Adam olda sen getir!!! bir küçük şarj meselesi. eşim ve kardeşimm.

Esin baslatmis, kardesin daha haksiz. Anne ve baban krizi iyi yonetememis; arada sen kalmissin. Kardesin ve esin birbirinden karsilikli özur dilemeli. Ama bunu nasil yaparsin bilemedim. Dogrusu ikisi de buna ikna olmaz gibi geldi bana

Kardeş mi düşman mı bu? Eşin uzak durmak istemekte haklı. Aynı ortamlara sokmamaya gayret et. Eşini asla zorlama ve ondan kardeşimdir mecbur katlanacaksın diye anlayış göstermesini bekleme. Kardeşiniz çok bencilmiş. Kendisi yüznden tartışabileceğinizi, davranışlarının karı koca arasında sorun yaratabileceğini hiç umursamıyor. Çok kötü!

ben esinizi haksız buldum kusura bakmayın.
neden sabaha kadar beklesin?
dusunuyorum da eşimle sevgili olduğum zamanı birisi şark aletimu alip ,
sabaha kadar bekleyiver ne olacak dese.
kardeşiniz kadar sesim çıkmazdı karşı tarafa ama ama kendimi yer bitirirdim.bütün gece uyuyamazdim herhalde.
kaldiki şimdi teknoloji dönemi bakmayacagi varsada bakasi gelir birşeylere.
abla hatrina idare edilir diyelim.bunu geçtim..
siz telefonda konuşurken eşinizin müdahale etmesi üstelik telefonu alması son derece saçma.onu ne ilgilendirir?
kardesinizle aranızda halletmemiz gerekir sorunlarinizi.sen karışma diyeceksiniz eşinize.
ee geri dönüp vermişsiniz.neden hala sizin yerinize eşiniz muhatap.neden hala laf yetiştiriyor.
al kardeşim sarj aletini.kusura bakma bir daha olmaz.anlayın içinde teşekkürler deyip verseydiniz siz.
aranızdan hafif bir kırgınlık gönül koyma olur.üç beş güne gelir geçerdi.
siz kardessiniz unutursunuz herşeyi, ama eşiniz unutmaz.
kardesinle girusmeyeceksin. bana bunları söyleyene nasıl gidersine gelmez inşallah durum.
eşinizi fazla üstüne lazım olmayan konulara karışan biri gibi gördüm.
kardesinuzin tek sorunu üslup.
üslup hatasından kendi aranızda cezalandirsaniz yeterliydi.
kolaylıklar dilerim.
kusura bakmayın uzun oldu ama henüz şimdiden eşinizi kardeşiniz anneniz babaniz v.s tartışma konuşma
karistirirsaniz işiniz zor.

Zor bi durum senin icin ama net bi sekilde soyluyorum kardesin cok ayip etmis .. kardesim diyosun yani ablasin sen sana karsi bile oyle konusmasi cok buyuk ayip... Esinin yaninda dur, cunki esine cok buyuk saygisizlik etmis ...kardesine tepkini gostermezsen hep boyle devam eder, hicbi zaman terbiyesini toplamaz ... sen koy tavrini, sen konusma onunla ... annengilde simartmislar kardesini, hala devam ediyorlar ... ne demek "s*ktir ol" :/ bence adaletli davran kardesin bile olsa

Sen eşinle kardeşini neden muhatap ediyorsun suçun büyüğü sende bence. Şarjı alıp sen götürecektin eşine de sen sakin ol ben konunla konuşurum diyecektin. Kardeşinle eşin birbirine girdikten sonra sakinleştirmeye çalışsan ne fayda eder ki.
Ayrıca kardeşinin seni tehdit etmesi tam rezalet böyle kardeş mi olur? Araya mesafe koy derim ben.

şimdi kardeşim bana böyle konuşsa önce o şarj aletini çöpe atar, saçını başını yolarım.
kardeş de olsak ağzının ayarı bozuk olamaz bana karşı.

eşin hiç karışmamalıydı. olay bu kadar büyümezdi. o yüzden kardeşin düğüne eşin istemediği için değil sen istemediğin için gelmemeli.

eğer kardeşim bu kadar olaya sebep olduğu halde özür dilemezse düğünümde istemem şahsen. otur oturduğun yerde derim.

Şu hareketleri 15 yaşında asi bi ergen yapsa hadi neyse çeker kulağını anlatırsın. 21 yaşında koca kız . muhtemelen sevgilisiyle falan konuşacak ondan bu kadar yaygara. Size çok ayıp etmiş.
Eşin sonuna kadar haklı bence .
Biraz yatışsınlar ikisiyle de güzellikle konuşmaya çalış . anne babanda taraflı yaklaşmasın el oğlu deyip . Haklıya haklı deyince sorun kalmıyor

su kizin bir de damadin kardesi oldugunu dusunseniz. burda o onun kardesi ayrilmaz parcasi vs. cumlelerini hiiiicccc göremezdik.

kardesiniz de aileniz de sonuna kadar haksiz.
hem ne demek nikahli kocanizla kaldiginizi herkese soylerim! soylese ne olacak kocan o senin.
ayrica kardesiniz kufur etmis ustune bir de olayalri carpitarak ailenize anlatmis.
ailenizle konusun, kardesinize de yuz vermeyin gelsin sizden de esinizden de ozur dilesin.

Ben kardeşinizin şarj aletini o gece istemesine pek takılmadım açıkcası, olabilir bu sizin dikkatsizliğiniz ve haliyle telafisini yapabilirsiniz ama kardeşiniz fazla şımartılmış sanırım, çok üzgünüm ama hiç terbiye almamış gibi davranmış. Ailenizi anlarım el oğlu diye evlat savunmasına yeltenirler ama eşiniz de artık evlat sayılır gereği neyse yapmaları lazım. 21 yaşına kadar bir insanla nasıl konuşacağının terbiyesini almadıysa bu saatten sonra biraz zor bu destekle çünkü. Niyetim sizi kırmak değil ama kardeşiniz hatanın çoğunu alacak olan taraf, eşinizde sizin aranıza girmemeli telefonu çekip almamalı misal. Siz de kardeşinize karşı hep böyle sinik misiniz?!

ben olsam konuşmam kardeşimle madem özür dilemeyen bir tipse burnu sürtülmesi lazım

Esinde hiç bı kabahat yok
Kardeşin baştan aşağı hatalı ben olsam bende onu dugunumde bile istemezdim
Seninde kardeşinle konusmaman gerek

Kardeş tabi atılmaz ama sonuçta el oğluna karşı ablasını bu duruma düşürmek de tamamen şımarıklık. Bir de şantaj yapıyor ortada nasıl bir kardeşlik var anlayamadım. Ben abim üzülmesin diye gelin adayının bana yaptığı haksızlıklara bile sustum. Allahtan benim yüzümden ayrılmadılar...

O nasıl kardes öyle? Abla çok ihtiyacım var hemen getirsen olmaz mı dese kosa koşa götürürüm ben. Aynı evde kaldığınızı herkese söylerim nasıl bir tehdittir? Nikahlı eşin değil mi? Çok utanmaz ve saygısız ayrıca ağzı bozuk biri. Ben konunun sonuna gelene kadar erkek sandım hatta kızmış bir de. Eşinizin hatası olaya müdahil olmak, telefonu alıp konuşması yanlış. Siz de olayı yonetememissiniz. Kardesinizi tanıyorsunuz huyunu bilirsiniz. Bir şekilde çözüm bulmalıydınız. Ne yaparsınız bilmem. Saygı bir kere gidince çok zor. Mesafeli olursunuz bundan sonra.

Ben 3nuzde de hata buldum. Kardesiniz en buyuk hatali sizi tehtid etmesi basli basina sacmalik, sen neden kardesinle olan sorununu esine yansitiyorsun ki ? Ilerde sizin araniz iyi olacak esinle kotu olacak.
Esin zaten ustune vazife olmayan seye karismis ona mi kalmis telefonu alip konusmak ustune bir de sarj aletini verip laf yapmak.
Ayrica teknoloji cagindayiz telefonsuz asla duramam biri benim sarj aletimi alsa sinir olurum cok fazla.

kardeşinle arandaki sorunlari sen unutursun ama el oglu unutmaz sen dugununde istersin sonra evine gelsin goruselim dersin eşin izin vermez ben birebir yaşadim keske nikaha ragmen evlenmeseydim kardesim özür de dilerdi eşim kabul etmedi anneme bile o varken götürmüyor yol yakinken dügün öncesi arayi yap evlenince cok ihtiyaç duyacaksin kardesinle konusmaya dertlesmeye ben 1.5 yildir göremiyorum benden ders al esine hatali oldugunu lanse et barişmalarini sagla bidaha da ona ailenle ilgili kötü bi sey yapsalar da anlatma sen kendi aileni kolay affedersin ama aşamayacagin bi dağın olur

Ergen ergen mi davranıyor her zaman?
Belki senin düğün olmadan rahat rahat evinde kalmana bozuluyordur kıskanıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…