Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Dr Volkan Noyan tüp bebek yaptıranlar

Aselhannn

Rebbi hebli mines salihin🙏
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2019
1.587
2.912
83
Mrb arkadaşlar adana acıbadem hastanesinde volkan noyana tüp bebek yaptıran var mı yaptrma sebebi erkek interfilitesi olan spermlerde hareket ve morfoloji sıkıntsindan dolayı tüp bebek yaptıran var mı volkan hocaya. Süreç nasıl işledi hangi uygulamalar yaptı bide ne kadara mal oldu ilaçlar hariç

Merhabalar. biz 4 yıldır istiyoruz 2. bebeğimizi. ama eşimde ileri hız %2, morfoloji 0 çıktı. doktor proxeed plus verdi. 6 kutu 9 gün sonra bitiyor. tekrar test verip, tüp bebek deneyeceğiz. ben de adanadayım. araştırma yapıyrdum neresi iyi diye. allah yardımcımız olsun tüm evlat sahibi olmak isteyenlerin.

Proxed plus ı biz geçen yl 3 kutu kullandk hızımız yüzde 6dan yüzde 26ya cıktı ama o sırada keçiboynuzu pekmezi falan da kullandk başka ilaçlarda vardı hangisi yükseltti Bilmyrm. Siz evicap kullanın fiyatı hem uygun hemd etkili kaliteyi artryo. Ben adanada yasamyrm normalde 2 saat uzağım acıbadem hastanesinde volkan noyan i tavsiye etti burdaki doktorum. Arkadsm dedi alanında çok iyi dedi ona yönlendirdi. Cuma günü ön görüşme randevumuz var. Sizde bi gidin konuşun beraber baslayalm süreci burdan paylaşalm

Hızınız cok guzel artmis. Morfolojide mi problem var sizin. Keciboynuzunu tüp bebege basvurmadan once muhakkak kullandiracam esime. Insallah guzel sonuclar alırız. Burdaki yorumlarda okudum morfoloji bozukluğunda tup bebekte düşük oluyormus diye. Bu beni cok üzdü.

Hız arttı ama buda yetemdi 7 ay önce tüp bebek yaptk tutmadı. Morfolojiden kaynaklandgni düşünüyorm sigarayı felan da bıraktı eşim ilaçlarını da düzenli kullanyo keçiboynuzu kürü de yaptk 3 ay. Morfoloji biraz olsun düzeltmeden tüp bebeğe baslamayn en az 3 ay eşiniz takviye ilaç alsn bir üroloji uzmanından destek aln tedaviye hazrlasn sizi

Şubatta gittik üroloji doktoruna medline'a. Hiz ve morfojojide sorun oldugunu gorduk sperm testinde. Ben bikac tane ilac verir diye dusunurken sadece proxeed plus verdi. 6 kutu bitir gel dedi. Morfoloji 0 olunca tek ilac vermesine cok sasirdim. Tabi hızda 2. 2. Sperm testinin sonucunu görmeden baska hicbir ilac ya da kür kullanmak istemiyor esim. Ama ben bu arada tup benek merkezlerini araştırıyorum. Turgut noyan i ben de duydum. Kac yillik evlisiniz. Bi de tupten once rahim filmi cektircektirdiniz mi
dedi

2 yıllık evli olcam 2 ay sonra. Biz ilk 6 ay çocuk istemedk son 1.5 yıldır çocuk istyrz ilk bizde proxed kullandk. Çok pahalıydı 3 kutudan sonra kullanmadk. Sonra başka bi ürolog artmed(300tl) evicap ace selenyum ve trantal verdi profesördu bu ilaçları veren 6 aydır bunları kullanyo artmdi ikikere aldk pahalı geldi. Alsak alrdk şükür durumumuz iyi ama gerek yok zaten tüp bebeğe baslicaz ne gerek var dedik. Keçiboynuzu kürü çok iyi oluyo şubat ayında başladık bu küre mayıs ayında sonlandırdm 3 ay oldu çünkü. Şimdi bu ayın 19unda ürolog randevumuz var bakalm bu 6 aylık çabalarmz sonuç vermiş mi testlerde belli olacak acaba morfolji ve hızımız artms mı. Eğer arttysa tüm ilaçları kürleri ayrıntlı anlatacam burdan herkes faydalansn

inşallah değerleriniz artar. malesef ilaçlar çok pahalı. 6 kutuya nerdeyse 1.500 tl ödedik. aşağı yukarı aynı tarihlerde üroloğa ğideceğiz sizinle. burdan yazalım sonuçlarımızı. hem birbirimize hem de diğer arkadaşlara destek oluruz.
birşey danışmak istiyorum size : çakşır bitkisi morfolojiyi düzeltiyormuş diye çok yerde okudum. etrafınızda kullanan oldu mu

Çakşır otu aldm ben balla karıştırp eşime yedirdim bi kaç kere ama tadını sevmedi istemedi bunuda yemim artık dedi bende keçiboynuzu kürü yapydm o sırada o yüzden çok zorlamadım eşimi onu da yemeyiversin dedim. Sadece onu istemedi onun dışında herşeyi yedirdim. Bizim ürologmz önermişti çakşıri balla karstrp yesin dedi ama tadını sevmedi yemedi. Bide doktor haftada iki kere nohut yemeği yesin dedi kışın yedi ama yaza doğru onu da yemedi artk yapma dedi adam sıkıldı iyice onu bunu yemekten. Bakalm hayrlsı artk. Yazarz burdan msjlasadablrz birbirmze süreci anlatrz

Allah eşlerimize de yardım etsin. çok söz etmemeye çalışıyoruz evde çocuğumuz neden olmuyor diye. sadece günde iki kere ilacını hatırlatıyorum o kadar. sperm testi sonucumuza göre gidişata karar veririz artık. ben 33 yaşındayım. çokta geç kalmak istemiyorum. o yüzden bu yaz tüp bebek denemeyi kafaya koydum. nohutun faydasının olduğun bilmiyordum. annemler konyada kendileri üretiyorlar. çok teşekkür ederim bu bilgin için. bu akşam nohut haşlayayım :))

Konya bakliyatlarda 1. Sıradadr kpss calstgmdan bilyrm:) Rica ederim canm afiyet olsun haşlaman:) ama havva hanm bişeyi merak ettim 2. Çocuğu istyrz dedin sanrm. 1. Çocuk nasıl oldu tedaviyle mi yoksa normal yoldan mı. Bu sperm sorunları varikoselden kaynaklanyo çoğunlukla. Sonradan mı cıktı varikosel eşinizde beklersnz 2. Çocuk da olmaz mı acaba

5.5 yaşında bi oğlum var. çocuk istemeye niyetlendiğimiz ay tuttu. 1 hiçbir tedavisiz, kontrolsüz. 1 yaşını doldurunca 2. için çalışmalara başladık, kolay olacak sandık yine. ilk 2 yıl olur ya falan dedik, doktora bile gitmedik. ama baktık olmuyor 2. yılın sonunda önce ben gittim. hiçbir problem görmedi doktorum. şubat ayında eşim gitti ve biz şok.. ileri hız ve morfoloji yerlerde. eşimin ürolog kontrolünde varikosel yok demiş. sadece proxeed plus verdi. size de bana da ve tüm isteyenlre de inşallah tez zamanda rabbim nasip eder

Aminn inşallah.. Allah tüm evlat isteyenleri bu konuda muvaffak eylesin.. zorumuzu kolaylaştırsn rabbim.. bu süreç çok zor.. Kötü zamanlar gecryrz..Allah yardmcmz olsun.. ama Sonradan nasl düşmüş bu kadar eşinin değerleri. Keşke yine ilk denemede tutsaydı. Varikosel yoksa eğer neyden düştü bu değerler bunu araştırmak lazm doktor dediğin ilacı eline tıkıştrmak degl bu yeterli degl bunun nedeni bulunmalı hormonsal da olabilir hormanlara da baktrmstr doktor o da normalse başka bi nedeni vardr mutlaka bulunmalı

Keske tutsaydi ama malesef bazen her istedigimiz hemen olmuyor. Hormonlarina bakmadi galiba. Kan testi yapmadi dedi esim. Ozel hastaneye gittik, daha iyi arastirirlar, daha hızlı sonuca ulasiriz diye ama tek ilacla gonderdi bizi. 2 yildir bu formu takip ediyorum bu ay yazmaya basladim. Insallah ikimiz de burdan hamileyizzzz deriz bigün. Siz rahim filmi cektirdiniz mi

Ay inşallah burdan haber verrz birbrmze rahim filmi arastrma hastanesine gider gitmez yaptılar hemen bo sorun çıkmadı şükür temiz çıktı. Siz de yaptrn tüplerinz tıkanms olablr rahimde yapışıklk herşey olabilr baktrn. Çözümü kolay zaten histeroskopi basit bi kapalı ameliyat.
Özel hastane para tuzağı başka bişey degl bize en detaylı testleri arastrma hastanesinde yaptılar . Size tavsiyem arastrma hastanesnde iyi bi ürolog gerekirse ücretli profesöre muayene olun en iyi sonuçlar orda çıkıyo bizm özelde hız yüzde 13 olarak gornydu tıp fakültesinde yüzde 26 olarak göründü neyden kaynaklı böyle oldu belki ilaclarn etkisidir bilmyrm ama en güvenilir devlet hastaneleri özellikle arastrma hastanesi

Şubatta esim tedaviye başladığı ay ben de ne olur ne olmaz diye hemen rahim filmi cektirdim. Tertemiz cikti cok sukur. Sizin de sorun olmadigina cok sevindim. 3 sene once kayinbabam 1 ay yogunbakimda kaldi. Doktorlar herseye hazirlikli olun demisti. Cok şükür iyilesti. Sağlığı yerinde ama esim o bir ayda en az 20 kilo verdi ve cok uzuldu.cok korktu. Belki bu durum da etkiledi.

Çok geçmiş olsun evet etkiliyor stres herşeyin düşmanı.

Aselhaan merhabalar. eşin 2. testi yaptırdı mı. benim eşim yarın yaptıracak inşallah. sonucu çok merak ediyorum. muhtemelen pazartesi öğreniriz. burdan yazmaya çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…