlı'da olur böyle tipler gibi ne bileyim...
senin açtığın konuya yorum yaptım guartacım ama biraz sert mi oldu ne?
olursa olsun be kadesa,ben de yazdım devamında...
sen konuşmazsan ben konuşmazsam nasıl kalkınacak bu millet değil mi ama?? kadınlar gençler nasıl öğrenecek siyaseti??
merhaba ben burdayım,her zamanki gibi tüm resmi tatillerde çalışıyorum..
amanede yine elti konusu açtı sandım değilmiş. ama ben onun daha 8 aylık evli olduğunu bilmyiodum,sandım ki 8 yıllık evli..
ben bu konularda sadece birşeyler öğrenip uygulayıp uygulamadıklarını merak ediyorum...o kadar akıl veriyo insanlar eninde sonunda ilk düşüncesini uyguluyo gibi geliyo..
öyle canım da konuşanı da çok güzel susturabiliyorlar...orada kızdığım aslında polis falan değil bu zihniyet!
iyi akşamlar var mı dertleşecek kimse?
nemiş banlanmış kızlar hangi konudan yedi? bilen varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?