Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Bilmez olur muyum canım. ben 4 senelik evliyim eşimin ailesinden hiç kötü bir sözle falan karşılaşmadım ama eltimin kardeşinin hanımı eşi azospermi olmasına rağmen beni çok yıprattığı sözlerle. İkinci tese işleminden sonra hamile jkaldı getirdi testi benim ve kocamın gözüne soktu bizde 1 tane bile yoktu bak hamileyim sizde 20 milyon var da ne işe yarıyor ki mi demediler,milletin içinde siz de yaptırın artık tüp dediler. sonra bebeğinin kalbi atmadı aldırdı ben de gayet üzülerek geçmiş olsun canım sıkmayın canınızı rabbim sağlıklısını kısa zamanda nasip eder inşallah dedim te ki sırf duydular da bir geçmiş olsun bile demediler diye döndü bana ben hiç değilse hamile kalabiliyorum sende oda yok asıl sana geçmiş olsun demez mi??? Amann daha neler neler. Rabbim herkese gönlüne göre veriyor emin ol. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder cümlemize inşallah

pardon canım Y yapiskan fasulye 2 senelik evliyim
Bende eşimin ailesinden duymadım bends sorun olsaydı derlerdi ama ben arkadaş komşu akraba filan çok duydum bide nişanlı eltimin hamile olursam uzulucegini dusunuyorum bn eşime hep tüp bebek dedim eşimin gittiği her doktor tedavi uyguladı hiç yonlendirmediler hemde en iyi doktorlar boşuna bizi oyaladilar biz morfolojIyi bile Acıbadem de öğrendik Sperm düşük saniyoduk doktorlar sırf para kazanmak için yazdı iğne yi gönderdi her ay ayrıntı li test bile istememis boşuna 4 yılımzi harcadılar biz hiç aşılama fln ile zaman kaybetmeden icsi yaptırdık volkan hoca da zaten bu sonuçla aşılama fln onermedi benden küçük bi tavsiye maddi durumun varsa direk icsi yaptır morfoloji sorununda

Canım bizim dr da bizi oyaladı işte,en son gittiğimizde de dedik bu kadar tedavi hiçbir ie yaramadı,dalga geçer gibi olabilir yarayacak diye kesin bir şey yok. bağırdık çağırdık kapıyı çarptık çıktık. Ay yine aklıma geldi sinirlendim bakkkk Canım eşimin morfolojisi en düşük 5 çıktı buna da şükür. Benim rahim filmime herkes bir sorun yok demişti ama son gittiğim dr (özellikle loporoskopi ve tip açmada iyidir) sanki biraz yapışıklık var gibi dedi. Peki canım sana tüp bebek öncesi histeroskopi yapılmış mıydı?

Bnm eşimin daha düşük %3 Hayır canım bana rahim le ilgili hicbir işlem yapılmadı

merhaba arkadaşlar ..ben yeniyim aynı durumları sizin gibi ben de yasıyorum.önümüzdeki ay volkan beye giecegim.bi ön görüşme oldu ama muayne olmadık daha cok korkuyorum.insallah iyi gecer

Bnm bugün pozitif çıkmasına rağmen idrar testi suan kanamam var 10.gunde yerleşme de olmaz adet oluyorum sanırım ama neden pozitif cikti(

Bnm bugün pozitif çıkmasına rağmen idrar testi suan kanamam var 10.gunde yerleşme de olmaz adet oluyorum sanırım ama neden pozitif cikti(
Cnm istersen hastanede bi test yaptır ona göre hoca ya bildirir bi ilaç iğne alırsın... Ayyy çok tuaf bi durum.. Rabbim korktuğuna uğratmasın inşallah..
Hbrdar et bizi...

Nasil bi hastane ise
Cnm istersen hastanede bi test yaptır ona göre hoca ya bildirir bi ilaç iğne alırsın... Ayyy çok tuaf bi durum.. Rabbim korktuğuna uğratmasın inşallah..
Hbrdar et bizi...
Nadil bi hastane ise t
Hbrdar et bizi...
Tel acilmiyo 6dan sonra lekenme geldu ama kanamaya donmez umarim

Nasil bi hastane ise
Nadil bi hastane ise t
Can'ım tedirgin olma benim arkadaşımın transferden sonraki 9.gün lekelenmesi geldi ve yerleşme kanamasıydı emin ol. Herkesin bünyesi farklı herkesin yapısı farklı. Kendini strese sokma Can'ım yerleşme kanamasıdır! Yarın test ver Dr unu ara o sana ilaç falan verecektir.

Nasil bi hastane ise
Nadil bi hastane ise t
Canim esma hemşire şu numarayı vermişti:05433667659
5 ten sonra lazım olursa arayabilirsiniz diye. Sana da vermiştir muhtemelen ama yine de yazayım dedim.

Canim esma hemşire şu numarayı vermişti:05433667659
5 ten sonra lazım olursa arayabilirsiniz diye. Sana da vermiştir muhtemelen ama yine de yazayım dedim.
Canim cok tsk ederimhastaneyi aradım volkan hocada esma hemşireyede ulaşamadıĺar acil doktoru ile görüştüklerini 3 testi se sileyim dün ve bugün özellikle net pozitif dedim oda ozman bi gebelik var dedi ya düşük DN lekelere olur yada bayanlar 3 ay adet döneminde lekelenme olur dedi sadece bu 2 ihtimal üzerinde durdu sana dönünce volkan hocayla konuşup dedi ama dönen yok suan peçete ye sildiğimde hafif bi leke var akıntı yok simdilik

Rica ederim canım. Hafifse lekelenmen korkma. Yerleşme kanaması da olabilir örnekleri var şahit olduğum. Zaten progrsteron ıgne ya da jel kullaniyorsundur düşugu önler bu tür ilaçlar. Ama lekelenmen artacak olursa hemen acibademin aciline git nobetci kadın doğumcuyu cagiriyor lar.

Ya dün çok korktum ama fazla bi şey yoktu sadece sildiğimde leke çok hafif rengi sadece hafif ton değiştirmişti ama panik oldum yinede ama şimdi hiç bişey yok şükür bu neydi anlamadım saat 9 gibi tekrar arıcam hastaneyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…