Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Dr Volkan Noyan tüp bebek yaptıranlar

çok haklısınız. hrşeyin bir vakti saati var. inşallah tez zamanda anne olmak isteyen herkes çocuklarını kucaklarına alırlar. bu arada ibrahim saraçoğlundan kutumuz geldi. bugün sabah başladık çok şükür. içinde çakşır kökü, çoban çökerten, kırkkilit çayı, bal polen plopolis arı sütü karışımı bir küçük kavanoz bi de incir çekirdeği yağı var. 40 günlük bir uygulama. bunlar bitince de keçi boynuzuna başlayacağız. kullanma talimatı da yazıyor içinde. alamak isterseniz özelden mesaj atabilirim size.

bi de şansımızı doğal yöntmlerle deneyelim dedik. ayrıca L- arjinin diye bir vitamin almalıymışız eczaneden

ASELHANN, nasılsın. tedaviniz nasıl gidiyor. olumlu gelişmeler, haberler verirsin bizlere inşallah

ASELHANN, nasılsın. tedaviniz nasıl gidiyor. olumlu gelişmeler, haberler verirsin bizlere inşallah
Evet başladık haftaya transfer olur sanrm. Ama kayseri acıbademde başladım gökalp hoca ile. Adanadan vazgeçtin nedensiz. Iyi gidiyo şu an herşey. Siz naptnz başladınız mı Nasl gidiyo

Evet başladık haftaya transfer olur sanrm. Ama kayseri acıbademde başladım gökalp hoca ile. Adanadan vazgeçtin nedensiz. Iyi gidiyo şu an herşey. Siz naptnz başladınız mı Nasl gidiyo
hayırlı uğurlu olsun tedaviniz. inşallah pozitif sonuç alırsınız. lütfen paylaşmayı unutmayın. eşim tekrar test verdi. çok daha kötü çıktı sonucu. şimde keçiboynuzu kullanıyor 8 gündür. 2 ay sonra tekrar test verip tüp bebeğe geçeceğiz .

Hayırlısı olsun inşallah değerleri yükselir eşinizin. Paylaşırım inşallah

Bu ların bir faydasını gördünüz mü?

Bu ların bir faydasını gördünüz mü?
merhabalar. hiççç faydasını görmedik. aksine çok çok düştü değerlerimiz. 2 ay kullandı eşim ama bu iki ayın 10 günlük döneminde dişinden dolayı antibiyotik kullandı 1000 mg sabah akşam. belki ikisini aynı anda kullanınca değerlerimiz ondan kötüleşti daha da. şimdi aşılama yaptırdım. bugün 10. gününm. cuma günü test yaptıracam.

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. Morfoloji de sorun var mıydı sizin ?

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. Morfoloji de sorun var mıydı sizin ?
amin inşallah. morfoloji 0, ileri hareket 1. sayı iyi. aslında aşılamanın tutmayacağını bile bile yaptırdık. tüp bebek için gitmiştik, doktor bir defa aşılama yaptıralım, tutmazsa tüp dedi. siz de mi tüp bebek yaptırmak istiyorsunuz. sizdeki problem nedir.

Meraba havva hanm siz tüp bebek yapcaktnz volkan hocada en son öyle demiştinz. Aşılamaya hiç şans vermeseydnz keşke morfoloji sıfır bizim hız yüzde 30 sayı falan iyi bizim ona rağmen tüp bebek tutmadı bizim. Şimdi doktor rahme çizik atalm histeroskopi yapalm o şekilde olur dio. Kafam allak bullak. En iyi embryolar 5. Gün embryolari tutmadı. Bu şekilde olan arkdslar var mı bi öneriniz dna hasar testi felan mı baktralm eşimr ne yapmamz lazm

aselhanncım, çok haklısın. ama eşim doktor ne diyorsa onu yapalım dedi. ben istemeye istemeye yaptırdım. cuma test günüm. tabi tutmasını isterim ama eğer tutmadıysa eşimle de konuştuk direkt tüp bebek. bu arada eşimin kuzeni volkan hocada tüp bebek yaptırdı 2 kere. ikisi de tuttu. şimdi 3 aylık hamile. akalım sonucuma göre biz de oraya gideceğiz. sevgiler..

Bizim morfoloji 2 ileri hız 17 sayı 120 milyon. Solda varikodel var ama ilaç tedavisi önerdi çnce. 1 ay oldu daha bebek yok. Umutla bekliyoruz

Bizim morfoloji 2 ileri hız 17 sayı 120 milyon. Solda varikodel var ama ilaç tedavisi önerdi çnce. 1 ay oldu daha bebek yok. Umutla bekliyoruz
bence sayınız gayet iyi. morfoloji de sıfır değil en azından. biz şubat ayından beri düzeltmeye çalıştık morfolojiyi ama sıfır hiiiiç değişmedi. daha yeni bebek düşünmeye başlamışsınız, merak etmeyin olur inşallah.

İnşallah ya. Tüp bebek en son çaremiz ama olmadıkça korkuyo insan ister istemez

İnşallah ya. Tüp bebek en son çaremiz ama olmadıkça korkuyo insan ister istemez
günaydınlar. ben dün regl oldum. aşılamam tutmadı malesef. biz bu ay ara verip, aralık ayında volkan hocaya tüp bebek yaptırmaya karar verdik. hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.

günaydınlar. ben dün regl oldum. aşılamam tutmadı malesef. biz bu ay ara verip, aralık ayında volkan hocaya tüp bebek yaptırmaya karar verdik. hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. bugün arayıp haber edecem volkan hocaya.

Hayrlsı olsun insallah. Ama sorunun kaynağına çözüm bulmadan tüp bebek önermyrm bnm 2 aşılama 2de tüp bebek malesef tutmadı. Önce 2 ay falan ön tedavi görmeden tüp bebek yaptrnayn. Sadece bi öneri

Hayrlsı olsun insallah. Ama sorunun kaynağına çözüm bulmadan tüp bebek önermyrm bnm 2 aşılama 2de tüp bebek malesef tutmadı. Önce 2 ay falan ön tedavi görmeden tüp bebek yaptrnayn. Sadece bi öneri
günaydın aselhancım. bugün doktorla tekrar görüşecem. eşim emodex kullanıyor onu söyleyecem. bir sonraki aya kadar ekstra bi ilaç daha kullansın mı diye. ama başka ne yapayım bilmiyorum. bi önerin var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…