AdAm OLaCaK KıZLaR...

Kv ve saz ekibi haftaya kaldı Kader duysalar üzülürlerdi :)

Neyse ki daha haber vermemiş eşim
Ben Cumartesi düşünüyorum hep, Pazar bana kalsın diye de
Görümcem vardiyalı çalışıyo, gelmezse annesi gibi içinde kalır
Ona uysun diye Pazar çağıracaktık

Neyse ki haftaya vardiya değişiyo, tam da Cumartesi müsait oluyo

Gelecek kadro şöyle :
Kayınvalidem, görümcem
Teyze, 2 çocuğu ( meşhur kuzen ve abisi )
Teyze, 1 çocuğu ( abileri çalışıyo, bu küçük 3 yaşında )
Kayınvalidemin halası, 1 kızı ( görümcemle kanka )
Ben ve eşim derken epey kalabalığız

Unutmazsam resim çekerim

yaş değişsede huy pek değişmiyor Kader,
Ortanca ikizlerin annesi dimi sabırlı olmasa ikizlerle nasıl uğraşsın kadıncağız :)

yemek arasındaydım kızlar,yeni gördüm yazılanları..

kadercik datlu kardeşim benim,her daim güzelsin :)

kızlar ben msjla atma olayını yapamıycam anlaşıldı,yeteneğim yok zannımca :) akşam albüm ekleyeyim profilime kapalı albüm yaparım iyi olur.akşam 8-9 gibi atarım fotoyu İnşallah.

Bana baba demeyin de ne derseniz deyin zaten..

kafa dengi ailelerle yazlık olayı daha güzel aslında quartacım,
Bizde kısmetse haziranda fethiye ye gideceğiz.

İşin gereği olsada yurt dışı gezilerine çıkmak çok güzel yaa kıskandım seni :)

canım gerçekten iyi oluyor.kendim için,ne kadar yorulsma da koştursam da ,değişiklik bana çok iyi geliyor,yenileniyorum..
ama bir yandan da oğlumu bıraktığım için vicdan yapıyorum,bensiz ne yapack diyorum,ya bana ihtiyacı olur da yanında olamazsam diyorum..sağolsunlar herkes ilgileniyo ben yokken,annem kv ablami,dedeler..sorun da çıkmıyor..ama işte annelik..:26:

fethiye de güzel bir yer,severim..otele mi gidiyosunuz tatlım?haziran iyi bir ay ağustosta falan anormal sıcak oluyo sevmiyorum...
oğluşumla otel sıkıntı oluyo,uyuyunca biri mevbur yanında kalacak,otel odası sıkıcı..o yüzden yazlık iyi..mersini pek sevmesem de,ben ege aşığıyım da..

Evet gofretçim benim annem de babam da çok baskın karakterler.

oda zor ipekcim 2 ateş arasında sürekli,
Annem silik bir kadındı aslında, ama babamın sülalesi ile yaşadğı olaylar sayesinde şimdi baskının baskını oldu çıktı :)
Arada bizide haşlıyor, onun yetişemediği yerlerde ben devir alıyorum, dengesizlerin dengesini yerine getirme işini :)

yaş değişsede huy pek değişmiyor Kader,
Ortanca ikizlerin annesi dimi sabırlı olmasa ikizlerle nasıl uğraşsın kadıncağız :)

Evet ta kendisi +2 daha var

Teşekkür ederim

Yaaa ben akşamları yokum ki

anannee kadroya dahil değilmi ?
unutma çek valla:)
çaya mı yemeğimi alacaksın ?

bu arada gofretcim,erken rezervasyon ile ,uçak parası çok makul fiyatlara,uygun otellerde italyaya çok rahat gidebilirsiniz.sen bunu bi düşün,çok iyi gelir insana..

Benim babam sert görünür, hatta arkadaşlarım korkardı ama pamuk helvadır.
İsteyipte yaptıramıyacağım yoktur.
Kocamda iyi huyludur, sakin.
Kv başlarda bir elini beline koymaya kalktı , baktı ki papuç bırakmam öyle şeyler pıştı.
Ailedeki en baskın karakter benim

anannee kadroya dahil değilmi ?
unutma çek valla:)
çaya mı yemeğimi alacaksın ?

Çaya alacağım

Yok o gelemiyo
Nasıl üzüldüm bilemezsin
Özel araba tutan olursa ayda yılda bir gelir

Gerçi teyzelere hep gidiyo
Bende bilmiyorum
Bi kaç kere kaynanam demişti ki
Ondan habersiz geliyoruz

Onu istemiyolar herhalde, tüm gün aynı binadalar, bi de anneanne onlara fırsat vermiyo sohbet ederken ondan galiba
Bende bilmiyorum sebebini

Sadece 1 kere geldi bana, o da yeni evliyken ilk kez aileleri çağırdığımızda

annelik böyle bişey demekki, gözün arkada değil canında başka parçalar ilgileniyor ne güzel.
kısa ayrılıklarda besliyor insanı özlemek de güzeldir quartacım.

İlk kez gidiyorum fethiyeye otelde kalacağız, giden herkesin yorumları güzel, resimler güzel, iyi geçer inşallah..

Sen Ankarılıydın ya, İzmire kaynak mı yapıyordunuz :))))

izmir i de severim de çok gitmişliğim yok oraya.ayvalık edremit,erdek marmaris özellikle çok severim.:)

bu arada gofretcim,erken rezervasyon ile ,uçak parası çok makul fiyatlara,uygun otellerde italyaya çok rahat gidebilirsiniz.sen bunu bi düşün,çok iyi gelir insana..

bu sene tatil limitimiz doldu canım, fethiye için uçak otel parası, birde eşimin ailesinin yanına gideceğiz ağustosda, onun içinde uçak masrafı v.s.,,
inşallah seneye yurt dışı gönlümden çok geçiyor dediğin gibi erken rezervasyonla makul fiyata gidilebilir.

demekki bıkıyorlar, yada daha çok konuşmak istiyorlar kendilerine fırsat kalsın diye :)

balayımızı fethıyede geçirdik ölü denıze yakın bı otelde kaldık asena bech bilmem neydı halavar o otel ama nasıl nevrımız dönmüşse ölü denizi 4.gun görduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…