- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #13.101
sigarayı denememiş olmayı ben de çok isterdim.
Ciddiyim, sigarayı bile denemedim ben
Kokusunu da sevmem
Alkolün de herhangi bi türünü denemedim
Mavi kurdela şakaydı tabi deerkekmiş çocuk demek yeterli, organlarını saymaya gerek yok
katiee sen bugğn çok güldürüyosun benizaten tadları hiç guzel değilki vıskı çikolatasız içilmez bile bira desen sölemem şimdi şampanya bıraz güzel şarapta sirkeye benzıyor
alkolık değilim bu arada sedece tadlarına baktım nasıl severek içiyorlar bende anlamadım
begendim.... güzel kadınsın :84: ama basen döt olayı nedir bilemem
çok hoşsun cnm yaşından çok daha ufak görunuyor
çokta yakınmış bize bulgarıstandan cnm kırcailiden
zaten soracaktım sarışın renkli gözlü var dedım kesın ama ben hiç benzemıyorum göçmenlerı tenım esmer olmasada saçtan kaştan esmerım işte eşim haskovadan oraya gıttık bıkere zaten yenı vatandaş oldukkı benım hamılelık işleri çıktı bıdaha gıdemedık şimdi oğlumuda yaptırıcaz maddı olarakta hazır olunca avrupayı gezıcez ımkanlarından yararlanalım
sen nerelısın kaç yaşında geldın ay tanıdık çıkmıyalım istanbulda çok akraba var
begendim.... güzel kadınsın :84: ama basen döt olayı nedir bilemem
içki içmeyi severim ama..ailde herkes içer zaten. böyled iyince alkolik snmayın tabii de..eşim tarafı da bizim gibi. yemeklerde,davetlerde falan içilir.
içki içmeyi severim ama..ailde herkes içer zaten. böyled iyince alkolik snmayın tabii de..eşim tarafı da bizim gibi. yemeklerde,davetlerde falan içilir.
katiee sen bugğn çok güldürüyosun beni
viski hiç sevmem..biraya bayılırım,hamileyken canım şöyle buz gibi bira nasıl istedi anlatamam..emzirirken de içemedim tabi. 2 yıl aradan sonra yarım bardakla kafayı buldum sonra..:):)
şarap eğer sevmiyosan,meyve şarapları var hem tadı güzel tatlı ,ama alkolü yüksek biraz. sen az bişi iç eşini öyle karşıla bi akşam..
güzel yerlere :84. :84:
3 yıldır üst üste didim akbüke gidiyorduk.bu sene aradım en uygun döt kadar odaya 7 gün için 6000 dediler.sanki devre mülk alıyoruz
kaç yıldız abla bu otel ?
murat 131 alırsın o para
katiee de didime gidecekmiş giden varmı diye soruyordu
Şimdi şurdan bi zenci torbacı gelse gözümü kapar her hapı alırım
Bizim evde sigara bile içilmezdi
Babam pimpiriklidir, iyi de oldu
Aile de tek abim kullanırdı o da ya dışarıda ya balkonda içerdi, kokusu eve sinerse eyvah eyvah
Amcamlar içki çok içer
Bizim eve bile girmezdi içki
Tabi içen arkadaş ortamında da içer isterse ama ben hiç merak etmediğimden denemedim
benım aldığım öküz gözüydu galiba meyveli olanlarda yazıyormu :26:
zenci ? torba ? :44::44::44:
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=30374&attachmentid=701696
bak bu da biz geçen pazardan.
bakın ablanıza
kader şu senin babanı da çok merak ediyorum.kuralcı ,sert bir adam galiba değil mi?
Amerikan filmlerinde bir köşeden gelen eroin satan tipler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?