AdAm OLaCaK KıZLaR...

Ben de bugün cok sexi giyindim ama resmimi cekecek bir allahın kulu yok ben de kendimi cekemem

Bence söyle kurtul sovr bu stresle yaşamaktan daha iyidir be.

söylücem kendimi haklı çıkarcak sebepler arıyorum daha bulamadım , biraaz daha bekliyim bakalım belki görmez örtü var nasılsa üstünde ,3 koltuk yıkamacı 2 koltukçuya sordum hepsi böyle birşey başımıza gelmedi dedi, ne bahtsız bedeviyim yaaaa kimsenin yapmadığı salaklığı ben yaptım türkiyede tekim

Son düzenleme:
resim koycam da biraz kendime gelim öyle bugün çok paspalım ne fön var saçımda ne yüzümde makyaj bakımlı çıkim karşınıza

Olsun ya gördük zaten birbirimizi biz bizeyiz. Koysaydın keşke ben de karamel istiyorum da bir taraftan da meraktayız. Ama sen nasıl rahat edeceksen canım.

kılzar saçımın fotosunu ekledim. tipim kötü ama siz saça puan verin :)) ben hiç beğenmeidm gerçi haftaya değiştiricem.

birde son bi olay daha ben tek kalıyordumya. arkadaşımın ailesinin başına kötü bi olay geldi ve benim yanıma taşındı oda temmuza kadar. evde radikal değişiklikler yaptım ev küçüktü zaten daha küçük kaldı ama olsun. arkadaşım zor durumdayken tek başıma yayılmak bana düşmezdi. kira parasıda almayacağım yiyecek vs parasıda. misafirirm olacak temmuza kadar inşallah.

ben beğendim beyaz olduğun için güzel durmuş yakışmış bence yaz da geldi cıvıl cıvıl işte ne güzel,

kötü olmuş ama olsun idareten sonuçta madem kötü bi olay kira almaman da hoş yardımcı oluyosun sonuçta eve gıda anlamında birşeyler alırsada ses etme kendini daha iyi hisseder sana yardım edince

Süper olmuş, sevabını alırsın hem de can yoldaşı olur sana

whuuu şu an üstünde ne var

ahahahaha hafif seyler siyah mini etek almıştım zaradan, cok sirinnnn

ben de göremiyommmmmmmmmmmmm

Ee yarını unutmayız bak.. ona göre kesin çektir bacına.

Tamm cnm, biraz cabaladım ama cekemedim ya.

elmişşşş wowww ne var üzerinde o kadar sexy??
hem de devlet dairesinde:):) senin bakıştıkların işe yaradı galiba,üstüne atlamasınlar şimdi

Yaa badem bıyıklıların arasında

Yok ya havalar ısındı ya bi acılasım geldi yarın da yandan yırtmaclı etegimi giyicem Bacak dekoltesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…