Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Canim merhabalar. Ben de ileri derece pkoluyum. Bu ikinci denemem ve pozitif çok sukur. 1. Denemem de pozitifti ve acibademde yapılmıştı fakat daha sonra 11. Haftada kalbi durduğu için kürtaj olmuştum( pihtilasma problemi cikti). Ben de çok araştırdım merkez ama en çok içime burası sindi. Merkez ne kadar iyi olursa olsun kısmet tabi bu işler. Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin inşallah.

merhaba pelit
Rabbim hayırlı kılsın gebeliğini, hayırla sağlıkla kavuşasın bebeğine.
benim sormak istediğim bir şey var. bir şeyler araştırıken bu rahim çizdirme, histeroskopi, era gibi konuları gördüm.
sence rahim çizdirme işe yarıyor mu, yani tabii ki her şey nasip meselesi ama sen kendin pozitif sonuç almanda bunun etkili olduğunu düşünüyor musun? bir de o işlemden ne kadar zaman sonra gebe kaldın? dondurulmuş embriyo transferi mi yapıldı? anladığım kadarı ile 2 ay önce bu işlem yapılmış değil mi? uf sen en iyisi bana sürecinden kendin bahseder misin zahmet olmazsa? kafam karıştı :)

Merhaba canım ne demek zahmet etmek dilim döndüğünce anlatmaya calisayim. Canim ben ileri derece pkoluyum. Yüksek doz iğneyle ancak buyuyebiliyor yumurtalar. Daha önce başka bi hastanede 1 aşılama yapıldı tutmadı. Acibademde ilk tup denemem yapıldı tuttu fakat 11. Haftada kalbi durdu. Dâha sonra dondurulmus embriyo transferi yapildi ancak tutmadi.Volkan bey karyotip analiz yaptırdı yani genetik bakıldı bi sıkıntı çıkmadı. Sadece pıhtılaşma problemi var dedi ve kan sulandirici igneye başlattı. Transferden önceki ay histereskopi yaptı ve rahim de kanallarda herhangi bir şekil bozukluğu yok dedi. Histereskopi sırasında rahim içi çizik de attı. İyilesirken bazı enzimler slgilanir bu da tutunmayi kolaylaştırır dedi. Diğer ay transfer yaptı. Şu an İkizlere hamileyim. Şahsi kanaatimi soracak olursan bence faydası oldu. Çok şükür ki iki embriyo transfer edilmişti ikisi de tuttu. Başka sorun olursa cevaplarım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insaallah

çok güzel canımm, Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin bebeciklerini :)
bende de ileri derecede pko var. nasıl bir hastalıksa anlamadım gitti. örneğin benim 100, ilerleyen günlerde 150 üniteyle 30 dan fazla yumurtam oldu. tabii transfer iptal edildi. ve beşinci güne kalanlardan 6 tanesi donduruldu. ilk transferim başarısız. dün öğrendim sonucu. hayırlısı inşaAllah. 4 tane embriyomuz kaldı, nasip diyip umutla yolumuza devam edeceğiz Allahın izni ile.
bir de ben transfer sonrası pek dikkat etmedim. çok bekletmişlerdi, dayanılacak gibi değildi, hemen lavaboya gittim, bir saat hastanede kaldım ve sonrasında çıkıp epeyce bir yol yürüdüm. pek yatamadım da. aman ne bileyim işte insan her şeyi sorguluyor. nasip bakalım. bir dahakine daha dikkatli olurum inş.
sen neler önerirsin peki?

Valla canim transferden sonra ben kalkmadim hemen sürgü verdiler Afedersin öyle rahatladım. 2 saat yatırdilar sonra taksiyle eve gittim evde de ilk 1 hafta sadece lavabo için kalktim sagolsun annem.ilgilendi. daha sonra ufak ufak ayaklandım. Bunların etkisi var mıdır bilemiyorum ama ben inanıyorum. Bu arada test gününe kadar günlük mutlaka 3 lt şu içtim. 5 er dk dan günlük 1 saat yürüdüm. Ve her gün 1 meryem süresi okudum. Ha bunları ilk transferimde de dondurulmuş transferimde de yapmıştım ama kısmet tabi.

İyi akşamlar arkadaşlar. Tüp bebek fikri benim içinde çok yakın artık hep bir umut bu ay olur dedim ama bu ayda hüsran. 1 kimyasal 1 dış gebelik geçirdim. Çok vakit kaybetmemem gerekiyor içerde normal yumurtalık dokusundan daha az dokularım açık kist ameliyatımdan dolayı. Dr um rezerv varken artık riske atmayalım normal yolla 2kayıp var zaten diyor ve direk tüpe yönlendiriyor. Volkan beyi önerdi bana dr um. Burdan yazılanları takip ediyorum volkan beyden memnun çogu arkadaş. Gidip bir ön görüşme yapacagım bende. 2015sonunda 7000i buluyordu fiyat şimdi artma var mı aceba kızlar fiyatta?birde ben çok soru soran ve her şeyi öğrenmek isteyen bir hastayım volkan bey aydınlatıyor mu her konuda işlemler hakkında?

Arkadaşlar ben gecen hafta yazmıştım acıbademde tup bebek yaptıracgım diye ama bı gecede fıkrım değişti ankada tup bebek merjezınde başladım tedavıye. Aslında son ana kadar acıbadem diyordum ama eşimin köyünden akrabalar ankadada tedavı görmüş birinin ayrı zamanlarda olmak üzere iki tane çocuğu oldu. Başka bırının 14yıl sonra ankada da dr.gokhan cıragıl vesilesiyle hamıle kalmıs sımdı 3aylık çocuğu varmış. Kaynanamlar illaki ankadaya gitmemı ıstedı cevrede gidipte bos dönen yok dedı. Bende orada başladım. Sımdı tedavının 3.gunu ıgnelerı yapiyorum. Şimdiden pko yuzunden şiştim n3fes alamaz oldum ınsllh benimde yüzüm güler dualarınızı eksık etmeyın. Allahın evlat sahibi olmak ısteyen herkeze anneliği tattırsın.

Slm kızlar 4 şubatta transferini gerçekleşti beşinci günü embriyoşu bugün 6.gün günler geçmiyor aşırı duygusal im ara ara Ağlıyorum olmayacak die korkuyorum karışık duygularlayim 14 Şubat test günümüz dua edin

Canım benim tam da sevgililer Günündetest tarihin inşallah en muhteşem hediyeyi verirsin eşine rabbim emeğinizin karşılığı boş bırakmasın inşallah pozitif sunucu bizimle paylaşırsın haber ver bize emi

Canim hiç olumsuz düşünme. Rabbim nasibine yazdiysa tutunacak annesine. Allah dualarimizi kabul etsin hayırlısıyla bebislerimize kavustursun ınsaallah

Evet test günümüz seçilmiş gibi iyi Dilek'leriniz icin cok teşekkür ederim hepimize dua edıyorum sonucu her türlü paylaşıcam insalh güzel sonuçlar paylaşmak dılegi ile cok heyecanlım

Selam kızlar sımdı hastaneden geliyorum eveeeeeeet sonuç pozitif darısı herkese olsun insalh çok mutluyum allahım hepimizin gönlü ne göre versin rabbim herkese bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Selam kızlar sımdı hastaneden geliyorum eveeeeeeet sonuç pozitif darısı herkese olsun insalh çok mutluyum allahım hepimizin gönlü ne göre versin rabbim herkese bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Hadi gözün aydin canim Rabbim kucağına almayi da nasip etsin insaallah

Kızlar eşinde morfoloji sorunu olup tup bebek yaptıran var mı. Eşimin %1 cikti çok korkuyorum zormuş sanırım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…