AdAm OLaCaK KıZLaR...

ahahahah simdi okudum hakkaten öyle gibi olmuş

Hamileliğin son ayları kabus gibi dimi

Son ay kabus ki ne kabus gece wc de uyuyorsun resmen. Bebek aşağı indiği için mesaneye baskı yapıyor sürekli. Son resimlerime bakınca şimdi her an patlayacakmışım gibiymiş.

29 yaşındayım aslında tam yaşımda gösterıyorum malasef

Son ay kabus ki ne kabus gece wc de uyuyorsun resmen. Bebek aşağı indiği için mesaneye baskı yapıyor sürekli. Son resimlerime bakınca şimdi her an patlayacakmışım gibiymiş.

E bi hasta bezi alıp hep altına yapsaydın

Merci canım. Bu 5 aylık mı ne son 2 ay iğrençtim duba oldum tostoparlak. Yüzüm falan hep sivilce oldu. Iğğ iğrençti.

kız çocuk annenin güzelliğini alır dedikleri doğru gerçekten de,dünya güzeli arkadaşlarım son aylarında değişik bişeye dönüştüler,burun şişti,yüz falan değişik bişi oldular..

ahahahah simdi okudum hakkaten öyle gibi olmuş

Hamileliğin son ayları kabus gibi dimi

valla herkese göre farklı..ben doğumdan önceki gece bile çok rahat uyudum valla. son aylarda ,diyolar ki,işte doğuma hazırlık uykudan uyanırsın gece falan hiç olmadı bende..ki kiloa almıştım bayaa,oğlum da 4kg dan fazlaydı koca göbüşle geziyodum..sadece sıcak vurdu beni,buralar 50 derce falandı,klimayı totoma takmayı düşünüyodum..

Katie çok şekersin maşallah kuzum
Elmoş pastanın resmini koyacağına kendi resmini koysane
Sovr sen koymuyon mu resim boş boş duruyon öyle orda

bende hiç olmadı öyle şeyler.zaten aşağıdaydı genelde..gerçi son aylarda aşağıda yukarı kalmamıştı,oğluşum maşallah iri doğduğundan her yerimdeydi..:)
ben çok kilo almama rağmen bel oyuntum falan vardı..geçen gün hamile pant. çıkardım,yuhh dedim bu bacak benim miydi
ama tek iyi yani kilo benim yüzüme yakışır yanaklar falan dolunca iyi olmuştum..

ipek bence de çok ttalı olmuşsun,hadi bakalım tekrar görelim mi acaba seni böyle

görüntü iyi
krem şantiyi bol bol sıvamışsın :)
eline sağlık kuzucum :)

hee zaten iyi cırpmamışım iğrenc oldu

Bir tane daha ekliyorum kızlar sizin içinn…

Eki Görüntüle 700808

ahahah cok sirin

bence çok güzel görünüyo...üstüne krem şanti değil de o pasta kremasından koycaktın,sne hiçi okummaışsın beni,liste bile yaptım ayol sana

Pasta kremasından icine koydum canım zaten, bol koydum bol bol cok boldu

Katie çok şekersin maşallah kuzum
Elmoş pastanın resmini koyacağına kendi resmini koysane
Sovr sen koymuyon mu resim boş boş duruyon öyle orda

Canım sağın solun resmini eklerken eklentilerde yok ki resmim, cektireyim koyarım

benim göbeğimde dövme var büyük de bişey...
en çok merak ettiğim hamileyken nasıl olacağıydı..eski bulmacalar gibi olacka diye korkuyodum,hani rakamları birleştirirsin ya öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…