AdAm OLaCaK KıZLaR...

İyi şükür ne olsun seni sormalı ?

Aynen
Ben yapı itibariyle pek sevmem zaten kendimi anlatmayı
Ya da çok konuşmayı

Küçük ablam benim tam tersimdir
Evde canımı sıkılıyo ne bazen aynı meseleler için bile arar
Ailevi

En son geçen kızdım cidden, benim başım telaşlı
O aynı şeyleri sıralıyo
Biraz da karakterimden dolayı gaza getiriliyo gibi hissediyorum
Napim dedim, herkesin sorunu var ki ben en küçüğünüzüm yeter artık

Sonra ortanca ablam biliyordu neden telaşlı olduğumu
Hırsızın girdiği gündü yani, o ablamla ben sırdaşız biliriz ama istemedikçe diğerlerine bildirmeyiz
Sonra kapı taktık artık annemler duysa da oanik yapmazlar dedim
Küçük ablama demiş, Kader'in evine hırsız girdi sen alodan sonra dert yanmaya başlıyosun
Kader hiç benim evime hırsız girdi yetişin yapıyo mu, büyü biraz, insanları rahatsız etme vs. demiş

Gerçekten bunaltacak derecede olmasa kızmam ben ablama
Dedim ya hep aynı pilav

ama her ailede bir Güzin Abla vardır. ve yakışır onlara. ona anlatmasan çatlarsın falan. bu yaşa başa bakmıyor. biraz soğuk kanlı olunca ve iyi laf edince asıl kişi oluyorsun sanırım.

Küçük büyük meselesi değilde olgunluk kişilik meselesi gibi.
Bazen bende anneme diyorum sizin oğlunuz ben olacakmışım diye.
Abim bana göre daha gamsız ve kendi hayatının keyfinde,
Sırdaş ablaların olması çok güzel maşallah şanslın bu konuda.

Durumunu tahmin ediyorum, derdi tasası olmayan sorunsuz Kadersin etrafındakilere göre :)

Benimde ortanca teyze, durumuda gayet iyi yok parasısım yok sorunum var bilmem ne deyip annemi arıyordu sürekli.
Annem zaten hastalıktan bunalımlı bi kadın bide onlara üzülüp daha çok migreni tutuyordu.
Teyze dedim, gezerken eğlenirken arkadaşlarınız çevreniz başka dert tasaya gelince annemi arıyorsunuz, annem sizi sıkıntısı olduğunda arayıp rahatsız ediyormu, kadın zaten hasta, bi daha problemli konularınız için aramayın.
Artık tık yok bakalım ne kadar dayanabilecek :))))

İnsanı çileden çıkarana kadar uğraşıyorlar resmen yaaa

Bu arada yarın büyük ablam ( geçen hasta olan ) bizi yemeğe çağırdı
Yarın 13:00 gibi çıkıp
Evin camlarını filan sileceğiz
Akşama büyük ablama gideceğiz, annem de oraya gelecek
O ablam çok hamarattır, bilmediği yoktur

Pazar günü de kayınvalidem ve ekibini çağırmayı düşünüyordum
Epeydir gelemediler içlerinde kalmasın
Davetli çağırayım bari dedim
Gelip kapıda kaldıkları yeter

Telefon geldi, benim lise arkadaşlarımdan biri bende toplanalım diyo
Aslında bu Pazar kayınvalidemleri çağıracaktım dedim ( eşim önemli değil boşver tarzı hareketler yaptı )
Arkadaşım da zaten X ( içimizden bir arkadaş ) bu ay sonu evleniyo ya ancak bu hafta gelebilirmiş dedi
Tamam o zaman Pazar görüşürüz dedim

Sizin ailelerde sizler güzin abla. Bizimkinde herkes bilir kişi. O da zor bilseniz.

İyi demişsin ağzına sağlık
Bizimki de ortanca ablamdan duymuş , hırsız olayını
Kal gelmiş

Ay üzüldüm ya bana niye anlatmıyosunuz demiş

Kv ve saz ekibi haftaya kaldı Kader duysalar üzülürlerdi :)

kızlaaar
Özledim sizi
Nasılsınız, ailem buradaydı bir süredie, arada akşamları girdim ama tabi kimsecikler yoktu

Bizim burda tatil çok daha pahalı haklısın canım, Antalya bodruma gtmekden daha ucuz kesinlikle, bir gün gideceğim inşallah :)

Yıllık izinde neredesiniz bu yıl, belli oldumu program.
yok canım daha net birşey yok ama sanırım temmuzda mersin deyazlıkta oluruz. hem buraya yakın hem oğlumla rahat oluyo.çok yakın arkadaşlarımız da aynı zamanda gelirler,çocuklar beraber olur,biz ed eiyi gelir diye düşünüyoruz. sizde var mı plan program??

canım en geç 2-3 ayda bir italyaya gidiyorum.fuar için değil müşteri ziyaretine.venedik havalaalanına iniyorum sonra devamlı seyahat halinde oluyorum. dönüş zamanı 2 gün boş bırakmaya çalışıyorum,sabahtan venedik 1 gece kalıp ertesi sabah uçuyorum.ne güzel vize sorunu olmaması. artık evrak doldurmaktan fenalık geldi bana uzmanı oldum:)
aslında 17 mayısta gitmem lazım ama fuarla birleşince oğlumu 10 gün bırakmak zor geliyo..

yalnız kalma beni al, beni al :)) masrafı söyle, tarihi söyle gerisi kolay :)
cidden gelir misin,ne güsel..benim gibisin demek sen de,gez de gezelimbak unutma tarih belli olunca söylicem sana..

bu arada ben konunun ortasında çıkmak zorunda kalmıştım,kusura bakmayın..

herkese merhabalar. nasılsınız??

Ortanca ablamla karakterimiz neredeyse aynıdır
O da boğa burcu, soğukkanlı

Küçük ablam, evin yaramaz kızı gibi
3 te çocuğu var hala olgun değil
Çok sulu gözlüdür
Telefonla erişemediği yer, duyurmadığı şey yoktur

Hayır bi de sorununu anlatıyosun
Çözüm söylüyoruz
Uygula dimi
Uygulamayacaksan niye soruyosun

Bence herkes kendi sorunlarını kendi çözsün
Arada tabi dertleşilir ama
Sadece dert yanmak için aramasın
Arada soluk alıp sen nasılsın herşey yolunda mı desin ne bileyim yani

Kader öyle de benim babam bir bilir kişi. Annem desen babamla yarışır.. kardeşleri saymıyorum zaten.. amanın yetiyor ikisi. Akıl vermeyi geç evlenip barklanıyorsun hala küçük çocuklarıyız. Dün diyorum. Bayrama eşimin memlete gitcez. Babam hemen itiraz olmazzzzz. “alala alla baba ne kadar değişiksin eskiyi hatırla sen çalışırken tüm senelik izin bayramlar falan babaannemlere gitmez miydik neden empati yapmıyorsun? Dedim. Zor valla bu da çok zor.

kafa dengi ailelerle yazlık olayı daha güzel aslında quartacım,
Bizde kısmetse haziranda fethiye ye gideceğiz.

İşin gereği olsada yurt dışı gezilerine çıkmak çok güzel yaa kıskandım seni :)

Kitty neredesin ? aklımdasın kaç gündür?

Ailem buradaydı canım.
Bir sürü iş hallettik arada.
Hep dışardaydık.
Annem azıcık nete girsem ''ben seni görmeye geliyorum , sen nettesin diye trip yapar.
Giremedim o yüzden.
Siz nasılsınız.
Herşey yolunda mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…