• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adam olda sen getir!!! bir küçük şarj meselesi. eşim ve kardeşimm.

Bana ittir çeken, adam mısın vb. laflar eden, bizi "Herkese söylerim birlikte yaşadığınızı" diye güya tehdit eden ve üstelik bunu aptal bir şarj aleti meselesi üzerine telaffuz eden bi tipi, ben de düğünümde istemezdim.

Yorumları şaşkınlıkla okuyorum
Konu sahibi sakın galeyana gelme, buraya kalırsak hiç bir üye evli kalmaz.
Daha yolun başındasın, sakın ipleri ne eşinin ne kardeşinin eline ver. İkiside sana lazım, ikiside olmaz herkes yerini bilsin. O düğünde olmasa herkesin içinde yara açılır, annen ve babanıda karşına alırsın. Şimdiden sakın eşini ve aileni karşı karşıya getirme. İkiside birbirinden özür dilemeli ve bu konu kapanmalı. Zamanla mesafeler ilişkiler oturur, sen kardeşine bugün kızarsın yarın bişey olsa canın yanar. Eşin annen babanı ezip ona saygı dersi veremez, ona karışamaz. Bu yaşananları evlendikten sonra sana da kullanabilir. Şu an çok hassas bir durumdasın lütfen tadını daha fazla kaçırmalarına izin verme, ortalığı yatıştırırsan sağduyulu davranırsan sen kazançlı çıkarsın.

Bence sen burada "ben olsam kardeşimi döverdim, kardeşimle görüşmezdim" diyenlerin gazına gelme. Bir sözümüz var biliyorsun bekara kolay diye aynen durum o. Sen şimdi kardeşine sinirlisin ama yarın öbür gün barışacaksınız. Kardeşinin gelip gitmesini isteyeceksin kocan izin vermeyecek. Bayram seyran olacak, kocan diyecek ki, "kardeşin orada, gitmeyeceğiz." Ne yapacaksın o zaman? Bu adam şimdiden düğünüme gelmesin, istemiyorum diyorsa yarın öbür gün ailenle olan bağlarını da koparacak senin çok belli yani. Bence bu kadar cesaretlendirme onu.

Çanta ile ilgili msjı gördüm
O çantayı habersiz mi aldınız?
Öyle dediyse, o msjı hemen silip o çantayı almamanız gerekiyordu. Çantayı aldığınızı söylüyorsunuz, Habersiz olmuş oluyor, kardeşinizde şarj aleti konusunda haklı oluyor ve patlamış oluyor.
biz kardeşimle birbirimizin eşyalarını kullanırız sormadan etmeden kardeşiz çünkü. Ne onun sormasına gerek olur ne de benim sormama. O konunun çantayla kardeşim açısından hiçbir alakası yok. Eşimin var sadece.

Bence sen burada "ben olsam kardeşimi döverdim, kardeşimle görüşmezdim" diyenlerin gazına gelme. Bir sözümüz var biliyorsun bekara kolay diye aynen durum o. Sen şimdi kardeşine sinirlisin ama yarın öbür gün barışacaksınız. Kardeşinin gelip gitmesini isteyeceksin kocan izin vermeyecek. Bayram seyran olacak, kocan diyecek ki, "kardeşin orada, gitmeyeceğiz." Ne yapacaksın o zaman? Bu adam şimdiden düğünüme gelmesin, istemiyorum diyorsa yarın öbür gün ailenle olan bağlarını da koparacak senin çok belli yani. Bence bu kadar cesaretlendirme onu.
ikisi de sakinleşti. Birbirlerini soruyorlar.

Çanta ile ilgili msjı gördüm
O çantayı habersiz mi aldınız?
Öyle dediyse, o msjı hemen silip o çantayı almamanız gerekiyordu. Çantayı aldığınızı söylüyorsunuz, Habersiz olmuş oluyor, kardeşinizde şarj aleti konusunda haklı oluyor ve patlamış oluyor.
şunu da belirteyim kardeşim onu kızarak söylemedi şakayla karışık söyldi
yine benim çantamı takmışsın kocana yedireceğine git kendine çanta al ..
ama eşim öyle anlamadı tabi ve o mesajdan ona zaten kızmıştı

biz kardeşimle birbirimizin eşyalarını kullanırız sormadan etmeden kardeşiz çünkü. Ne onun sormasına gerek olur ne de benim sormama. O konunun çantayla kardeşim açısından hiçbir alakası yok. Eşimin var sadece.

Belliki kardeşiniz için böyle sormadan kullanmak rahatsız edici bir durummuş, tepkiside onu gösteriyor. O kdr kötü bir mesajı anında silmeliydiniz. Artık evlisiniz, daha dikkatli olun. kardeşler arasında böyle bişey olmaz, bu küslükler büyümez ama eşiniz bunu kabullenemiyor. Hala geri dönüşünüz var, kardeş böyle bişey için atılmaz, satılmaz silinmez. Bir an önce durumu toparlamaya bakın herkes yerini bilsin artık.

Birşeyi belirtmek istiyorum burda eşini nasıl dahil edersin diyenler oldu
olay şöyleki eşim bu olaydan bir gün önce kız kardeşimin çantasını taktığım zaman kardeşimin GİT KENDİNE ÇANTA AL KOCANA YEDİRECEĞİNE PARALARI olarak yazdığı mesajı gördü ve kardeşime sinirlendi bişey demedi ama içten içe taktı bu mesaja bişey demese de hissettim
sonraki gün böyle bişey olduğu için eşim daha fazla saygısızlığa göz yumamadı sanırım ben tutamadım onu sakinleştiremedim elimden geleni yaptım ama gözü döndü o mesajları görünce..
Onda da doğru demiş, kardeşinizin eşyalarından uzak durun bir zahmet. Paranız varsa gidip, yenisini alın. Ben de sinir olurum eşyalarımın kullanılmasından, kimsenin de eşyasını alıp, kullanmam, affedersiniz; ama ben tiksiniyorum.
Telefon mevzusuna da şunu eklemek istiyorum. Ben kimsenin dikkatsizliği yüzünden sıkıntı çekmek istemem açıkçası, burda kardeşe yüklenen şahıslar da birinin dikkatsizliği yüzünden sıkıntıya girmek istemezler. Kim dikkatsizlik ettiyse o girmeli sıkıntıya.
O adam bir gün sizi boşayabilir, o gün kardeşiniz yanınızda olacak, bunu da unutmadan hareket etmenizi tavsiye ederim.

şunu da belirteyim kardeşim onu kızarak söylemedi şakayla karışık söyldi
yine benim çantamı takmışsın kocana yedireceğine git kendine çanta al ..
ama eşim öyle anlamadı tabi ve o mesajdan ona zaten kızmıştı

O zmn siz artık agırlıgınız koyun ikisini karşı karşıya getirmeyin. Düğün burnunuzdan gelir, ilk bayram burnunuzdan gelir kardeşiniz evlenecek daha bir sürü güzel an var. Buraya bakıp galeyana gelmeyin.

Onda da doğru demiş, kardeşinizin eşyalarından uzak durun bir zahmet. Paranız varsa gidip, yenisini alın. Ben de sinir olurum eşyalarımın kullanılmasından, kimsenin de eşyasını alıp, kullanmam, affedrsiniz; ama ben tiksiniyorum.
Telefon mevzusuna da şunu eklemek istiyorum. Ben kimsenin dikkatsizliği yüzünden sıkıntı çekmek istemem açıkçası, burda kardeşe yüklenen şahıslar da birinin dikkatsizliği yüzünden sıkıntıya girmek istemezler. Kim dikkatsizlik ettiyse o girmeli sıkıntıya.
O adam bir gün seni boşayabilir, o gün kardeşin yanında olacak, bunu da unutmadan hareket etmeni tavsiye ederim.
her abla kardeşin ilişkisi farklıdır. Biz birbirimizin eşyalarını sormadan kullanıyoruz ve bundan ikimizde aslına bakarsak şikayetçi değiliz. Üstelik sıkıntı edecek bir durumda o gün söz konusu değildi sonuçta ben kardeşimi tanıyorum telefonu mesajlaşma dışında kullanan bir insan değildir. Gece yatmadan önce müzik dinlemek gibi huyları yoktur. Ben yine de ablamı bir şarj için sıkıntıya sokmazdım ha siz sokabilirsiniz o ayrı mesele. Ayrıca kimse boşanmak için evlenmiyor, biz ne kadar tartışsak bile her zaman yanyana oluruz boşanmada evlenmede değil.

Mune Mune konuma daha fazla yorum yapılmasına gerek yok. Kapatabilir misiniz? Olay duruldu.
Teşekkürler.

O zmn siz artık agırlıgınız koyun ikisini karşı karşıya getirmeyin. Düğün burnunuzdan gelir, ilk bayram burnunuzdan gelir kardeşiniz evlenecek daha bir sürü güzel an var. Buraya bakıp galeyana gelmeyin.
burdaki birçok yorum abla kardeş değilde iki yakın arkadaşın tartışması gibi değerlendirmiş. Ağır yorum yapanlar ağırlıklı mantıklı yorum sayılı. Sinirle söylenen ağır kelimelerdi iki tarafında siniri geçti biraz daha zaman geçsin ikisiyle de konuşacağım. Dün kardeşimle konuştuk yaptığı hatanın farkında olduğunu fakat o gün çok sinirli olduğunu belirtti.

her abla kardeşin ilişkisi farklıdır. Biz birbirimizin eşyalarını sormadan kullanıyoruz ve bundan ikimizde aslına bakarsak şikayetçi değiliz. Üstelik sıkıntı edecek bir durumda o gün söz konusu değildi sonuçta ben kardeşimi tanıyorum telefonu mesajlaşma dışında kullanan bir insan değildir. Gece yatmadan önce müzik dinlemek gibi huyları yoktur. Ben yine de ablamı bir şarj için sıkıntıya sokmazdım ha siz sokabilirsiniz o ayrı mesele. Ayrıca kimse boşanmak için evlenmiyor, biz ne kadar tartışsak bile her zaman yanyana oluruz boşanmada evlenmede değil.
Peki siz kocacı tayfadan olacaksınız belli ki Allah inşallah yaptığınız davranıştan dolayı bir gün mahçup etmez. El oğlu ile bağın kopması bir imzaya bakar, kardeş ile öyle değildir.
Ama kardeşinizi tanımıyorsunuz; çünkü sıkıntı etmiş, sizin açınızdan problem yok sadece, onun var ki bu kadar üstelemiş mevzuyu.

Peki siz kocacı tayfadan olacaksınız belli ki Allah inşallah yaptığınız davranıştan dolayı bir gün mahçup etmez umarım. El oğlu ile bağın kopması bir imzaya bakar, kardeş ile öyle değildir.
Ama kardeşinizi tanımıyorsunuz; çünkü sıkıntı etmiş, sizin açınızdan problem yok sadece, onun var ki bu kadar üstelemiş mevzuyu.
Size göre el oğlu ile bağın kopması bir imzaya bakabilir ama bizim eşimizle bağlarımız bir imzadan daha güçlü. Kardeşimle çok daha güçlü. Eşimi ailede herkes çok sever genel olarak beni mahcup edeceğini hiç sanmıyorum.
Sıkıntı edeceği kadar büyük bir olay değildi kardeşimi çok iyi tanıyorum sadece sevgilisiyle mesajlaşmak için ablasıyla tartıştı eniştesiyle tartıştı kendisi de yaptığı hatanın farkında.

aslında yorumuma böyle devam edecektim ama taşlanırdım diye kısa kestim.. bu arada abla kardeş arasına giren telefonu elinden çeken de o.. kardeş arasına girmeyecekti.

Kesinlikle, eş olunuyor diye kimse kimsenin ailesine böyle bir davranış sergileyemez. Ablamla olan meselemde neden elin adamı bana karşı çıkabiliyor ki? Ablamın ağzı mı yok, dili mi yok, aklı mı yok. Konu sahibi daha bugünden kardeşine böyle yapmasına izin verirse yarın annesine babasına döner siz nasıl kız yetiştirmişsiniz der. Malesef..

Size göre el oğlu ile bağın kopması bir imzaya bakabilir ama bizim eşimizle bağlarımız bir imzadan daha güçlü. Kardeşimle çok daha güçlü. Eşimi ailede herkes çok sever genel olarak beni mahcup edeceğini hiç sanmıyorum.
Sıkıntı edeceği kadar büyük bir olay değildi kardeşimi çok iyi tanıyorum sadece sevgilisiyle mesajlaşmak için ablasıyla tartıştı eniştesiyle tartıştı kendisi de yaptığı hatanın farkında.
Hayatın ne getireceği belli olmuyor, çok güçlü bağ bir imzayla kopuyor işte. Ben kendimden başka kimse için bu derece kefil olmam açıkçası; çünkü sadece kendime güvenebilirim, eşinizin sizi mahçup etmeyeceğinden bu kadar emin olmayın derim. Sizin burdaki yazılarınızdan eşinizi haklı gördüğünüzü düşündüğüm için yazıyorum, kardeşiniz düşündüğünüz kadar hatalı değil, suçun büyük kısmı sizde. Yani şöyle diyim yüzde 50 siz, yüzde 30 eşiniz, yüzde 20 de kardeşiniz suçlu.

Kesinlikle, eş olunuyor diye kimse kimsenin ailesine böyle bir davranış sergileyemez. Ablamla olan meselemde neden elin adamı bana karşı çıkabiliyor ki? Ablamın ağzı mı yok, dili mi yok, aklı mı yok. Konu sahibi daha bugünden kardeşine böyle yapmasına izin verirse yarın annesine babasına döner siz nasıl kız yetiştirmişsiniz der. Malesef..
eşim kendi ailesine karşıda böyle. Bana olan en ufak lafta bile beni koruduğu için kardeşime sadece bu saatte gelmenin uygun olmadığını söyledi. Kardeşim üstüne adam olda sen getir o zaman dedi. Geleceği gören kk üyeleri :)

eşim kendi ailesine karşıda böyle. Bana olan en ufak lafta bile beni koruduğu için kardeşime sadece bu saatte gelmenin uygun olmadığını söyledi. Kardeşim üstüne adam olda sen getir o zaman dedi. Geleceği gören kk üyeleri :)

Eşinizin sizi korumasına gerek yok, kendine hakim olsun yeter. :işsiz:

Burda bazı arkadaşlar hakarete ugradgi zaman başkasina saygi ögretmk benim haddim degl diyip susuyor mu yoksa haddini bil saygli ol diyip gereken cevabi veryor mu cok merak ediyorum.ya okudugnu anlama sifir ya empati..eşinizn tek hatasi araya grmesi knu sahbi dger knularda rahat olun..szi koruyup kollamasi cok guzel..sizin d ona guwenmeniz.gerh.si boş.mutluluklar dilerim:)

Back
X