Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Kızlar suan çok rahatladım Cemile hemşire ile görüştüm pozitif çıkmıssa lekelenmen bebeğin yerlesmesidir çok normal herkesde olur dedi düşük fln değil dedi bugünlerde olmasi gayet normal bi durummus lekelenme yerleşme kanaması dedi hayatına devam et pzt test gününü bekle dedi bide bn adet fln ondan olabilirmi dedim oda bu kullandığın ilaçlar adet olmanı engeller tkrr yerleşme dedi bi yanim mutlu oldu bi yanım hala bişey olurmu

Canım bak sana dün de söyledim bugün de söyledi. Çoğu bayanda oluyor yerleşme kanaması sadece istisnalar olduğunda bazılarında olmuyor. Korkacak bir şey yok emin ol. Benim arkadaşlarımdan hamile kalanların hepsinde yerleşme kanaması oldu hatta bir arkadaşımın doğuma kadar devam etti. Böyle şeyler gayet normal yani. kendini de bebeğini de olumsuzlukla etkileme lütfen...!!!

Bende çok duydum yerleşme lekesini ama inankı başına gelince okadar çok panik oluyosunki bide eşimde morfoloji sorunu oldugü için düşük tehlikesi daha fazla aklıma direk birsürü şey geldi dün olumsuz senaryolar çizmeye başladım bilinçaltımda hep bu korku olduğu icin(

canım bak böyle yaparak sadece kendini değil bebişini de üzüyorsun,bebişin doğunca söylüycem seni bebişine annen seni üzmüştü diye. Emin ol ki düşük olunca öyle peçeteye sildiğinde gördüğün leke değil oluk oluk olur kanaman... Şimdi lütfen kendine gel hamile olmasan dövücem seni bak. Ayrıca morfoloji 3 diyorsun tamam da sonuçta en iyi spermleri seçtiler de döllendi yumurtan,sağlıklı olmayan spermleri değil yani.

Ayy çok panigim aslan pencesı çayı dusugu engeller diyolar ama biraz arastitdim ona mi başlasam diye düşünüyorum
Korkudan bütün olumsuzlukları düşünüyorum işte 4 yıldır Bebeğimi bekliyorum(

Ayy çok panigim aslan pencesı çayı dusugu engeller diyolar ama biraz arastitdim ona mi başlasam diye düşünüyorum

Korkudan bütün olumsuzlukları düşünüyorum işte 4 yıldır Bebeğimi bekliyorum(
Canım sakın sakın bitkisel şeyler kullanma. Maydanoz,dereotu falan uzak dur. Vallahi sabah sabah beni strese soktun. Düşük yok canım düşük yok ama kırk kere söylersen olur haaa ona göre. Ya hamilesin ve bebişin seninle,tamam bekliyorsun senelerdir anlıyorum ama ne bu düşük yapıyorum düşük yapıyorum düşüncesi. Sor bakalım düşük yapanlara öyle minicik lekelerle mi oluyormuş düşük. Lütfen şu düşüncelerini bırak artık ya sinirlendim haaaaaaaaaa kırıcam kafanı bak

Evet çok abarttim farkındayım ama bende hafif leke artar kanamaya döner diye panik oldum acaba bi an adet mi olucam fln bin tane şey kanda da pozitif i görseydim inan bi oh cekicem ne zormuş bu işler sürekli her aşamada ayrı bi stres

Buarada sen nezaman başlıyorsun tüp bebege

Canim içini ferah tut geçen sefer benim hiç yerleşme kanamam olmadı kaybettim. Arkadaşımın oldu simdi kucağında. Panik yapma bu da seni ve bebişini etkiler. Mutlu olmaya bak.

Canim içini ferah tut geçen sefer benim hiç yerleşme kanamam olmadı kaybettim. Arkadaşımın oldu simdi kucağında. Panik yapma bu da seni ve bebişini etkiler. Mutlu olmaya bak.
Transferden sonra hiç dikkat etmedim yürüdüm hafif sporunu yaptım idrar testine göre hamileyim ama şimdi ayağa kalkmaya korktum hemşire devam et hayatına dedi ama hareket edince hafif leke olmuştu açık kahve tonu dün ama korkunun paniğin daha çok zararı var artık zaman göstericek olumlu yada olumsuz beklemedeyim

Buarada sen nezaman başlıyorsun tüp bebege
Canım ben de dr dan geliyorum şimdi,rahim filmimi çeken dr bir sorun yok tıkanıklık yapışıklık gibi demişti, onun haricinde birkaç dr a daha göstermiştik ve bir sorun yoktu ama şimdiki dr um sanki sol tüpün girişinde yapışıklık var gibi biraz dedi önümüzdeki ay bir kere aşılama yapalım diyordu ama biz eşimle karar verdik,yumurtaları ve psikolojimizi yormayacağız,aşılamanın tutma ihtimali zaten düşük,eşim bitkisel bir karışıma başladı şimdi onu kullanıyor,benim de kilom var biraz toparlamam lazım kendimi. 2 ayımız var bizim daha tüp bebek için,yakın zamanlarda gidip görüşeceğiz volkan hocayla sonrasında da mart ayı adetimle birlikte tüp bebek için gerekli tedaviye başlayacağız inşallah.

hayır canım hayır kötü bir şey yok,o küçük minik lekelenmeleri gözleyen kaç yüz tane insan var biliyorsundur çünkü eminim sen de çok beklemişsindir! Ben mesela 3 gün önce akşam lavaboya gittiğimde pembe bir akıntım oldu,sevindim acaba yerleşme kanaması mı dedim hemen gittim test yaptım tabii negatif çıktı dün öğlene doğru da adet oldum zaten. o yüzden lütfen ye iç yat keyfine bak. Bebişlerin seninledir eminim (bu arada ikizlerde özellikle lekelenme daha sık oluyor) inşallah ikizdirrrrrrr

Aç karna sabah polen yedi eşim 12 milyondan 20 milyon olmuştu son sonuçta bide morfoloji de aşılama fln bnce çok düşük bi ihtimal tüp bebek daha mantıklı sende kilodan dolayi şeker v.s varmı ayrıntılı test yapıldımı bide gebelik de troid önemli bi faktor n azından bi sorun var tüp bebeğe kadar tedavi uygulanır bnm eşim okadar çok bitkisel şeyler denediki+keçi boynuzu ama hiçbiri yükseltme di sadece 1 ay polen kullandı baya artırmış tüp bebek için 1 ay önceden baslamisdi

canım benim eşimin şimdi 20 milyon zaten morfoloji de 5. şeker sorunum triodim yok,bütün hormonlar normal,sigarayı bıraktım evlenince o yüzden aldım,e bir de evliliğin verdiği rahatlıkla saldım galiba.

Yarın yumurta toplamam var. Bana da dua eder misiniz kardeşlerim. Hayirlisiyla kaliteli yumislerim olsun insaallah...
Etmez olur muyuz Can'ım benim rabbim 1. Kalite yumoşlar toplanmayı nasip etsin inşallah! İyi düşün lütfen iyi olur her şey. Bu kez Rabbim bebişlerini kucağına almayı da nasip edecek inan buna. Can'ım bu arada mikrocip uygulanacak mı sizde?

Yarın yumurta toplamam var. Bana da dua eder misiniz kardeşlerim. Hayirlisiyla kaliteli yumislerim olsun insaallah...
Allah yardımcın olsun canım inşallah her sey yolunda gider sağlıklı kaliteli yumurtalar toplanır ve güzel sonuçlar alırsın inşallah.işlemler hakkında bana da bilgi verir misin adet dönemimi bekliyorum volkan hocaya gitmek için cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…