- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #12.601
Dün gece rüyamda pıcaklanmıştım:18: Hem de şu ne cektin be diyen kadın tarafından :104:
Anlamına bakın :) Eğer rüyanızda birisi sizi bıçakladıysa, bulunduğunuz ortamda güven sorununuzun olduğu ve sizin bir ihanet korkusu yaşadığınıza delalettir.
elmiş kaç gundur 'kendımı pıçahlarım bakk' dıye yorumlarını göruyorum ondan olmasın bu ruyaa vasvıye teyze zaten hepimizin kabusu oldu herkes bırbırne 'ne çektın bee yavrum 'deyip geçiyor doğru düzgün dert anlatamıyoruz artık
ama ben bıkere bıle kullanamadan klişe oldu o söz ona üzülüyorum
elmiş kaç gundur 'kendımı pıçahlarım bakk' dıye yorumlarını göruyorum ondan olmasın bu ruyaa vasvıye teyze zaten hepimizin kabusu oldu herkes bırbırne 'ne çektın bee yavrum 'deyip geçiyor doğru düzgün dert anlatamıyoruz artık
ama ben bıkere bıle kullanamadan klişe oldu o söz ona üzülüyorum
ne çektin be katiee? bu sözü kullanmak için çok bekledin. bekledin de ne oldu? sen kullanamadan klişe oldu bak. hayır kullanma demiyorumda kullansan ne olacak.
diye kart bir espiri yapabilir miyim
bende kullancam
kızlar dün bi kuaföre gittim boya için adam benden 250 tl istedi, neyseki boyatmadan sormuştum bi kaçısım var görmeliydiniz, 250 ne yaaa
neyseki kendi kuaförüme gittim de daha insani bi fiyata yaptı
kızlar dün bi kuaföre gittim boya için adam benden 250 tl istedi, neyseki boyatmadan sormuştum bi kaçısım var görmeliydiniz, 250 ne yaaa
piyonist çok geçmiş olsun , umarım bi şekilde döner hayırlısıyla sana,
elmeyra rüyalar tersine çıkarmış dicem de tersi ne bilemedim bildim de rüyanla dalga geçmek istemedim güzel yorumlamak gerekirmiş ananem öyle derdi, o zaman çok güzel rüya hayatında çok güzel şeyler olcak diyim bari
Bu topikte de bi muhabbet bi muhabbet, gel de kıskanma.
eee sonuç?
sonra koltuk ne oldu? insan bir rapor verir di mi; koltuk öldü, koltuk doğurdu gibi :84:
koltuk hala aynı ablaa yaa görmese bari, büyük bi kavga anında koltuk konusunuda açıcam da aradan çıksın bide koltuk için ayrı kavga etmeyelim diye düşünüyorum
Ben de başkasını mı pıcahlarım yaniiiBeni kan tutar
heee öyle dicektim ama demedm dikkatini çekerim
E yani hani resim250 cokmuş kanka, alsancakta mıydı
sonuç boyattım kendi kuaförüme karamel gibi bişi oldum daha ilk aşama bikaç ayda oturturuz rengi dedi, joşuma gitti aslında yüzüme gitti gibi alışmaya çalışıyorum,
koltuk hala aynı ablaa yaa görmese bari, büyük bi kavga anında koltuk konusunuda açıcam da aradan çıksın bide koltuk için ayrı kavga etmeyelim diye düşünüyorum
Çakallllakıllı kadınlar kulübüne hoşgeldiniz
yok karşıyakadaydı yaptırmadım ona , bugün pek bi paspalım fönlüyüm makyajlanayım ö yle çeker koyarım daha foto bile çekmedim zaten karamel oldum yahu,
2 yıldır siyaha boyattığımdan önce açma işlemi yapıcaz normalde sade boyayı 60 a yapıyorum dedi, kendi kuaförümde 150 ye yaptı , o da çok geldi ama yaptırdım arttık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?