AdAm OLaCaK KıZLaR...

anlatmam.yaş oldu 37 daha yeni yeni etrafımdakiler ama sen de hiç bir şey anlatmıyorsun diyorlar.

10 yıllık kocam bile sen bir şey anlatmıyorsun diyor 10 yıldan sonra.eeee siz bol bol anlatıyorsunuz.bana sıra gelmiyor işte diyorum canım isterse.istemezse onu da demiyorum

Anne olarak pimpirikleniyor sebatiye bence. Bazı anneler öyle olur bilirsin ki. Bakalım bizim kızlar büyüyünce bizim hangi huyumuza sinir olacaklar.

Piyonist sormuşsun demeden geçemeyeceğim. Nedense ben seni esmer düşünmüştüm. Ve düşündüğümden baya bir gençsin… şirin mi şirin, sıcaksın resimde. Sarı saç da çok yakışmış sana.

Bu işler biraz yapı meselesi
Benim bi ablam var, tırnağı kanasa herkese duyurur
Ben demem, olayı çözdükten sonra belki konusu geçerse derim. Bazen hiç demem

Geçen hırsızlık olayını da kapı taktırdık , herşey halloldu 3 gün sonra duydular
Ayyy ben olsma her yeri ayağa kaldırmıştım dedi ablam telefonda

Anne olarak pimpirikleniyor sebatiye bence. Bazı anneler öyle olur bilirsin ki. Bakalım bizim kızlar büyüyünce bizim hangi huyumuza sinir olacaklar.

yok ayol.hiç pimpiriklenmez.evi alamayacagım diye korkuyor.

neyse kapatalım konuyu.

regl dönemi

mazaretim var asabiyim

Kader senin hırsız durumlarını atlatabildin mi? Yani hala için bir tuhaf mı canım?

Selam Kızlar

Offf bende böylelerinden dertliyim
Çevremde o kadar çok ki
Herşey herkese duyurulur mu ya
Ben lafı geçerse anlatırım, anneme çekmişim :)
Herkes aaa ne zaman der hep bize :)

yok ayol.hiç pimpiriklenmez.evi alamayacagım diye korkuyor.

neyse kapatalım konuyu.

regl dönemi

mazaretim var asabiyim

Selam Abla hoş geldin,
regl i öncesi böle oluyor hep,
olumsuzlukların hepsi kafada dönüp dolaşıyor,,
Neyse bugün cuma h.sonu iyice dinlen, enişte programda yapmıştır kimbili nerelere gideceksiniz :)

Atlattım sayılır
Aslında gereğinden fazla bile tedbir alındı ama o odaya girince insanın aklına gelmiyor değil

Ne tedbir aldınız? Alarm falan mı? Bu hırsızlar da teknolojik oldu. Önceden buzluklara falan saklanırdı altınlar. Şimdi ellerinde altın arama detektörü nokta atışı yapıyor insafsızlar.

Selam Kızlar

Offf bende böylelerinden dertliyim
Çevremde o kadar çok ki
Herşey herkese duyurulur mu ya
Ben lafı geçerse anlatırım, anneme çekmişim :)
Herkes aaa ne zaman der hep bize :)

As. hoş geldin

Benim küçük ablam böyle, tek kendi ile ilgili değil birimizden bişey duysun ya Allah telefonla her yeri arar söyler
Fazla evhamlı bi de

Şu görümcesiyle sorunu olan hani
Hiç büyümedi
Ona ben ablalık yapıyorum yeri gelince

hoşgeldin Kader naber ?

al benden de o kadar, bişey anlatmayınca dertsiz tasasız sanıyorlar, sorunsuz insanmı var sanki
milletin derdinden sıra gelmiyorki, ben artık az sorunlu insanlarla muhattap olmaya çalışıyorum,
suratları çekilmiyor bazılarının mrb desen başlıyorlar.
İş kardeşler anne baba olunca değişiyor tabii.

Birde maddi durumundan ağlamaklı bahsetmeyince paralı pullu sanıyorlar.
Allah herkese iş güç sağlık versinde kimsenin gözü kimsede olmasın.
Aç gözlü insanlara çok kıl oluyorum.

Ne tedbir aldınız? Alarm falan mı? Bu hırsızlar da teknolojik oldu. Önceden buzluklara falan saklanırdı altınlar. Şimdi ellerinde altın arama detektörü nokta atışı yapıyor insafsızlar.

Dışarıdaki pimapenin sürgüsüne vidalar çakıldı
Onları çıkarmadan biz bile açamıyoruz
Ben önceden adama dmeiştim bunun bi kilidi yok mu
Yok bu güvenli açılmaz demişti, o iki vidayı çakmadı diye belki de bunlar başımıza geldi yani
Neyse nasip birazda

Bahçeye çıkan kapı, korkuluktu.
Korkuluğu kırmışlardı
Şimdi demir kapı yaptırdık, komple

Yöneticiyle konuştuk, o da kronun teki gerçi sanmıyorum ama
Kamera sistemi istiyoruz
Başka da isteyen varmış ta kimisi maddi açıdan istemiyormuş

Eşim alarm için fiyat araştırması yapıyor ama ben gerek yok artık diyorum o kadarına da
Bilmiyorum

Son düzenleme:

Benim eş tarafından aile eşrafı bir kaç kişi hariç hepsi böyle
Eee eş ailesi olunca iş daha zor oluyor

Kamera en caydırıcı olan. Bizim apartmanda da var. Hem de dış cephede kaç tane. İçerde her katta.. insan kendini daha bir güvende hissediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…