Adam olda sen getir!!! bir küçük şarj meselesi. eşim ve kardeşimm.

Bir de eskisi gibi bin çeşit şarj aleti yok ki, niye mesele yaptı bu kadar kardeşiniz, sizinki ona olmuyor mu?
Çok şımarıkça.

Kesinlikle kardeşiniz haksız empati yapın aynı şeyleri eşinizin kardeşimden duysanız görseniz nasıl olur? Ailenizlede direk siz konuşun eşinize bişey derler ise emin ol onlara karşıda sıkıntılı olacaktır ileride

1. hata eşinizin sizin elinizden telefonu alıp dialogunuza müdahale etmesi
2. hata kardeşinizin hic bir büyük nedir küçük kimdir bilmeden fütursuzca her türlü hakareti etmesi.

Ağırlıklı olarak kardeşiniz suçlu gözüküyor ama eşinizde bir daha sizin dialogunuza müdahale etmemesi gerekiyor.

Baştan sona sacmalamislar,ablam yaniliskla şarj alatimi görürse gecenin bir yarısı arayıp hemen getir demem oldu ki dedim kavga çıktı eşimin kardeşimin üzerine yürümesine izin vermem,haddini bildiririm. Hata büyük oranda kardeşinizin.Ama siz esinize hata esinizdeymis gibi empoze edin.

yuhh kız kardeşin s..git mi dedi ....

tamamen haksız, onu savunan ailen daha da haksız.. eşinin kız kardeşi sana böyle dese sen napardı bir düşün istersen..

Hata başta sende, kimse şarjsız kalmak zorunda değil, sorun yapmadan gidip verecektin.. o kızın da telefona acil ihtiyacı olabilir, anladığım kadarıyla annen baban da yanında değil, bunu düşünecektin.. kardeşinin karakterinde de bi agresiflik olduğu belli ama senin umursamazlığın iyice sinirlendirmiş, ayrıca eşini karıştırmamalıydın.. kızkardeşler arasında sürekli kavgalar olur, hepsine müdahale ederse işin var.. eşin al bu şarjı aöa saygılı ol filan diyince küfretmiş, haklı değil tabii ama tamamen bütün suçu ona yıkamazsınız, tamamen objektif olarak söylüyorum, üçünüz de hatalısınız eşinle sen kardeşinden özür dile, o da sizden özür dilesin konu kapansın.. düğüne gelmesin filan diye diretirse eşin ailen de ondan nefret eder, unutmasın

yalnız yaşamıyor babam var diğer kardeşim var ve yüzde on yedi şarj ben gelene kadar ona bi gece yeterdi. üstelik ben sabah geldim o hala çıkmamıştı ben geldim 2 saat sonra çıktı doldurabilirdi sabah

kardeşiniz gercekten cok ergence.. cok fevri hareketleri var.. cok sımarık bir insan belli..
belkide sizi kıskanıyor içten içe hırcınlıgı bu yüzden
kendinden büyük bir insana kardeşnin eşine s.. gt nedir ya büyük terbiyesizlik eşin yine iyi tahammül etmiş..
annengilde durumun farkında ise olay biraz durulsn konuş kardeşin ile.. eşin ile ailen ile ayrı ayrı kardeşinle mesafeni koy
düğünde bari tatsızlk cıkmans.. işin cok zor allah yardmcn olsn evlendikten sonra eşin görüşmem demeklede cok haklı bende görüşmezdim..

Yorumları okumadım ama haksız yere benim eşime saygısızlık edip s...t git diyen birisi kardeşimde olsa benim evime gelemez. Aynı şekilde eşimin de kardeşi dahi olsa gelemez. Önce saygı eşiniz haklı. gitsin pahtanede postanede buluşsun umurumda olmaz.

Şarj makinası bahane olmuş bence .Daha önce araları nasıldı?
kardeşim eşimi biraaz küçümserdi hiç mutluluğumuza şahit olmadı onaylamadı hep onun olumsuz yönlerini ortaya çıkarmaya çalıştı fazla konuşmazlardı

Madem götürülebiliyor bu şarj aleti en baştan götürseydiniz de bu kadar buyumeseydi.
Sizin dikkatsizliğiniz geri dönüp vermeliydiniz.
Eşiniz de asla ama asla ama asla kardeşinizle aranıza girmemeliydi.
Kardeş kavgası bir iki bağırır çağırırsınız birbirinize geçer gider.
Ama araya başkaları girerse böyle aile meselesi çıkar meydana...
Kardeşinizin yaptığı buyuk terbiyesizlik diyecek bir şey Yok.
Yapmanız gereken sular biraz durulunca sizin dengeyi bulmanız.
Gidip kardeşinize
haklısın benim dikkatsizliğimdi ve eşim aramıza girmemeliydi bu kadar büyüdüğüne çok mutsuzum, sende haddini fazlaca astın, en azından söylediklerin için bir özür dilersen aranız tatlıya bağlansın biz kardeşiz beni sen anlarsın falan filan biraz da duygu katıp özür dilemeye ikna edin.
Eşinize de
benim hatamdı en başta dikkatsiz olmamalıydım, sende keşke araya girmeseydin, kardeşler arasında olur geçer ama sen araya girersen hep böyle buyur, bundan sonra seni kardeşimle yüz goz etmeyeceğim zaten senden de özür dileyecek diyin ama onu da biraz suçlu hissettirin ki koz özür dilediğinde ha şöyle kıvamına gelmesin. O da alttan alacak bir kaç cümle söylesin.

Bu da sie ders olsun, hatanız olduğunda bedelini ödemeyi ve kardeşinizle olan ilişkilerinize eşinizi karıştırmamayı öğrenmiş olursunuz.

bence kardeşin haklı. 21 yaşında bir kızın sevgilisi de olabilir sabaha kadar iletişim kurmak isteyebilirler. sadece sizin özel hayatınız yok.
ayrıca eşin toplumumuzda düğün hala olmadığı için tam olarak eş ve aile içinde değil zaten ki olsa da kardeşlerin arasına girmemesi gerekirdi. şuan ona karşı eşini savunduğu karşına aldığın kız kardeşin var ya ilerde en iyi sırdaşın olacak ve bugünleri hatırlayıp utanacaksın belki de.

kardeşiniz bencil şımarık bırı bellıkı enıstesını de kıskanıyor kımbılır belkıde sızı kıskanıyor evlendınız falan fılan dıye ben olsam agzının payını verırdım susmak yerıne esıme de sen karısma bu mevzuya derdım yerınde mudahale etmemısınız olay buyumus ama kım haklı dersenız sonuna kadar eşiniz haklı....

Esiniz o telefonu alip o olaya hic karismayacakti. Kardesler arasinda olan bir olaya kendini dahil ederek kolay kolay bitmeyecek bir soguklugu baslatmis oldu. Normalde kardesiniz haksiz ama esiniz de kendini dahil etmemeliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…