AdAm OLaCaK KıZLaR...

tam bı ördek gıbı yuruyor
resim burda olduğunda yıne koyarım cnm

2 yaştan bende korkuyorum ama kılo verdırme etkısı varsa katlanırım
İyi bari küçük bey uslu demek ki. Hava da o kadar güzel ki. Benim de eşim yine çalışmıyor ben çalışıyorum. Bana diyor ki: ben senden çok anneyim.
Gezin canım aşk tazeleyin.

onu benımkide dıyor altını kırlettığınde bende annesı çocuğunu temızle dıyorum annelik bıtıyor
sizin eşleriniz yaptımı bılmıyorum ama eşim hiç altını değiştirmedı alsında bıkaçkere yapmasını isterdım
şimdi çıkıyoruz ama ben kkdan ayrılamıyorum

Benim eşim mecbur altını da değiştirdi, baktı da hatta ctsi günü iş yerinden acil çağırmışlar normalde çalışmıyor. Ben de işteyim tabi, o zaman kızım daha küçüktü 2 yaşında değildi tam..onu da almış gitmiş ama baya rütbeliler de varmış.. kız da ağlamış arabadan inmemiş. Ne yapacağını şaşırmış benimki.. bekleseydin beni dedim: ne diyim karım çalışıyor ben evde çocuk bakıyorum gelemem mi deseydim. Baya kötü oluyor böyle durumlarda gerçekten…

kızlar bugün kk da tüm konularda inanılmaz bir ziyaretçi yoğunluğu var,tatil diye millet geyiğine okuyor konuları heralde:)

bugün herkes evde olunca kimse yok galiba ama ben geldim burdayım

selam herkese o/

nemesis de grileşmiş ben breathin'in konularına inanmıyorum nedense bi de amanede miydi neydi sedef eltinin konularına. bu kadar saçma şeyler olamaz gibi geliyor bana ya da anca müge anlı'da olur böyle tipler gibi ne bileyim...

merhaba ben burdayım,her zamanki gibi tüm resmi tatillerde çalışıyorum..
amanede yine elti konusu açtı sandım değilmiş. ama ben onun daha 8 aylık evli olduğunu bilmyiodum,sandım ki 8 yıllık evli..
ben bu konularda sadece birşeyler öğrenip uygulayıp uygulamadıklarını merak ediyorum...o kadar akıl veriyo insanlar eninde sonunda ilk düşüncesini uyguluyo gibi geliyo..

kk da 3 üye var konularına asla yorum yapmam çünkü ne yazarsak yazalım değişmeyeceğini bildiğimden kendimi yormak istemiyorum

olursa olsun be kadesa,ben de yazdım devamında...
sen konuşmazsan ben konuşmazsam nasıl kalkınacak bu millet değil mi ama?? kadınlar gençler nasıl öğrenecek siyaseti??

öyle canım da konuşanı da çok güzel susturabiliyorlar...orada kızdığım aslında polis falan değil bu zihniyet!

ben de kimse yoktur diye uğramadım topiğe.. aa bilseydim gelirdim.
quarta bugün de iş olursa anca bu kadar olur. canım hiç çalışmak istemiyor herkes tatilde. kargo bile gelmiyor.

selam canım, kolay gelsin sana ve tüm çalışanlara

ben bıraktım onun konularını okumayı içim çok sıkılıyor dayanamıyorum :/ breathin'in konularına bakın hep bi saçmalık var amanede'nin de öyle bu kadar olmaz bence. kayınbabam bana ev aldı ama b.k gibi ben o evde oturmam, yok eşimle eltim kavga etti. bana inanılmaz geliyor ikisinin de yazdıkları. sürekli bi çıkmazın içindeler ilginç bi şekilde o konu kapanıyor sonra yenisi açılıyor...

bizim görümce mevzumuzda da gelişmeler var, pazartesi gecesi kaynımla görümcem arasında büyük kavga çıkmış. kaynım ağızlarına etmiş evden falan kovmuş, sonra eşimin söylediklerini söylemiş görümceme, "sürekli huzur bozuyosun sürekli herkesi fiştekliyosun onların da huzurunu kaçırcaksın" demiş. baya bi sürü şey şimdi aklıma gelmeyen. ha bir de "sen sanki buraya ananı babanı mı görmeye geliyosun iki gün çocukları başından atıp rahat etmeye geliyosun." demiş. dün geldiler kayınvalideyle "biz size naptık" diye sormaya, ben konuşmadım "kardeş kavgasına girmem" dedim. eşim, kayınbirader, görümce konuştular falan ama soğukluk var hala arada bilmiyorum nolcak

Son düzenleme:
öyle canım da konuşanı da çok güzel susturabiliyorlar...orada kızdığım aslında polis falan değil bu zihniyet!

polisler de öyle emir alıyorlar bilemiyorum yapacak başka bişeyleri kalmıyo sanırım..
zihniyet yasaklama üzerine kurulu zaten,beğenmediklerini yasaklıyorlar.benden değilsen,ötekiysen sus diyorlar.bana uyacaksın diyorlar..
huyum kurusun sürüye dahil olamadım hiç

Pazartesi görünümlü Perşembe Sendromundan günaydın balık gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…