AdAm OLaCaK KıZLaR...

ben henüz kimseyi görmedim ki

ama atayım hızlı resimden vesikalık fotom vardı pcde onu koydum atayım
ama gerçekten telefonum eski külüstür bişi yeni çekme şansım yok yani

begendim.... güzel kadınsın :84: ama basen döt olayı nedir bilemem

Ciddiyim, sigarayı bile denemedim ben
Kokusunu da sevmem
Alkolün de herhangi bi türünü denemedim

Mavi kurdela şakaydı tabi de erkekmiş çocuk demek yeterli, organlarını saymaya gerek yok
sigarayı denememiş olmayı ben de çok isterdim.
içki içmeyi severim ama..ailde herkes içer zaten. böyled iyince alkolik snmayın tabii de..eşim tarafı da bizim gibi. yemeklerde,davetlerde falan içilir.

katiee sen bugğn çok güldürüyosun beni
viski hiç sevmem..biraya bayılırım,hamileyken canım şöyle buz gibi bira nasıl istedi anlatamam..emzirirken de içemedim tabi. 2 yıl aradan sonra yarım bardakla kafayı buldum sonra..:):)
şarap eğer sevmiyosan,meyve şarapları var hem tadı güzel tatlı ,ama alkolü yüksek biraz. sen az bişi iç eşini öyle karşıla bi akşam..

anamm oda kırcaaliden di neyse bu kadar detay yeter tanışık çıkarsınız fln :)))))))

begendim.... güzel kadınsın :84: ama basen döt olayı nedir bilemem

Töbe töbe

sigarayı denememiş olmayı ben de çok isterdim.
içki içmeyi severim ama..ailde herkes içer zaten. böyled iyince alkolik snmayın tabii de..eşim tarafı da bizim gibi. yemeklerde,davetlerde falan içilir.

Bizim evde sigara bile içilmezdi
Babam pimpiriklidir, iyi de oldu
Aile de tek abim kullanırdı o da ya dışarıda ya balkonda içerdi, kokusu eve sinerse eyvah eyvah

Amcamlar içki çok içer
Bizim eve bile girmezdi içki
Tabi içen arkadaş ortamında da içer isterse ama ben hiç merak etmediğimden denemedim

benım aldığım öküz gözüydu galiba meyveli olanlarda yazıyormu :26:

güzel yerlere :84. :84:

3 yıldır üst üste didim akbüke gidiyorduk.bu sene aradım en uygun döt kadar odaya 7 gün için 6000 dediler.sanki devre mülk alıyoruz

kaç yıldız abla bu otel ?
murat 131 alırsın o paraya :))
katiee de didime gidecekmiş giden varmı diye soruyordu

Son düzenleme:
Şimdi şurdan bi zenci torbacı gelse gözümü kapar her hapı alırım

kaç yıldız abla bu otel ?
murat 131 alırsın o para
katiee de didime gidecekmiş giden varmı diye soruyordu

ben okadar pahalı yere gıdersem kalırım orda bı sene

en fazla 3 bınlıra dıye dşündük oda oğlumuz olduğundan yemekelrı odaları temız olsun dıye

kader şu senin babanı da çok merak ediyorum.kuralcı ,sert bir adam galiba değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…