AdAm OLaCaK KıZLaR...

Herkesi gördük bir sen kaldın kadesa? Merak etmiyor değiliz.

ben mi kaldım gerçekten ? özel msjla atmayı öğrenince topik sakinlerine yollarım fotomu o zaman..

ben elmayra,nemesis,katiee ve kaderi gördüm sadece.

Son düzenleme:

e dha ne olsun canm ya. sen profiline ekle. bakalım sonra yine silersin. böylece herkes değil sadece arkadaşların görür. benide fotolarımdan görebilirsin canım. bak sonra görmedim deme

inş. kısmet
altta şuan 3 üye iki ziyaretçi diyor okuyan ama ikimizi yazıyor senle beni, isim olarak ilginç ? :44:

canım gizli üyedir onlar. yöneticiler ve pro üyeler gizli yapabiliyor(muş) dün öğrendim bende :)

ECD hoşgeldin canımm.

ben katiee, benipek, gofrettoyü gördüm sadece.

sovr, kader, elmayra, bbilim, kadesa yı da görmek isterimmm

yine fotolar yüklenior sanırsam , beni nası görmezsin piyonist denk gelmedi o zaman defalarca yükledim halbuki

yine fotolar yüklenior sanırsam , beni nası görmezsin piyonist denk gelmedi o zaman defalarca yükledim halbuki

vallahide billahide görmedim canım bu topik çok akışkan olduğunden ben katılmıyordum pek. denk geldikçe okuyup çıkıyordum. şimdi sakin olunca geldim geri. sende o akışkan zamanlarında yüklediysen görememişimdir.

kader, kadesa, sovr, bilim saat tam 13:45 te foto koysunlar görelim. kaderde şimcik geldi zaten, hoşgeldi.
uygun atasözlerinden birini ithaf ediyorum canım sana

12:30-13:30 yemek aram olduğundann şimdi koymayın az birazdan kaçarım ben. ne bencilim

Ne var ne yok Sebatiye abla

tatsızım kız.anneme kızdım.hep kızarımda.arıyor canın mı sıkkın, sesin kötü geliyor diye soruyor ama canımın sıkkınlığı konusunda iş tahmin yürütmeye gelince hep kendiyle ilgili bir şey oluyor.ayyyy çok bencil bir annem var.bir ev meselesi var.belediyeyle sorunlu.yoksa evden mi kötü haber geldi diyor.

tabii canım başka bir derdim olabilir mi benim.yaa sabır.

Demeee tatsız mısın

Boş ver kızma annene, bi yaştan sonra normaldir. Bir de sen anlatmıyorsan, herkes seni dertsiz sanır. Bu böyledir.
Bende sevmem öyle şeyler ama anne başka, istediğini desin kötü niyet yoktur içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…