AdAm OLaCaK KıZLaR...

ayvalık müthiş bir yer..soğuk ve berrak bir deniz,mis gibi hava..geceleri azıcık üşütür bile..
buraya çok uzak ama..ata biraz büyüsün ankara aktarmalı gitmek istiyorum :):)

ayvalık çok guzelde otel yok bıtane var herkesın bıldılığı bızde 3kere o otele kaldık etap altıneldi adıda değiştmiş en son

ayvalık tam turklere göre bardan içmekten anlamayanlara göre gecesıde güzel oluyor ama denızı çok soğuk ve havyuz gıbı yuzme bılenler için ben biliyorum çok keyıflı değil kaydırak yapmışlar otele kaydıraktan kaydık durduk eşimde bende iricene olduğumuzdan bitane çocuk biz kayınca uhhhh havuzu boşaltınız be abı demişti

iricene ?

kaç kilosunuz kılar herkes kilosunu yazsınmı ?
ben 64 kiloyum

odadan çıkamadınız heralde

birbirmizi keşfetmekten ölüdenizi keşfedemedık zaten ben görunce bu nebiçim yer korkufılmı gıbı dedim bana çok ürkütücü geldi bı dağ varkı tam ölü denızın bulunduğu yerde gökyuzu görunmuyor korktum ben ordan

yalnız ordakıler sadece bıkının altını gıyıyorr biz eylul sonu evlendık sadece yaşlılar kalmıştı pörsuk pörsuk gezıyolardı öle salkım saçak

demekki bıkıyorlar, yada daha çok konuşmak istiyorlar kendilerine fırsat kalsın diye :)

Büyük ablama da gitmeyi çok severler
Ablam da davet etti

Kayınpederim ve kaynanam geldi
Görümcemin vardiyası uymuyodu
Biz de eşimle gittik, annem de geldi

İşte başka zaman da kaynanam çağırdı
Orda muhabbet arasında hiç görüşmüyoruz mu ne demişler
Annem de demiş ki daha geçen X te ... görüştük diyecekmiş ki
Kaşlarını kaldırmışlar söyleme diye işaret çekmişler

Meğer anneanneden gizli gelmişler
Şimdi duyarsa kızarmış anlattılar o gidince

Annemler 4 sene ayvalıkta oturdulart.
babam hastalanınca bu sene geri taşındılar.
Çok müthiş bir yer ama deniz olayı kötü bana göre.
Sarımsaklı çok soğuk, iç denize girilmiyor, cundada girdik hep denize.

ahh katieee alemsin yaaa, ölüdenizi keşfetseydin yaa adam 10 yıldır tepende zaten :))))))

ewt çok soğuk bu yıl ılk defa çocuklu tatıl yapıcaz nasıpse oyuzden dıdımı tercıh ettık yoksa ayvalık bıze yakın sırf soğukluğundan dolayı sıcak yer aradık çocuk gıremez ayvalığa

Kader çok alemler yaaa annelerindenmi kaçmışlar :)))))))
Seni bıraktılar ablanlarada mı gidiyorlar :)

ahh katieee alemsin yaaa, ölüdenizi keşfetseydin yaa adam 10 yıldır tepende zaten :))))))

ben 70 kıloyum daha hala zayıflıcam pkoluyum ben istem dışı kılo aldırıyor iştah açıyor ama ozaman daha zayıftım 63 falan doğum yapmamıştım

olsun 70de fena değil
63 çok değil bence (ben 64 kiloyumya ondan bana çok gelmemişte olabilir :)))

ayvalık merkeze yakın sayılabilecek yerde yazlık var..oraya giderdik eskiden...
cunda da çok güzeldir,sarımsaklı da..dediğin otel nerde acaba??
niye türkler içmekten anlamasın katiee güldürdün beni..ben çok güzel içerim valla..:):)ayrıca eskiden çomd a iyi bir gece hayatı vardı,şimdi bilmiyorum da..

Kader çok alemler yaaa annelerindenmi kaçmışlar :)))))))
Seni bıraktılar ablanlarada mı gidiyorlar :)

Evet bi değişik aileler
Bende pek ellemiyorum
Yuvarlanıp gidiyoruz işte

Sen çağır sana bile gelirler öyle gezmelere bayılırlar
Anneanne bile o yaşa rağmen aynı kafa da, o yüzdne ondan saklıyolarmış , yoksa o da gelirmiş

ama ozaman daha bır gunluk evlıydık rezervasyonsuz balayına gıttık deli adam hiç uymadan evlendiğimizin hemen ertesı gunu çıktı yola ben zaten hep uyudum yolda ama şansımıza ıyı bı otele denk geldık balayaı çifti olduğumuzu söyleyınce bızı yemeğe aldılar hemen odamızı suslıyceklermiş ama 2 oda varmış zaten ıkısıde tek kişilik yataklı yanı ıkı yatağı bırleştırınce anca çift kişilik oluyor habıre ayrıldı zaten oyatak hemen ertei gun odanızı değişelim dedıler ama bız değişmedik

biz içmiyoruz cnm bikaç kere özel zamanlarda kırmızı şarap aldık ben sapıtıyorum içince çok gülüyorum

oyuzden toplumda içemem zaten hatta ılk kırmızı şarabı aldık arkasında makarna yada pizzayla için yazıyor pizzada aldık yanına üzerindeki mantarlara butun gece guldum mantarlar oynuyor dıye

Son düzenleme:

şuan baya otel var gidelimmi diye araştırmıştık, apartlar çoğunlukta tabii,,
katiee daha aile yeri demek istedi sanırım, bodrum antalya tarafları gibi değil ya...

her aile birbirinde farklı işte Kader, sorgulamaya başlayınca içinden çıkılmıyor, ellememek en iyisi

gelsinler buyursunlar bana da :) şenlikli insanlar yaşlanmazlar da kolay kolay.

kopardın beni katiee..
ay hangi marka şarapmış o arkasında neyle içileceği de yazıyomuşne güzel gül işte..dışarda içmesen de evde karı koca 1 kadehle güler durusunuz,ne güzel olur işte muhabbet.. sonra da ölüdeniz günlerine dönüş

kader sen okuma kuzum bunları :):)

şuan baya otel var gidelimmi diye araştırmıştık, apartlar çoğunlukta tabii,,
katiee daha aile yeri demek istedi sanırım, bodrum antalya tarafları gibi değil ya...

ewt cmm öyle dmeek istedim bodrum gibi değil kemere gıttığımızde eşimin yanından geçerken bı çocuk 22 yaşlarında falan burayada insan karısıyla gelirmiya dedı ne dedı o ne dedı derken geçti gitti

markasını bılmıyorum ama öle çok pahalı bişi değildi en fazla 30 lıraydı ben hep alırım acayıp neşelendırıyorda eşim kızıyor butun gece o uğraşıyor benımle sonra bıde çocuk adam delirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…