- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #13.081
her aile birbirinde farklı işte Kader, sorgulamaya başlayınca içinden çıkılmıyor, ellememek en iyisi
gelsinler buyursunlar bana da :) şenlikli insanlar yaşlanmazlar da kolay kolay.
kader sen okuma kuzum bunları :):)
ewt cmm öyle dmeek istedim bodrum gibi değil kemere gıttığımızde eşimin yanından geçerken bı çocuk 22 yaşlarında falan burayada insan karısıyla gelirmiya dedıne dedı o ne dedı derken geçti gitti
O dediğiniz şeyin de tadına bile bakmadım
Uslu bi kızım
yok canım ters bişey anlamadım zaten..:)
ben de antalyayı sevemedim hiç..bodrum da güzel,sakin koyları da var bodrumun aslında,denizi çok güzel.
ama çocukla gitmek zor ,çok soğuk çünkü..
geldim.............................
tatil ahhh her yer çok pahalı
didime gıden varmı tavsıye edermı şimdilik düşüncemiz didim marmarıs alanya badrum kaldı gıtmediğimiz
aslında yurtdışına çıkışımız kolay bızım çift vatandaşız ama yurt dışı çok uzak geliyor zahmetli
koylarda yuzemem sanırım anca iplere kadar yuzuyorum sonrada koşa koşa gerı gelıyorum kendı kendıme öğrendım yüzmeyi kemerde çok derın kemer bır metra sonrası 5 metre derın sankı
katiemmm muhacirmisiniz ?
bursada çok göçmen var zatii,
gerçekten hiç tatmadın mı Kader??
ben senin çeyreğe mavi kurdela yorumuna koptum bu arada
fotomu ? benim güzel fotom yokki
zaten telefonumda eski moda bişi foto bile çekemem ben
evet cnm 5 yaşında geldim bursaya avrupalıyım :82::82::82:
didime gıden varmı tavsıye edermı şimdilik düşüncemiz didim marmarıs alanya badrum kaldı gıtmediğimiz
aslında yurtdışına çıkışımız kolay bızım çift vatandaşız ama yurt dışı çok uzak geliyor zahmetli
koylarda yuzemem sanırım anca iplere kadar yuzuyorum sonrada koşa koşa gerı gelıyorum kendı kendıme öğrendım yüzmeyi kemerde çok derın kemer bır metra sonrası 5 metre derın sankı
herkeslerı görüp kendını göstermemk hıııı
cnm burda kımsenın bı ıddası yokkı ben bıle okadar kendımle alay ederken koydum foto imkanvarsa sende koy
evet cnm 5 yaşında geldim bursaya avrupalıyım :82::82::82:
Ciddiyim, sigarayı bile denemedim ben
Kokusunu da sevmem
Alkolün de herhangi bi türünü denemedim
Mavi kurdela şakaydı tabi deerkekmiş çocuk demek yeterli, organlarını saymaya gerek yok
sen tatile nereye gidiyorsun sebatiye abla ?
zaten tadları hiç guzel değilki vıskı çikolatasız içilmez bile bira desen sölemem şimdi şampanya bıraz güzel şarapta sirkeye benzıyor
alkolık değilim bu arada sedece tadlarına baktım nasıl severek içiyorlar bende anlamadım
göçmenleri severim güzel ve iyi insanlar,,
abiminde teleferikten manitosu vardı bılgar göçmeni :)
gizli bilgi değilse nerden geldiniz :)
katiee bende bg liyim. neresinden sin? gidermisiniz sık sık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?