- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #12.621
O neymiş. Birkaç katına murat 131 alırsın. Nasıl oldu peki. Resim koyacak mısın bize?
Bence söyle kurtul sovr bu stresle yaşamaktan daha iyidir be.
resim koycam da biraz kendime gelim öyle bugün çok paspalım ne fön var saçımda ne yüzümde makyaj bakımlı çıkim karşınıza
Ben de bugün cok sexi giyindim ama resmimi cekecek bir allahın kulu yokben de kendimi cekemem
Ben de bugün cok sexi giyindim ama resmimi cekecek bir allahın kulu yokben de kendimi cekemem
Otomatik ayar kısmı yok mu canımcım? Görelim bakalım seksi halini
Selam hacılar
kılzar saçımın fotosunu ekledim. tipim kötü ama siz saça puan verin :)) ben hiç beğenmeidm gerçi haftaya değiştiricem.
birde son bi olay daha ben tek kalıyordumya. arkadaşımın ailesinin başına kötü bi olay geldi ve benim yanıma taşındı oda temmuza kadar. evde radikal değişiklikler yaptım ev küçüktü zaten daha küçük kaldı ama olsun. arkadaşım zor durumdayken tek başıma yayılmak bana düşmezdi. kira parasıda almayacağım yiyecek vs parasıda. misafirirm olacak temmuza kadar inşallah.
kılzar saçımın fotosunu ekledim. tipim kötü ama siz saça puan verin :)) ben hiç beğenmeidm gerçi haftaya değiştiricem.
birde son bi olay daha ben tek kalıyordumya. arkadaşımın ailesinin başına kötü bi olay geldi ve benim yanıma taşındı oda temmuza kadar. evde radikal değişiklikler yaptım ev küçüktü zaten daha küçük kaldı ama olsun. arkadaşım zor durumdayken tek başıma yayılmak bana düşmezdi. kira parasıda almayacağım yiyecek vs parasıda. misafirirm olacak temmuza kadar inşallah.
whuuu şu an üstünde ne var
Yok canım, yani var da onu cekebilecek ortamım yok, yan odada müdür beğ var
Ama akşam bacıma cektireyim de koyayım
Elmoş ben senin tipini çok merak ediyom ya nedense
Sovr sen koy da sana bakalım bari
piyonıst ekledım senı kabul et resmı sılmeden
Ee yarını unutmayız bak.. ona göre kesin çektir bacına.
elmişşşş wowww ne var üzerinde o kadar sexy??
hem de devlet dairesinde:):) senin bakıştıkların işe yaradı galiba,üstüne atlamasınlar şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?