Canim merhabalar. Ben de ileri derece pkoluyum. Bu ikinci denemem ve pozitif çok sukur. 1. Denemem de pozitifti ve acibademde yapılmıştı fakat daha sonra 11. Haftada kalbi durduğu için kürtaj olmuştum( pihtilasma problemi cikti). Ben de çok araştırdım merkez ama en çok içime burası sindi. Merkez ne kadar iyi olursa olsun kısmet tabi bu işler. Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin inşallah.Merhaba arkadaslar ben yarin tup bebek icin acibademe gidecgim ben pko hastasiyim. Pko olup volkan beye tup bebek yaptiran var mi? Aslinda iki merkez arasjnda kararsizim adana aci badem ve prf dr turan cetin tup bebek arasinda dusunuyorum yarin her ikisi ile gorusmeye gidecgim artik hangisi daha icime sinerse ona karar verecgiz. Pko olup tup bebek yaptiranlar yardimci olabilirse sevinirim
Rabbim hayirlisiyla evladına kavuştursun insaallah canim.Bende pko yok nedeni olmayan infertilite bu arada 2-3 güne transfer olcak dua edin
merhaba pelitCanim merhabalar. Ben de ileri derece pkoluyum. Bu ikinci denemem ve pozitif çok sukur. 1. Denemem de pozitifti ve acibademde yapılmıştı fakat daha sonra 11. Haftada kalbi durduğu için kürtaj olmuştum( pihtilasma problemi cikti). Ben de çok araştırdım merkez ama en çok içime burası sindi. Merkez ne kadar iyi olursa olsun kısmet tabi bu işler. Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin inşallah.
Merhaba canım ne demek zahmet etmek dilim döndüğünce anlatmaya calisayim. Canim ben ileri derece pkoluyum. Yüksek doz iğneyle ancak buyuyebiliyor yumurtalar. Daha önce başka bi hastanede 1 aşılama yapıldı tutmadı. Acibademde ilk tup denemem yapıldı tuttu fakat 11. Haftada kalbi durdu. Dâha sonra dondurulmus embriyo transferi yapildi ancak tutmadi.Volkan bey karyotip analiz yaptırdı yani genetik bakıldı bi sıkıntı çıkmadı. Sadece pıhtılaşma problemi var dedi ve kan sulandirici igneye başlattı. Transferden önceki ay histereskopi yaptı ve rahim de kanallarda herhangi bir şekil bozukluğu yok dedi. Histereskopi sırasında rahim içi çizik de attı. İyilesirken bazı enzimler slgilanir bu da tutunmayi kolaylaştırır dedi. Diğer ay transfer yaptı. Şu an İkizlere hamileyim. Şahsi kanaatimi soracak olursan bence faydası oldu. Çok şükür ki iki embriyo transfer edilmişti ikisi de tuttu. Başka sorun olursa cevaplarım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insaallahmerhaba pelit
Rabbim hayırlı kılsın gebeliğini, hayırla sağlıkla kavuşasın bebeğine.
benim sormak istediğim bir şey var. bir şeyler araştırıken bu rahim çizdirme, histeroskopi, era gibi konuları gördüm.
sence rahim çizdirme işe yarıyor mu, yani tabii ki her şey nasip meselesi ama sen kendin pozitif sonuç almanda bunun etkili olduğunu düşünüyor musun? bir de o işlemden ne kadar zaman sonra gebe kaldın? dondurulmuş embriyo transferi mi yapıldı? anladığım kadarı ile 2 ay önce bu işlem yapılmış değil mi? uf sen en iyisi bana sürecinden kendin bahseder misin zahmet olmazsa? kafam karıştı :)
çok güzel canımm, Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin bebeciklerini :)Merhaba canım ne demek zahmet etmek dilim döndüğünce anlatmaya calisayim. Canim ben ileri derece pkoluyum. Yüksek doz iğneyle ancak buyuyebiliyor yumurtalar. Daha önce başka bi hastanede 1 aşılama yapıldı tutmadı. Acibademde ilk tup denemem yapıldı tuttu fakat 11. Haftada kalbi durdu. Dâha sonra dondurulmus embriyo transferi yapildi ancak tutmadi.Volkan bey karyotip analiz yaptırdı yani genetik bakıldı bi sıkıntı çıkmadı. Sadece pıhtılaşma problemi var dedi ve kan sulandirici igneye başlattı. Transferden önceki ay histereskopi yaptı ve rahim de kanallarda herhangi bir şekil bozukluğu yok dedi. Histereskopi sırasında rahim içi çizik de attı. İyilesirken bazı enzimler slgilanir bu da tutunmayi kolaylaştırır dedi. Diğer ay transfer yaptı. Şu an İkizlere hamileyim. Şahsi kanaatimi soracak olursan bence faydası oldu. Çok şükür ki iki embriyo transfer edilmişti ikisi de tuttu. Başka sorun olursa cevaplarım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insaallah
Valla canim transferden sonra ben kalkmadim hemen sürgü verdiler Afedersin öyle rahatladım. 2 saat yatırdilar sonra taksiyle eve gittim evde de ilk 1 hafta sadece lavabo için kalktim sagolsun annem.ilgilendi. daha sonra ufak ufak ayaklandım. Bunların etkisi var mıdır bilemiyorum ama ben inanıyorum. Bu arada test gününe kadar günlük mutlaka 3 lt şu içtim. 5 er dk dan günlük 1 saat yürüdüm. Ve her gün 1 meryem süresi okudum. Ha bunları ilk transferimde de dondurulmuş transferimde de yapmıştım ama kısmet tabi.çok güzel canımm, Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin bebeciklerini :)
bende de ileri derecede pko var. nasıl bir hastalıksa anlamadım gitti. örneğin benim 100, ilerleyen günlerde 150 üniteyle 30 dan fazla yumurtam oldu. tabii transfer iptal edildi. ve beşinci güne kalanlardan 6 tanesi donduruldu. ilk transferim başarısız. dün öğrendim sonucu. hayırlısı inşaAllah. 4 tane embriyomuz kaldı, nasip diyip umutla yolumuza devam edeceğiz Allahın izni ile.
bir de ben transfer sonrası pek dikkat etmedim. çok bekletmişlerdi, dayanılacak gibi değildi, hemen lavaboya gittim, bir saat hastanede kaldım ve sonrasında çıkıp epeyce bir yol yürüdüm. pek yatamadım da. aman ne bileyim işte insan her şeyi sorguluyor. nasip bakalım. bir dahakine daha dikkatli olurum inş.
sen neler önerirsin peki?
Canım benim tam da sevgililer Günündetest tarihin inşallah en muhteşem hediyeyi verirsin eşine rabbim emeğinizin karşılığı boş bırakmasın inşallah pozitif sunucu bizimle paylaşırsın haber ver bize emiSlm kızlar 4 şubatta transferini gerçekleşti beşinci günü embriyoşu bugün 6.gün günler geçmiyor aşırı duygusal im ara ara Ağlıyorum olmayacak die korkuyorum karışık duygularlayim 14 Şubat test günümüz dua edin
Canim hiç olumsuz düşünme. Rabbim nasibine yazdiysa tutunacak annesine. Allah dualarimizi kabul etsin hayırlısıyla bebislerimize kavustursun ınsaallahSlm kızlar 4 şubatta transferini gerçekleşti beşinci günü embriyoşu bugün 6.gün günler geçmiyor aşırı duygusal im ara ara Ağlıyorum olmayacak die korkuyorum karışık duygularlayim 14 Şubat test günümüz dua edin
Hadi gözün aydin canim Rabbim kucağına almayi da nasip etsin insaallahSelam kızlar sımdı hastaneden geliyorum eveeeeeeet sonuç pozitif darısı herkese olsun insalh çok mutluyum allahım hepimizin gönlü ne göre versin rabbim herkese bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Maşallah canım .peki nasıl seçildi spermler genetik tanı falan yapılıyor mu bu konuda tecrübesizimBizim de öyleydi sayisi da önemli bizim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?