o iphone ben samsung olmuyorBir de eskisi gibi bin çeşit şarj aleti yok ki, niye mesele yaptı bu kadar kardeşiniz, sizinki ona olmuyor mu?
Çok şımarıkça.
yalnız yaşamıyor babam var diğer kardeşim var ve yüzde on yedi şarj ben gelene kadar ona bi gece yeterdi. üstelik ben sabah geldim o hala çıkmamıştı ben geldim 2 saat sonra çıktı doldurabilirdi sabahHata başta sende, kimse şarjsız kalmak zorunda değil, sorun yapmadan gidip verecektin.. o kızın da telefona acil ihtiyacı olabilir, anladığım kadarıyla annen baban da yanında değil, bunu düşünecektin.. kardeşinin karakterinde de bi agresiflik olduğu belli ama senin umursamazlığın iyice sinirlendirmiş, ayrıca eşini karıştırmamalıydın.. kızkardeşler arasında sürekli kavgalar olur, hepsine müdahale ederse işin var.. saygılı ol filan diyince küfretmiş, haklı değil tabii ama tamamen bütün suçu ona yıkamazsınız, tamamen objektif olarak söylüyorum, üçünüz de hatalısınız eşinle sen kardeşinden özür dile, o da sizden özür dilesin konu kapansın.. düğüne gelmesin filan diye diretirse eşin ailen de ondan nefret eder, unutmasın
kardeşim eşimi biraaz küçümserdi hiç mutluluğumuza şahit olmadı onaylamadı hep onun olumsuz yönlerini ortaya çıkarmaya çalıştı fazla konuşmazlardıŞarj makinası bahane olmuş bence .Daha önce araları nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?