Merabalar havva hanm randevu tarihini kaçırdı eşim bizde unuttuk. Şimdi tekrar randevu aldk ta iki hafta sonrasına. Umarm artmstr değerlerAselhaan merhabalar. eşin 2. testi yaptırdı mı. benim eşim yarın yaptıracak inşallah. sonucu çok merak ediyorum. muhtemelen pazartesi öğreniriz. burdan yazmaya çalışacağım.
Artmstr Allah'ın izniyle bizim proxed plus dan sonra değerlerimiz baya artmıştı sizin de artar insaalah hiç merek etmeyininşallah artmıştır değerleriniz. bugün öğleden sonra test verecek eşim. ama öyle bi heyecanlıyım ki anlatamam. çünkü biraz bile düzelmiş olsa morfoloji ve ileri hız, tüp bebeğe geçecez. içimde bi korku var. ya hiç fayda etmemişse proxeed plus diye. tabi herşeyin hayırlısı. dualarımda kendimle birlikte isteyen herkese de ediyorum.
Hareket artmış en azndan morfolojiyi artrmak çok zor malesef. Keçiboynuzu kürüne başlayın bide evicap artı ace selenyum kullanin bunlar kaliteyi artırır. Umarım çok daha iyi olur bide bulursanız çakşır suyu içirin o da çok faydalışimdi tekrar baktım sonuca ilk testte motilite 38 iken, şimdi 58 olmuş. yani hareketliliğe iyi gelmiş proxeed plus. inşallah morfolojiyi de düzeltirirz.
InsaahHareket artmış en azndan morfolojiyi artrmak çok zor malesef. Keçiboynuzu kürüne başlayın bide evicap artı ace selenyum kullanin bunlar kaliteyi artırır. Umarım çok daha iyi olur bide bulursanız çakşır suyu içirin o da çok faydalı
Yarin aktara gidecem. Bi de saat 3 te volkan noyan hocayla randevumuz var yarin. Bakalim tamisip yolumuzu cizecez. Ama ben morfoloji bozukken devil de biraz bitkisel yöntemlerle duzelttikten sonra istiyorum tup bebeği. Hayirlisi olsun hakkimizda. Güzel haberlerini bekliyorumHareket artmış en azndan morfolojiyi artrmak çok zor malesef. Keçiboynuzu kürüne başlayın bide evicap artı ace selenyum kullanin bunlar kaliteyi artırır. Umarım çok daha iyi olur bide bulursanız çakşır suyu içirin o da çok faydalı
Volkan hocayla bizde görüştük işte anlattk durumu baslayalm dedi. Microchip yaparz dedi ama bizim değerler ne alemde bilmyrm eşim randevusuna işlerden fırsat bulup gidemems morfoloji halen sıfırsa bizim üzülürüm ama bişey olmaz dedi volkan hocaya buraya gelenlern üçte ikisinin morfolojisi sıfır mikroçip yöntemi ile hallederz dedi ama 12 bin tutuyo bu şekilde benm tüp bebek deneme başarısızlgm olduğu için hiç biseyden umut edemez oldum. Tutacağını bilsen tekrar yaptrrm ama erteleyrm hep. Volkan hocayla görüştükten sonra ne dediğini paylasablr msn bakalm size ne diyecekInsaah
Yarin aktara gidecem. Bi de saat 3 te volkan noyan hocayla randevumuz var yarin. Bakalim tamisip yolumuzu cizecez. Ama ben morfoloji bozukken devil de biraz bitkisel yöntemlerle duzelttikten sonra istiyorum tup bebeği. Hayirlisi olsun hakkimizda. Güzel haberlerini bekliyorum
günaydın aselhann, tabi paylaşırım.Volkan hocayla bizde görüştük işte anlattk durumu baslayalm dedi. Microchip yaparz dedi ama bizim değerler ne alemde bilmyrm eşim randevusuna işlerden fırsat bulup gidemems morfoloji halen sıfırsa bizim üzülürüm ama bişey olmaz dedi volkan hocaya buraya gelenlern üçte ikisinin morfolojisi sıfır mikroçip yöntemi ile hallederz dedi ama 12 bin tutuyo bu şekilde benm tüp bebek deneme başarısızlgm olduğu için hiç biseyden umut edemez oldum. Tutacağını bilsen tekrar yaptrrm ama erteleyrm hep. Volkan hocayla görüştükten sonra ne dediğini paylasablr msn bakalm size ne diyecek
Çok güzel sevindim adınıza. Evet bende dedim ya morfolojiyi umursamyo microchip ile en kaliteli spermi seciyo zaten aşılama bizim için vakit kaybı olmuyo iki başarısz aşılamam da var benm. Morfoloji kötü olunca aşılama şansı çok düşük oluyo ama umarm sizin tutar ama durumunuz müsaitse tüp bebek daha iyi olur derim ben çünkü morfoloji den dolayı diorum. Aşılamayı nerde yaptırcaksnz volkan hoca yapıyosa acıbadem iyi olurmerhaba aselhanncım, biraz önve volkan hocanın yanına gittik. ön görüşme için. yorumları bizi olumlu yönde şaşırttı. tüm tahlil sonuçlarımıza baktı. eşimin sayıda problemi olmadığı için, 2 kez aşılama deneyebilirsiniz, sonra tüp bebeğe geçebilirsiniz dedi ama kararı yine bıraktı. buraya ne hastalar geliyor dedi, morfolojinin sıfır olmasını hiç önemsemedi. biz eşimle bakakaldık. eylülde aşılama, tutmazsa da volkan hocaya tüp bebeğe gitmeye karar verdik.
bize aşılama yapabilirsiniz dedi ama be aşılamayla vakit kaybetmek istemiyorum aslında. ama bakalım 2 ay bekledikten sonra yaz bitimi belki 1 defa yaparız. bu arada volkan hoca aşılama yapmıyormuş sadece tüp bebek.Çok güzel sevindim adınıza. Evet bende dedim ya morfolojiyi umursamyo microchip ile en kaliteli spermi seciyo zaten aşılama bizim için vakit kaybı olmuyo iki başarısz aşılamam da var benm. Morfoloji kötü olunca aşılama şansı çok düşük oluyo ama umarm sizin tutar ama durumunuz müsaitse tüp bebek daha iyi olur derim ben çünkü morfoloji den dolayı diorum. Aşılamayı nerde yaptırcaksnz volkan hoca yapıyosa acıbadem iyi olur
Aynen aşılama vakit kaybı biz tüpten önce iki kere aşılama yaptk tutmadı saymz da Cok yüksek ama morfoloji sıkıntısı vardı birazda olsa morfoloji iyi olduğunda aşılama yapılabilir diğer türlü tutması düşük bi ihtimalbize aşılama yapabilirsiniz dedi ama be aşılamayla vakit kaybetmek istemiyorum aslında. ama bakalım 2 ay bekledikten sonra yaz bitimi belki 1 defa yaparız. bu arada volkan hoca aşılama yapmıyormuş sadece tüp bebek.
Aynen aşılama vakit kaybı biz tüpten önce iki kere aşılama yaptk tutmadı saymz da Cok yüksek ama morfoloji sıkıntısı vardı birazda olsa morfoloji iyi olduğunda aşılama yapılabilir diğer türlü tutması düşük bi ihtimalbize aşılama yapabilirsiniz dedi ama be aşılamayla vakit kaybetmek istemiyorum aslında. ama bakalım 2 ay bekledikten sonra yaz bitimi belki 1 defa yaparız. bu arada volkan hoca aşılama yapmıyormuş sadece tüp bebek.
aselhann, biraz önce ibrahim saraçoğlu ndan bir paket sipariş verdim. yazıştık. sorularını yanıtladım, sonuçlarımızı gönderidm. eşim cuma kan vermişti şeker ve hormon değerleri için onu da gönderdim. yarın paket elimizde olur. sadce morfoloji sorununuz görünüyor dedi. 40 günlük bir kür ve diyet listesi varmış içinde. 40 gün sonra tekrar test vermemizi istiyor. inşallah hayırlı sonuçlar gelir cümlemiz içn.Aynen aşılama vakit kaybı biz tüpten önce iki kere aşılama yaptk tutmadı saymz da Cok yüksek ama morfoloji sıkıntısı vardı birazda olsa morfoloji iyi olduğunda aşılama yapılabilir diğer türlü tutması düşük bi ihtimal
Bende duymuştum bunu ama güvenip sipariş veremedm. Peki ne var paketin icnde macunlar falan vardr muhtemelen arı sutu bal polen cinseng propolis o tarz şeyler vardraselhann, biraz önce ibrahim saraçoğlu ndan bir paket sipariş verdim. yazıştık. sorularını yanıtladım, sonuçlarımızı gönderidm. eşim cuma kan vermişti şeker ve hormon değerleri için onu da gönderdim. yarın paket elimizde olur. sadce morfoloji sorununuz görünüyor dedi. 40 günlük bir kür ve diyet listesi varmış içinde. 40 gün sonra tekrar test vermemizi istiyor. inşallah hayırlı sonuçlar gelir cümlemiz içn.
Meraba havva hanm volkan hocada zaten size aşılama önermişti. Hiçbirşeyin garantisi yok ki kimse şu tuyat6bu tutmaz diyemez. Biz iki aşılama 1 tüp yaptk hiçbirisi tutmadı malesef. Morfoloji sıfır olup aşılama tutan var. Morfoliji 4 olup tüp tutmayan var. O yüzden kimseye çok itibar etmemeni önerirm çünkü herşey kader kısmet ben hepsini de denedim sonuç elde var sıfır herşeyin vakti zamanı var onu da Allah bilir.aselhann, şimdi adanada dr. gökhan çırağil var. tüp bebek yapıyor. sonuçlarımızı whatsapptan gönderdim. değerlendirip aradı beni. ve şok oldum. bazıları morfoloji sıfırken tüp dahi tutmaz derken, bu doktor hiç hiç önemsemedi ve bir örnek verdi : zamanında birileri 90 60 90 ölçülerinde olmayan hiçbir kadın güzel değil demiş, herkes buna uymuş dedi. onun gibi birşey bu dedi. aşılama önerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?