AdAm OLaCaK KıZLaR...

sovr cum teşekkür ederim. ama ben hiç beğenmedim. kokarca gibi hissediyorum kendimi

elmayra evet canm hem bana arkadaş olur, hemde onunda kafası dağılır. seviyorumda onuu. inşallah halleder problemlerini.

Tamm cnm, biraz cabaladım ama cekemedim ya.

Yaa badem bıyıklıların arasında

Yok ya havalar ısındı ya bi acılasım geldi yarın da yandan yırtmaclı etegimi giyicem Bacak dekoltesi

en sevdiğim etek tip; dar siyah dizaltı,yandan yırtmaçlı..çok sexyyyy
aman hakikaten badem dolu heryer artık değil mi,nerede o eski klas bürokrat takımı??

renk güzel ama illaki makyaj yapman şart,
biraz çiğ durmuş zamanla oturur diye tahmin ediyorum,
hele bronz bir tende 10 numara olur

Yok canım görüşemedik henüz. Katie tam resim koydu bir gün ben basıldım çıktım yani. Mesleğini öğrenemediğim kimdi ki? Çıkaramadım bak onu bile.

love mıydı acaba??

o nerelerde hakikaten???
kader de yokk..bi de ben şu kaderin sapığı hikayesini yakalayamadım hiç.ne ayak??

Son düzenleme:
aman hakikaten badem dolu heryer artık değil mi,nerede o eski klas bürokrat takımı??

Ama bacaklar ince uzun olacak. Uzun olmasa bile ince olacak. Yoksa seksülükten çıkıp duba görüntüsü veriyor.

Allahtan bizde pek badem bıyık yok, ama bakanlığın ici komple onalrdan, onlar diğerlerinden cok fena üstelik insanı gözleriyle yiyolla

Elmoş eteğin üstüne ne giydin

Siyah giydim g string yaa, daha cıkaramadım yazlıkları, acık renklileri. Neslihan yargıcı gibi oldum

ilahi elmoş,ben de çamaşırını yazdın sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…