Canim hadi gözün aydin. Bayagi belirgin. Hayirlisiyla hamilesinKızlar tekrar test yaptım ve cook net 2.silik çizgi saniyeler içinde çıktı 9.gunumde kamerada biraz daha soluk çıkıyo
Ben de hiç hamile kalamadım eşimin 20 milyon Sperm %54 ileri hareket morfoloji %3 çıktı morfoloji genetikmis tüp bebeğe baslamadan son sonuç lar bunlardı bnde sorun yok 4 yıllık evliyim ve hiç hamile kalamadim bu ilk tüp denemem hastaneden memnun kaldım hamilelikde kesinleşir se daha çok memnun olucamY yapiskan fasulye canım benim eşimin sayısı ml de 20 milyon hareket %45 morfoloji 5 di cumartesi günkü testte. Senin eşinin değerleri de buna benzerdi de mi? Gerçi sen birkaç kere gebelik geçirmiştin geçmişe baktığımda ama ben hiç hamile kalamadım,8 şubatta 2 senelik evli olacağız işte. Eşimin değerleri ortada abisinin de tüp bebek ailede var zaten bu sorun. Biz de yaptıracağız birkaç ay içinde maddi olarak kendimizi toparlama çalışıyoruz. Dr dan hastahaneden süreçten memnundun değil mi? Ben gaziantepten gideceğim,takibimi burada yaptıracağım büyük ihtimalle.
Ben de yarın kontrole gidiyorum. Yumisler yeterli büyüklüğe ulaştı mi diye bakılacak. Hadi hakkimizda hayırlısı canim.Paket program 4750 tl cnm... Bende yarın başlıyorum kısmetse
Oyyy hadi hayırlısı bide bakmışsın tekrar seninle beraber içi dolu olarak devam ediyorsunuzBen de yarın kontrole gidiyorum. Yumisler yeterli büyüklüğe ulaştı mi diye bakılacak. Hadi hakkimizda hayırlısı canim.
Amin güzelim sende düşünüyorsun sanırım... Banada çok iyi bir dr önerdi volkan hocayı.. İnan hiç düşünmeden gittim ilk görüşmeye.. Seninde Hakkı'nda hayırlısı olsunhayırlı ols..inş bebişli olur...
Oyyy hadi hayırlısı bide bakmışsın tekrar seninle beraber içi dolu olarak devam ediyorsunuzRabbim boşa çıkarmasın
Artık gönlün ferah olsun canım bal gibi hamilesinKızlar bugün sabah ilk ıdrarimla test yaptım pozitif çıktı düne göre daha net
Canım inşallah 1. kalitededir bütün yumoşların,spoşlarla birlikte iyi bir döllnme olur da bu kez bebişin sana tutunur.Gunaydinlar arkadaşlar. Bugün kontrolüm vardı yumisler yeterli büyüklüğe ulaşmışlar. Cumartesi toplayacaklar. Hyirlisiyla kaliteli yumislerim olur inşallah. Benim gibi gün sayan bütün anne adaylarina yardım etsin Rabbim
hayırlı olsun canım yaaaa. bence git kan ver artık. 2 gün sonra da verirsin artışı takip edersin. belki iki tanedir bebişin ha ne dersinKızlar bugün sabah ilk ıdrarimla test yaptım pozitif çıktı düne göre daha net
Amin canım. Rabbim hpimizin kucağını doldursun insaallahCanım inşallah 1. kalitededir bütün yumoşların,spoşlarla birlikte iyi bir döllnme olur da bu kez bebişin sana tutunur.
Amin canım.Amin canım. Rabbim hpimizin kucağını doldursun insaallah
Hemşireyi aradim kesinlikle pzt ver dedi zaten 3 gün kaldı artık günümü beklim:))2 kere daha stres yasamimhayırlı olsun canım yaaaa. bence git kan ver artık. 2 gün sonra da verirsin artışı takip edersin. belki iki tanedir bebişin ha ne dersin
Allahisteyen herkese bu çizgileri görmeyi nasip etsinKızlar bugün sabah ilk ıdrarimla test yaptım pozitif çıktı düne göre daha net
Aynen canım yaa Allah hepimize bebislerimizi kucağımiza almayi nasip etsin 4 yıldır okdr çok çevre baskısı laf sokan insanlar gördüm ki bni çekemeyen insanlar hep bni bu zayıf noktamdan vurdu hem evlat hasreti hemde çevre ile uğraştım bunu anca çeken bilir birbirimizi en iyi bizler anlarız insanlar okdr acimasizki bn düşmanım olsa kimseyi Allah dan gelen bişey için üzemem bile bile sırf nispet için çok laf duydum bu konuda okdr dertliyimkiAllahisteyen herkese bu çizgileri görmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?