AdAm OLaCaK KıZLaR...

her aile birbirinde farklı işte Kader, sorgulamaya başlayınca içinden çıkılmıyor, ellememek en iyisi

gelsinler buyursunlar bana da :) şenlikli insanlar yaşlanmazlar da kolay kolay.

Evet
Önce böyle oluyodum da sonra alıştım
Aman bana ne

Evet valla anneanne 80 yaşında hala turp gibi, bizi de gömer

Şimdi de hatta, kayınvalidemin kardeşi yani teyze : Kader'in ablasına bende gelcem bigün yaaa diyo

kader sen okuma kuzum bunları :):)

Zaten sadece anneanneden bahsediyorum
O dediğiniz şeyin de tadına bile bakmadım
Uslu bi kızım

yok canım ters bişey anlamadım zaten..:)
ben de antalyayı sevemedim hiç..bodrum da güzel,sakin koyları da var bodrumun aslında,denizi çok güzel.

ama çocukla gitmek zor ,çok soğuk çünkü..

yok canım ters bişey anlamadım zaten..:)
ben de antalyayı sevemedim hiç..bodrum da güzel,sakin koyları da var bodrumun aslında,denizi çok güzel.

ama çocukla gitmek zor ,çok soğuk çünkü..

didime gıden varmı tavsıye edermı şimdilik düşüncemiz didim marmarıs alanya badrum kaldı gıtmediğimiz

aslında yurtdışına çıkışımız kolay bızım çift vatandaşız ama yurt dışı çok uzak geliyor zahmetli

koylarda yuzemem sanırım anca iplere kadar yuzuyorum sonrada koşa koşa gerı gelıyorum kendı kendıme öğrendım yüzmeyi kemerde çok derın kemer bır metra sonrası 5 metre derın sankı

katiemmm muhacirmisiniz ?
bursada çok göçmen var zatii,

ben bir de bozcaadayı çok merak ediyorum,çok güzle bir yermiş..düşünebilrsin belki de..
marmaris güzeldir ben severim,güzel koyları var..
ne güzel y. dışına gitsenize vize sorunu d ayok,misss...ben en çok brezilya ve küba ya gitmek istiyorum..
ama ailece tatil için italya ispanya falan güzel olabilir.
en sığ deniz alanya da tatlım..

herkeslerı görüp kendını göstermemk hıııı

cnm burda kımsenın bı ıddası yokkı ben bıle okadar kendımle alay ederken koydum foto imkanvarsa sende koy

ben henüz kimseyi görmedim ki

ama atayım hızlı resimden vesikalık fotom vardı pcde onu koydum atayım
ama gerçekten telefonum eski külüstür bişi yeni çekme şansım yok yani

Ciddiyim, sigarayı bile denemedim ben
Kokusunu da sevmem
Alkolün de herhangi bi türünü denemedim

Mavi kurdela şakaydı tabi de erkekmiş çocuk demek yeterli, organlarını saymaya gerek yok

zaten tadları hiç guzel değilki vıskı çikolatasız içilmez bile bira desen sölemem şimdi şampanya bıraz güzel şarapta sirkeye benzıyor

alkolık değilim bu arada sedece tadlarına baktım nasıl severek içiyorlar bende anlamadım

sert içkileri bende sevmiyorum, zaten oğlum doğduğundan beri azıma alkol almadım
ama cinfis güzel mesela içilebilir camparide öyle

göçmenleri severim güzel ve iyi insanlar,,
abiminde teleferikten manitosu vardı bılgar göçmeni :)
gizli bilgi değilse nerden geldiniz :)

çokta yakınmış bize bulgarıstandan cnm kırcailiden
katiee bende bg liyim. neresinden sin? gidermisiniz sık sık?

zaten soracaktım sarışın renkli gözlü var dedım kesın ama ben hiç benzemıyorum göçmenlerı tenım esmer olmasada saçtan kaştan esmerım işte eşim haskovadan oraya gıttık bıkere zaten yenı vatandaş oldukkı benım hamılelık işleri çıktı bıdaha gıdemedık şimdi oğlumuda yaptırıcaz maddı olarakta hazır olunca avrupayı gezıcez ımkanlarından yararlanalım

sen nerelısın kaç yaşında geldın ay tanıdık çıkmıyalım istanbulda çok akraba var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…