- 14 Mart 2015
- 77
- 41
- 8
- 34
Umut her zaman vardır bunu unutma canım,umudumuz olmazsa nasıl yaşayabiliriz ki??? Senin umudun da sana tutunmuş gördüğüm kadarıyla,elini göbüşüne koy ve bebişini hisset. Umut yok deyip de durma,bebişini de kendini de üzme lütfen.Kızlar dün 8.günümde yaptığım testi 5 dk sonra çöpe atmistim sonra bugün aklıma geldi keşke 15 dk bekleseydim die bkm dedim bugün hayalet gibi 2.cizginin yeri belli belirsiz ne düşüncegimi bilemedim umudum yok ama(
İyiyim canım ben,eşimin testlerinde ani bir değişiklik olmuştu son testte sayı eskisi gibi 20 milyon çıktı ml de ama hareket zayıf morfoloji de %5 çıktı. Dr um aşılama deneyelim dedi ocak ayında ama biz aşılama taraftarı değiliz açıkçası. Dr eşime bir aktarı tavsiye etti ondan bir karışım aldık dün şimdi onu kullanıyor. Biz de bahara kadar olmazsa tüp bebek yaptıracağız. Şimdiden kendimi alıştırıyorum tüp bebek fikrine.Yürekten amiiiiiin cnm
Sen nasılsın?
Canim seni umitlendirmis gibi olmayayım ama sanki ben de gördüm o hayalet cizgiyiKızlar dün 8.günümde yaptığım testi 5 dk sonra çöpe atmistim sonra bugün aklıma geldi keşke 15 dk bekleseydim die bkm dedim bugün hayalet gibi 2.cizginin yeri belli belirsiz ne düşüncegimi bilemedim umudum yok ama(
canım bak her adet öncesi defalarca test yapan bir insan olarak şunu söylemeliyim. bir test ne kadar beklerse beklesin eğer yoksa en fazla beyaz uçuşma çizgisi çıkıyor,öyle koyu çıkmıyor yani. O yüzden stres yapma. istersen 3-4 saat tut idrarını tekrar yap ya da yarın sabahı bekle. Ben nedense çok eminim senin meleğinin sende olduğuna. Sen de iyi düşün ki iyi olsun.Annemler fln bugün kan verme gününü bekle diyorlar bn de tekrar idrar testi yapmaya cesaret edemiyorum(
Suan sabahkine göre belirsizlesmeye başladı sabah gölgesi yani vardı bu testler zaman ilerledikçe geciyomu yoksa dahada mi belirginlesir pekicanım bak her adet öncesi defalarca test yapan bir insan olarak şunu söylemeliyim. bir test ne kadar beklerse beklesin eğer yoksa en fazla beyaz uçuşma çizgisi çıkıyor,öyle koyu çıkmıyor yani. O yüzden stres yapma. istersen 3-4 saat tut idrarını tekrar yap ya da yarın sabahı bekle. Ben nedense çok eminim senin meleğinin sende olduğuna. Sen de iyi düşün ki iyi olsun.
Okadar güzel içime umut olduki yazdiklerin inşallah hepimiz bebeklerini kavuşuruz benim attığım test resmi sabah çektim dünkü çöpden aldigim sabah daha belirgindi şimdi ole değil anlamadım ki sabaha kadar beliginlesen çizgi şimdi kayboluyocanım bak her adet öncesi defalarca test yapan bir insan olarak şunu söylemeliyim. bir test ne kadar beklerse beklesin eğer yoksa en fazla beyaz uçuşma çizgisi çıkıyor,öyle koyu çıkmıyor yani. O yüzden stres yapma. istersen 3-4 saat tut idrarını tekrar yap ya da yarın sabahı bekle. Ben nedense çok eminim senin meleğinin sende olduğuna. Sen de iyi düşün ki iyi olsun.
Canm lütfen o teste takılıp kalma.Unut o testi var ya da yok. Çöpe atıp almak da ayrı bir konu tabiiOkadar güzel içime umut olduki yazdiklerin inşallah hepimiz bebeklerini kavuşuruz benim attığım test resmi sabah çektim dünkü çöpden aldigim sabah daha belirgindi şimdi ole değil anlamadım ki sabaha kadar beliginlesen çizgi şimdi kayboluyo
gördüm gördümmmmmmmmmmmmmKızlar tekrar test yaptım ve cook net 2.silik çizgi saniyeler içinde çıktı 9.gunumde kamerada biraz daha soluk çıkıyo
Kızlar tekrar test yaptım ve cook net 2.silik çizgi saniyeler içinde çıktı 9.gunumde kamerada biraz daha soluk çıkıyo
Suan okdr mutlu oldum ki 4 yıldır bu 2.çizgiyi bekledim insllah kan testindede çıkar idrar testi pozitif gibiKızlar tekrar test yaptım ve cook net 2.silik çizgi saniyeler içinde çıktı 9.gunumde kamerada biraz daha soluk çıkıyo
Cnm gayette guzel gozkuo maşşalah:)bence artık kan ver rahat et:)hayrlı olsn şimdiden:)9. Gunundı dımı cnmKızlar tekrar test yaptım ve cook net 2.silik çizgi saniyeler içinde çıktı 9.gunumde kamerada biraz daha soluk çıkıyo
Cook tsk ederim tekrar test yapmam için sizin olumlu konuşmalarınız la cesaret buldumgördüm gördümmmmmmmmmmmmmcanım bak sana demiştim de mi. Hayırlı olsun. yarın git kan ver canım bence. Artışları takip edersin.
Çok tsk ederim inşallah kan Dada pozitif i görürüm ozman emin olucam inşallah seninde güzel haberlerini alırız aynı gün test imiz var insallah ikimizde mutlu sonuç alırız evet bugün 9.günümCnm gayette guzel gozkuo maşşalah:)bence artık kan ver rahat et:)hayrlı olsn şimdiden:)9. Gunundı dımı cnm
Maşallah Nasıl Mutlu oldum bilemezsin, çok şükür inşallah kan test sonucunda iyice içini rahatlatır... Şimdiden tebrik ederim cnm... Darısı bu 2 çizgilerin bize olsun inşallah..Çok tsk ederim inşallah kan Dada pozitif i görürüm ozman emin olucam inşallah seninde güzel haberlerini alırız aynı gün test imiz var insallah ikimizde mutlu sonuç alırız evet bugün 9.günüm
yarın git kan ver canım. Rabbim bütün isteyene nasip etsin.A
Cook tsk ederim tekrar test yapmam için sizin olumlu konuşmalarınız la cesaret buldum
Ayy inşallah 2016 yılı hepimize bebeklerimizi getirsin bn hala ikilemdeyim kediyi okadar çok olumsuzluga odaklamisimki hiç bişey hissedemiyorumMaşallah Nasıl Mutlu oldum bilemezsin, çok şükür inşallah kan test sonucunda iyice içini rahatlatır... Şimdiden tebrik ederim cnm... Darısı bu 2 çizgilerin bize olsun inşallah..
Canım bebiştendir belki deBide bu progesteron iğnesi bende ateş yapıyo sanki saat 6 gibi vurduruyorum aksamlari hep ateşim var gündüz de vücut isim yüksek ama aksamlari çok fazla iğneden mi acaba sizlerde de aynı yan etkisi oluyomu ignenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?