- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #13.041
biz başımızdakini biliyoruz ipek, eminim öyleside zordur :)
Kv ve saz ekibi haftaya kaldı Kader duysalar üzülürlerdi :)
Ortanca ablamla karakterimiz neredeyse aynıdır
O da boğa burcu, soğukkanlı
Küçük ablam, evin yaramaz kızı gibi
3 te çocuğu var hala olgun değil
Çok sulu gözlüdür
Telefonla erişemediği yer, duyurmadığı şey yoktur
Hayır bi de sorununu anlatıyosun
Çözüm söylüyoruz
Uygula dimi
Uygulamayacaksan niye soruyosun
Kader öyle de benim babam bir bilir kişi. Annem desen babamla yarışır.. kardeşleri saymıyorum zaten.. amanın yetiyor ikisi. Akıl vermeyi geç evlenip barklanıyorsun hala küçük çocuklarıyız. Dün diyorum. Bayrama eşimin memlete gitcez. Babam hemen itiraz olmazzzzz. alala alla baba ne kadar değişiksin eskiyi hatırla sen çalışırken tüm senelik izin bayramlar falan babaannemlere gitmez miydik neden empati yapmıyorsun? Dedim. Zor valla bu da çok zor.
kafa dengi ailelerle yazlık olayı daha güzel aslında quartacım,
Bizde kısmetse haziranda fethiye ye gideceğiz.
İşin gereği olsada yurt dışı gezilerine çıkmak çok güzel yaa kıskandım seni :)
Evet gofretçim benim annem de babam da çok baskın karakterler.
yaş değişsede huy pek değişmiyor Kader,
Ortanca ikizlerin annesi dimi sabırlı olmasa ikizlerle nasıl uğraşsın kadıncağız :)
kadercik datlu kardeşim benim,her daim güzelsin :)
kızlar ben msjla atma olayını yapamıycam anlaşıldı,yeteneğim yok zannımca :) akşam albüm ekleyeyim profilime kapalı albüm yaparım iyi olur.akşam 8-9 gibi atarım fotoyu İnşallah.
Neyse ki daha haber vermemiş eşim
Ben Cumartesi düşünüyorum hep, Pazar bana kalsın diye de
Görümcem vardiyalı çalışıyo, gelmezse annesi gibi içinde kalır
Ona uysun diye Pazar çağıracaktık
Neyse ki haftaya vardiya değişiyo, tam da Cumartesi müsait oluyo
Gelecek kadro şöyle :
Kayınvalidem, görümcem
Teyze, 2 çocuğu ( meşhur kuzen ve abisi )
Teyze, 1 çocuğu ( abileri çalışıyo, bu küçük 3 yaşında )
Kayınvalidemin halası, 1 kızı ( görümcemle kanka )
Ben ve eşim derken epey kalabalığız
Unutmazsam resim çekerim
anannee kadroya dahil değilmi ?
unutma çek valla:)
çaya mı yemeğimi alacaksın ?
canım gerçekten iyi oluyor.kendim için,ne kadar yorulsma da koştursam da ,değişiklik bana çok iyi geliyor,yenileniyorum..
ama bir yandan da oğlumu bıraktığım için vicdan yapıyorum,bensiz ne yapack diyorum,ya bana ihtiyacı olur da yanında olamazsam diyorum..sağolsunlar herkes ilgileniyo ben yokken,annem kv ablami,dedeler..sorun da çıkmıyor..ama işte annelik..:26:
fethiye de güzel bir yer,severim..otele mi gidiyosunuz tatlım?haziran iyi bir ay ağustosta falan anormal sıcak oluyo sevmiyorum...
oğluşumla otel sıkıntı oluyo,uyuyunca biri mevbur yanında kalacak,otel odası sıkıcı..o yüzden yazlık iyi..mersini pek sevmesem de,ben ege aşığıyım da..
annelik böyle bişey demekki, gözün arkada değil canında başka parçalar ilgileniyor ne güzel.
kısa ayrılıklarda besliyor insanı özlemek de güzeldir quartacım.
İlk kez gidiyorum fethiyeye otelde kalacağız, giden herkesin yorumları güzel, resimler güzel, iyi geçer inşallah..
Sen Ankarılıydın ya, İzmire kaynak mı yapıyordunuz :))))
bu arada gofretcim,erken rezervasyon ile ,uçak parası çok makul fiyatlara,uygun otellerde italyaya çok rahat gidebilirsiniz.sen bunu bi düşün,çok iyi gelir insana..
izmir i de severim de çok gitmişliğim yok oraya.ayvalık edremit,erdek marmaris özellikle çok severim.:)
Çaya alacağım
Yok o gelemiyo
Nasıl üzüldüm bilemezsin
Özel araba tutan olursa ayda yılda bir gelir
Gerçi teyzelere hep gidiyo
Bende bilmiyorum
Bi kaç kere kaynanam demişti ki
Ondan habersiz geliyoruz
Onu istemiyolar herhalde, tüm gün aynı binadalar, bi de anneanne onlara fırsat vermiyo sohbet ederken ondan galiba
Bende bilmiyorum sebebini
Sadece 1 kere geldi bana, o da yeni evliyken ilk kez aileleri çağırdığımızda
bu sene tatil limitimiz doldu canım, fethiye için uçak otel parası, birde eşimin ailesinin yanına gideceğiz ağustosda, onun içinde uçak masrafı v.s.,,
inşallah seneye yurt dışı gönlümden çok geçiyor dediğin gibi erken rezervasyonla makul fiyata gidilebilir.
bu yıl ayvalık ile fethiye arasında kaldık, fethiyeye gidelim dedik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?