• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adam olda sen getir!!! bir küçük şarj meselesi. eşim ve kardeşimm.

yok sevgilisiyle buluşacakmış evde diğer kardeşimin tel var ordan haberleşin dedim bana sen çok biliyorsun dedi
Belli oldu afrasi tafrasi. 3 gündür tanıdığı tipler için hemen ablaya aileye saygısızlık.
Bence anneniz bi oturup düşünsün biz nasıl böyle saygısız bi kız yetiştirdik diye.
Tamamen kardeşinizi hatalı buldum çok büyük terbiyesizlik yapmış.
Hiç alttan almasın kimse bi taraflarını kaldirmayin.

Kardeşin haksız yerinde olsam o şarjı parçalar çöpe atardım. İnsan telefonsuzluktan ölmez, idare edilmeyecek bir durum değil. Hele eşime s... çekecek dişlerini döker eline veririm. Kimse yanlışlıkla alınan bir alet için bana terör estiremez. Yemişim ihtiyacını, memleket kurtaracak sanki telefonla pehhh

Merhabalar,
Yine ne yapmam gerektiğini bilmeyecek bir haldeyim. Kız kardeşim ve eşim feci şekilde kavga ettiler. Gözümde ikisininde haksız olduğu şeyler var ama kardeşim benimle konuşmuyor eşim ondan nefret ediyor ne yapayım bilemiyorum.
Şimdi ben düğünü bekliyorum nikahlıyım evim hazır düğüne baya az kaldı.Düğünü bekliyoruz. Eşimle evimizde kalıyoruz bazen, ama genelde babamın evindeyim hafta sonları genelde beraber kalıyoruz.
Cumartesi gecesi beraber kalacaktık eve geldim eşyalarımı topladım üstümü değiştirdim kendi şarj aletimi alacağıma kardeşimin şarj aletini almışım... Ama yanlışlıkla yani ne yapayım insanlık hali..
Eşim geldi beni taksiyle aldı gece saat 12 yi geçti kardeşim şarj aletini sordu aradı dur dedim çantama bakayım aa dedim evet yanlışlıkla almışım sabah erken geleceğim getiririm dedim. Bu başladı ben anlamam o şarjı getireceksin bir yolunu bul şimdi getir yok şarjı yüzde 17ymiş. yok allah çarpsın herkese eşimle kaldığımı söylermişmiş bir yolunu bulup getireceksin seni bekliyorum kocan yanında beraber getirin yada o getirsin salakmışım ben nasıl getireceğim onu ilgilendirmezmiş
eşimde telefonu aldı elimden bu saatte olmaz insan gibi söylesen neyse neyine emir veriyorsun dedi. Kardeşim başladı sen ne diyorsun be adam olda sen getir o zamaan!!! eşim sinirden deliye döndü nasıl bana böyle konuşursun diye giyindi aldı şarjı gittik şarjı vermeye eşim şarjı verirken bunu al ama saygıyı öğren dedi
kardeşim de sen kimsin be sen bana saygı göstereceksin ben sana değil dedi (kardeşim 21 yaşına girmek üzere) laf dalaşına girdiler baya yolda.
Ben arada kaldım kardeşim eve girsin ve sussunlar diye uğraşıyorum birbirlerinin üstüne yürüyorlar sonra kardeşim eşime s*ktirgit yaa dedi eşim çok sinirlendi ve yolda bağıra bağıra gitti bende onla gttim ama sakinleştirmeye çalıştım baya.
Kardeşim annemi babamı aramış x üstüme yürüdü itti beni düşüyordum düştüm falan demiş ama asla böyle bişey olmadı. Annem aradı babam aradı konuştular eşimle tabi işte kardeşime laf söyletmiyorlar ama haksız olduğunu anlıyolar.
Annem de yok ne olursa olsun o benim kızım kızıma öyle davranamaz falan dedi. Ben konuyu kapattım o konuda konuşmuyoruz ama evde kardeşimle de konuşmuyoruz.
Eşim kardeşimi görmek istemiyor böyle saygısızlık görmedim nefret ediyorum diyor düğünümde bile istemiyor diyor acayip sinirli ona karşı
Ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım
kardeşiniz ergenlikten çıkmamış hala tavırları ondan... eşiniz uzak dursun mesafe koysun biraz. altı üstü sarj cihazı. ne var sanki ? kardeşin akıllanınca anlar umarım yaptığı terbiyesizliği

Böyle kardeşin varken gözünü iyi aç,resmen iftira atmış üstüme yürüdü diye,eşime s.git diyecek evime bile almazdım bu saatten sonra,eşinle mutlu olmak istiyorsan kardeşinden uzak dur.

benmde şarjım azsa ve biri götürmüşse bende çok sinirlenirdim.. ama kardeşiniz abartmış biraz.
madem götürecektiniz yarın demeseydiniz sizde...

Kim haklı kim haksizdan ziyade düğün öncesi ne yapacaksınız? Öyle hassas bir mevzu ki artık dikiş tutmaz benzer durum benim de başıma geldi 6 aydır görüşmüyorlar kanlı bıçaklı oldular birbirlerinden nefret ediyolar arada ben kaldım olan bana oldu ben çözemedim meseleyi bakalım nereye kadar boyle gidecek

İlk başta eşin hiç telefonu alıp konuşmayacaktı. Sen ablasın. Gelemeyiz ablacım diyip kapatacaktın. Sana 2 gün küser 3gün aranız düzelir.
Şimdi çok karışmış ortalık.
Ayrıca artık gençlerde saygı sevgi kalmamış. Sevgili olunca birbirlerini sevdiklerini sanıyorlar. Heves hep.
Şu anda En iyi seçenek. Zaman.
Eşinizle kardeşinizi bir araya getirmeyin.

Eşin haklı.buradaki bazı kafalar da çok güzel he..sen adama adam ol da şarji getir diceksin.adam sana sayglı ol diyince ayy bna saygılı ol diemezsin haddin degil..yok yaa.öyle bi dünya yok..belli ki o ifadeyi hakaretamiz bi şekild kullanmş uslubu ortada eşin durduk yerde saygli ol dememiş yani kardşne..sonuna kadar haketmiş.had bildirilmesi gereken kardeşin burda..terbiyeli olack saygli olacak önce eşini sevmese de.snuçta ablasinin eşi..braz empati yapın aynisi size yaplsa..adam göruşmemekte hakli.bnce siz de bi ders verin büyusün artık..

İkisi de haksız. Kardeşin bi anda sinirlenmiş ama kardeşine kimse böyle davranamaz.

Eşin kim oluyor ki 21 yaşına gelmiş insana saygı dersi vermeye kalkıyor? Eşin haddini aşarak karşındakine saygıyı mı öğretmeye çalışıyor. Madem şarjı götürebiliyordu götürseydi önceden.

Ailenize böyle davranmasına nasıl izin verirsiniz?

Tek bir tarafa haksız diyemem her iki tarafta haksız olduğu yerler var ve sizinde. Öncelikle siz kardeşiniz karakterini biliyorsunuz ayrı odaya geçer açıklar teli kapatırdınız. Eşinizin de telefonu alıp sizin avukatınızmış gibi konuşması yanlış hem saygısız demesi çok daha büyük yanlış. Siz olaya tek yönlü baktığınız için bence tek yönlü anlatıyorsunuz. Neyse eşinize söyleyin düğün tek kendi düğünü değil.

Son düzenleme:
su kizin bir de damadin kardesi oldugunu dusunseniz. burda o onun kardesi ayrilmaz parcasi vs. cumlelerini hiiiicccc göremezdik.

kardesiniz de aileniz de sonuna kadar haksiz.
hem ne demek nikahli kocanizla kaldiginizi herkese soylerim! soylese ne olacak kocan o senin.
ayrica kardesiniz kufur etmis ustune bir de olayalri carpitarak ailenize anlatmis.
ailenizle konusun, kardesinize de yuz vermeyin gelsin sizden de esinizden de ozur dilesin.
Ne alaka ben abimle tartışırken yengem araya girip bana bağırsa saygıyı öğretmeye çalışsa olay çok daha büyür.

İkisi de haksız. Kardeşin bi anda sinirlenmiş ama kardeşine kimse böyle davranamaz.

Eşin kim oluyor ki 21 yaşına gelmiş insana saygı dersi vermeye kalkıyor? Eşin haddini aşarak karşındakine saygıyı mı öğretmeye çalışıyor. Madem şarjı götürebiliyordu götürseydi önceden.

aslında yorumuma böyle devam edecektim ama taşlanırdım diye kısa kestim.. bu arada abla kardeş arasına giren telefonu elinden çeken de o.. kardeş arasına girmeyecekti.

aslında yorumuma böyle devam edecektim ama taşlanırdım diye kısa kestim.. bu arada abla kardeş arasına giren telefonu elinden çeken de o.. kardeş arasına girmeyecekti.

+11728299288637278292

Şimdi tek tek düşünüyorum saat gecenin 12'si yanlışlıkla alınan bir şarj aleti ve kız kardeşin arayıp" o şarj aletini ne yapıp edeceksin buraya getireceksin" diye diretmesi üzerine yetmezmiş gibi " o adamla aynı evde kaldığını herkese söylerim" diye bir tehdit muhtemelen eşin bunu duyuyor ve elinden alıyor telefonu olaya müdahale ediyor...

Şarj aleti gecenin bilmem kaçında kız kardeşine götürülüyor ve kız kardeşin edepsizce sokak ortasında hakaretler savuruyor...

Eşin haksız, saygı dersi vermek ona mı kalmış diyenleri anlayamadım, adamlığına kadar dil uzatmış yinede iyi sabır göstermiş...

Adam saygı dersi vermiyor zira verse de aslında anlamayacak çünkü saygı dersi verilecek kapasitede zaten değil bu kız...

Biraz edep bilse evdeki şarj aletleri ile idare eder hiç mi başka şarj aleti yok evde? Diyelim ki yok 1 gece idare etsin ne olacak...

Resmen düşman gibi bilinçli yapmış...
Bu kızın normal olduğunu düşünmüyorum ben.

Birşeyi belirtmek istiyorum burda eşini nasıl dahil edersin diyenler oldu
olay şöyleki eşim bu olaydan bir gün önce kız kardeşimin çantasını taktığım zaman kardeşimin GİT KENDİNE ÇANTA AL KOCANA YEDİRECEĞİNE PARALARI olarak yazdığı mesajı gördü ve kardeşime sinirlendi bişey demedi ama içten içe taktı bu mesaja bişey demese de hissettim
sonraki gün böyle bişey olduğu için eşim daha fazla saygısızlığa göz yumamadı sanırım ben tutamadım onu sakinleştiremedim elimden geleni yaptım ama gözü döndü o mesajları görünce..

Back
X