- 22 Eylül 2017
- 461
- 113
- 18
- 25
- Konu Sahibi Tamamdrdik
-
Sen ne yaptın bu süre içinde? Öylece bekledin mi?Adamın ayağı bana değiyordu kadını dürtüyordu sinir etmek için falan . Neyse 2 saat falan oturduk orda adam sürekli bana baktı.
Maalesef kalkamadım. Sıkıştım zaten ikiside yerde ayak ucumda oturuyorlardı. Diğer koltuklar da doluydu. Karşı koltuğa geçtim sürekli baktı yemek yedik sohbet açtı. Hayır yani akraba da sürekli bir ilgiSen ne yaptın bu süre içinde? Öylece bekledin mi?
Ayağı sana değip kadını dürterken??
Yakın akraba evli barklı çocuklu ben haksız çıkardımSapıkdir muhtemelen bizim ülkemizde maşallah sapık yağması var. Ne bakıyon dayı diyemedin mi
AMA ayağı değmiş ve 2 saatten bahsediyorsunuz.Maalesef kalkamadım. Sıkıştım zaten ikiside yerde ayak ucumda oturuyorlardı. Diğer koltuklar da doluydu. Karşı koltuğa geçtim sürekli baktı yemek yedik sohbet açtı. Hayır yani akraba da sürekli bir ilgi
Ben koltukta onlar yerde ayak ucumda oturdular. Kadına cilve yapıyordu işte ayakları bana değdi . Nasıl bir rahatlık ya ilk kez görmüşüm zaten onlarıHalanın oğlu yeğen değil kuzen olur :)
Benim gözümde tam canlanamadı olay. Kim nerede oturuyordu? Ayağı sana değen adama “ayağını çek” deseydin veya kalkıp başka yere otursaydın. Adam sapık olabilir, olmayabilir de.
Ya ben kötü kız diye anılsaydım evli adam bide akrabam karısı falan iftira atsalardı banaiyi susmusun, adama cesaret vermişin böyle yaparak. haksız çıksaydın ne olacaktı, en fazla adam senden uzak dururdu millet 2 gun konusur sonra unutulur giderdi. ama sen kurtulmuş olurdun baştan.
tamam da madem o kadar korkuyordun, neden oturdun 2 saat kadar. hiç ses etmemişin abi ayağını ceker misin burada bende varım ayıp oluyor deseydın adam hemen dikkat ederdi belki davranışlarına.Ya ben kötü kız diye anılsaydım evli adam bide akrabam karısı falan iftira atsalardı bana
Yerde oturuyormuş adamla kadın, cilveleşiyorlarmış, adamın ayağı da arada konu sahibinin sanırım bacağına falan değiyormuş. Ben öyle anladım.Bende pek birşey anlamadım oturma şeklinden falan
Ben koltukta onlar halının üstünde ayak ucumda oturdularBende pek birşey anlamadım oturma şeklinden falan
Birsey olur da yanlis anlafin derlerse sende yanlis anlayacagim sekilde davranmasin diye soyle
Unutma bakista tacizdir ve kadinlar hisseder kotu niyeti
Hayır akrabayız diye öküz gibi bakması ne alaka ya. Utanma çekinme diye mi yapıyor karısını da bana yaklaştırmaya çalıştı yalnız bırakma gibisinden yani. Babama da kızın ahlaklı diyor. Ne bakıyorsun ya öküz gibiBirsey olur da yanlis anlafin derlerse sende yanlis anlayacagim sekilde davranmasin diye soyle
Unutma bakista tacizdir ve kadinlar hisseder kotu niyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?