- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #12.581
Evet canım ya ben de ara ara yokluyorum kimse yok. Olsa da konu düzenli ilerlemiyor. Sen neler yaptın dün. Hava da tam ayarındaydı. Tosbağanla iyi eğlendin mi?
haklısın katiee. gelse şaşrdım zaten bende. ama iyi bir yerde oturuyorum insanlar tamah etmez diye düşünürdüm. demekki söz konusu para olunca insan yoldan çok kolay çıkabiliyormuş. yada belki yolluymuş o insan bilemiycem. ha birde insan mı dedim ben
gofrettocum bi kısmı geldi maalesef tamamı değil. zaten ondan almıştım. ama banada helal değilmiş demekki geldiği gibi gitti.
hatta şöyle söyliyim. elimde net kalan şu anda 16bin den 3500 falan. oda 1000 tl si elinde 2500 borç verdim. avukata gitti 3000, 500 borcum vardı, 6500 altınlara gitti, kk ları falan derken bitti iştee.. geri kaldı 7000. onuda alır almaz babama verice Allah kısmet ederde başına bişey gelmezse!!!
inşallah canım vallahi o kadar çok ihtiyacım varki kelimeler yetmez yani. hani birikim olur köşede durur yine tamam derim çıkacağı varmış ama başkasına olan borcum olduğu için sıkıntıdayım. ablamaydı zaten sağolsun sıkıştırmıyorda öde öde diye ama ben hiç rahat etmiyorum, birine borçlu kalmayı sevmiyorum. birde bikaç ay sonra vericem diye almıştım. ayrıca da 1 seferde alınan şeyi tek tek vermeyide hiç sevmem. ama yapacak bişey yok artık. Allahım bana sabır, çalışma aşkı, güç versin inşallah. yada o parayı hemen kazanabileceğim bir iş te olabilir :)
ewt hava çok guzledı akşam 9da anca dönduk
güzel bi gun geçirdik
ama bıze böyle gezdiğimiz gunlerın kötü bi dönüşü oluyor diğer gunlerde gezmek istıyor alışıyor çocuk bugun sabahtan berı dışarı çıkmaya çalışıyo kapıya gıdıp oturuyo önune
Bak sen büyümüş de gezme istiyor senden...yürümüyor demi senin paşa canım.
Çok kaderci olacak belki canım canının nasıl yandığını çok iyi anlıyorum gerçekten. İnsan bazen 10 tl bile düşürse üzülür. Ne desek yetersiz şimdi ama gerçekten belki çok iyi bir iş olacak kısa sürede çıkaracaksın parasını, ya da bir yerde gelir nereden deme gerçekten sırlar dünyası değil bu dediğim. Yıllar önce milliyete çıkan bir haberi anlatıyorum. Gerçek bir olay yani.
Adamın biri yazlığına kaz alacakmış ama nereden alacağını bilememiş pazara gitmiş bulamamış. Sonra evinin yolunu tutmuş tam giderken bir kaz sürüsü görmüş ve takip edeyim şunları belki sahibinden birkaç tane alabilirim demiş. Bir evin orada dolanmaya başlamış kazlar. Adam kapıyı çalış kadına kazlardan almak istediğini söylemiş. Kadın ağlamaya başlamış yaşlı kadın. Adama demiş ki: bir ben bir ihtiyar kocam yaşıyoruz. Amcan kaç gündür hasta pazara gidip de kazları satacak kimse yok. Seni Allah gönderdi falan demiş. Adam ağlamış ondan sonra düzenli olarak onlara yardım etmiş. Gerçek olay olarak okumasam kesin dini uydurma hikaye diyeceğim.
haklısın katiee. gelse şaşrdım zaten bende. ama iyi bir yerde oturuyorum insanlar tamah etmez diye düşünürdüm. demekki söz konusu para olunca insan yoldan çok kolay çıkabiliyormuş. yada belki yolluymuş o insan bilemiycem. ha birde insan mı dedim ben
gofrettocum bi kısmı geldi maalesef tamamı değil. zaten ondan almıştım. ama banada helal değilmiş demekki geldiği gibi gitti.
hatta şöyle söyliyim. elimde net kalan şu anda 16bin den 3500 falan. oda 1000 tl si elinde 2500 borç verdim. avukata gitti 3000, 500 borcum vardı, 6500 altınlara gitti, kk ları falan derken bitti iştee.. geri kaldı 7000. onuda alır almaz babama verice Allah kısmet ederde başına bişey gelmezse!!!
tüylerim diken dilken oldu vallahi okurken. inşallah canım inşallah çıkar bi yerden. borcumu ödeyeyim başka bişey istemem..
Ben de öğrenciyken babamın gönderdiği parayı çaldırmıştım ya da düşürmüştüm kimseyi suclamak istemedim. O kadar cok üzüldüm, o kadar cok ağladım ki sahilde gün bitmek bilmedi. Babam da en nihayetinde memur, adam ayın 15 inde gönderebiliyor sadece. Neyse yurda gittim, ağla ağla icim cıkmış cebimde beş kuruş para yok. Annem aradı sen neden beni aramadın falan diye, ama sesi cıvıl cıvıl, dedemin bir arsası vardı onu satmışlar senin payını da gönderdim onu haber verecektim dedi :) Milyarlar bulsam o kadar sevinmezdim herhalde
topiği sırlar dünyasına çevirdik
ama bunlar gerçek olaylar ders alınacak çok şey var
topiği sırlar dünyasına çevirdik
ama bunlar gerçek olaylar ders alınacak çok şey var
canım aslında bu ay hiç param yoktu. borç alıp aysonunu bekleyecektimki bu para geldi. nakitleri kapattım altın borcum kalmıştı sadece. inan faturamı bile ödeyeymiştim faize girmişti. umarım bu giden de daha çok para getirir.. her kadar çokta gözüm olmayıp kaybettiğimi arasam da..
aslında o paranın hiç bi hayrını göremıycek üzerine bıde bela saracak başına haberı yok
kp.min babası 50 sene öncemı ne eşekmi inekmi ne satmış birine adamı saf bulmuşlar tam değerını vermemişler
ve kpderimi aradılar geçen yıl ( satanda alanda yıllar önce ölmüş gitmiş ) sıze borcumuz var onu verıcez demişler kp.me şok olmuş ne borcu dıye tabı sonra anlatıyorlar sürekli rüya göruyormuş evlatlarından bırı huzursuz olduğundan ödediler parayı
inşallah canım Allah sağlık versin bu da senin sınavın olsun başka derdin olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?