AdAm OLaCaK KıZLaR...

Dün gece rüyamda pıcaklanmıştım:18: Hem de şu ne cektin be diyen kadın tarafından :104:

Anlamına bakın :) Eğer rüyanızda birisi sizi bıçakladıysa, bulunduğunuz ortamda güven sorununuzun olduğu ve sizin bir ihanet korkusu yaşadığınıza delalettir.

elmiş kaç gundur 'kendımı pıçahlarım bakk' dıye yorumlarını göruyorum ondan olmasın bu ruyaa vasvıye teyze zaten hepimizin kabusu oldu herkes bırbırne 'ne çektın bee yavrum 'deyip geçiyor doğru düzgün dert anlatamıyoruz artık

ama ben bıkere bıle kullanamadan klişe oldu o söz ona üzülüyorum

ne çektin be katiee? bu sözü kullanmak için çok bekledin. bekledin de ne oldu? sen kullanamadan klişe oldu bak. hayır kullanma demiyorumda kullansan ne olacak.

diye kart bir espiri yapabilir miyim

ayyy olabilir valla, benim en büyük kabusum bıcaklanmak ya söyleye söyleye bıcaklattım kendimi

piyonist çok geçmiş olsun , umarım bi şekilde döner hayırlısıyla sana,

elmeyra rüyalar tersine çıkarmış dicem de tersi ne bilemedim bildim de rüyanla dalga geçmek istemedim güzel yorumlamak gerekirmiş ananem öyle derdi, o zaman çok güzel rüya hayatında çok güzel şeyler olcak diyim bari

kızlar dün bi kuaföre gittim boya için adam benden 250 tl istedi, neyseki boyatmadan sormuştum bi kaçısım var görmeliydiniz, 250 ne yaaa

neyseki kendi kuaförüme gittim de daha insani bi fiyata yaptı

hadi bakalım. kullanda bizede söyle. bekliyoruz sabırsızlıkla. bana ilk kullanıldığında çok saçma gelmişti. epeydir izlemiyordumya yalan dünyayı. ama sonra dinleyince çok güldüm. ve hemen kullanmaya başladım tabiii

kızlar dün bi kuaföre gittim boya için adam benden 250 tl istedi, neyseki boyatmadan sormuştum bi kaçısım var görmeliydiniz, 250 ne yaaa

eee sonuç?

sonra koltuk ne oldu? insan bir rapor verir di mi; koltuk öldü, koltuk doğurdu gibi :84:

benim kuaförmde boya 50, röfle 70. ben geçen çarşamba gittim bende 70 aldı röfle için kesinde yaptı hemde. birde o kadar artistik yapıyordum saçımın kendi rengi die bundan önce. ama beğenmedim ben yani saç güzelde kendime yakıştırmadım. 1 hafta sonre yeniden boyatacağım. kokarcaya benzedim bence :)) ekleyeym hatta profilime

Ben de başkasını mı pıcahlarım yaniii Beni kan tutar

E yani hani resim 250 cokmuş kanka, alsancakta mıydı

eee sonuç?

sonra koltuk ne oldu? insan bir rapor verir di mi; koltuk öldü, koltuk doğurdu gibi :84:

sonuç boyattım kendi kuaförüme karamel gibi bişi oldum daha ilk aşama bikaç ayda oturturuz rengi dedi, joşuma gitti aslında yüzüme gitti gibi alışmaya çalışıyorum,

koltuk hala aynı ablaa yaa görmese bari, büyük bi kavga anında koltuk konusunuda açıcam da aradan çıksın bide koltuk için ayrı kavga etmeyelim diye düşünüyorum

O neymiş. Birkaç katına murat 131 alırsın. Nasıl oldu peki. Resim koyacak mısın bize?

koltuk hala aynı ablaa yaa görmese bari, büyük bi kavga anında koltuk konusunuda açıcam da aradan çıksın bide koltuk için ayrı kavga etmeyelim diye düşünüyorum

Çakallll akıllı kadınlar kulübüne hoşgeldiniz

Ben de başkasını mı pıcahlarım yaniii Beni kan tutar

heee öyle dicektim ama demedm dikkatini çekerim

E yani hani resim 250 cokmuş kanka, alsancakta mıydı

yok karşıyakadaydı yaptırmadım ona , bugün pek bi paspalım fönlüyüm makyajlanayım ö yle çeker koyarım daha foto bile çekmedim zaten karamel oldum yahu,

2 yıldır siyaha boyattığımdan önce açma işlemi yapıcaz normalde sade boyayı 60 a yapıyorum dedi, kendi kuaförümde 150 ye yaptı , o da çok geldi ama yaptırdım arttık

Bence söyle kurtul sovr bu stresle yaşamaktan daha iyidir be.

150 normal, acıyolar ya o yüzden.

Tamam bekliyoruz o halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…