Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Bende volkan beyden randevu aldım arkadaşlar perşembe günü görüşmeye gidicez hafta sonu da adet olucam bakalım benimde eşimde sayı problemi var morfoloji de 4 galiba oda kötü ilk denemem başarısız oldu geçen ay denemiştim şimdi ara vermeden Volkan beyle görüşüp başlıcan Allah'ın izniyle

Rabbim muvaffak etsin bebişin e kavuştursun insaallah

Kızlar mrb öncelikle, bende pko hastalığı var rahim filmi klomen çatlatma iğnnesi hepsi ni yaptrdm ama bir türlü hamile kalamdm eşimde de sorun çıkmadı aşılmayı doktorm tavsiye etmedi normal yolla aşılama senin için bir farkı yok dedi senin normal yolla çoçuğun olur dedi bende 3 aydır acıbadem de tedavi görüorm daha önce de başka hastane ve doktorlrda denedk ama olmadı sonuç alamdk bir türlü bizde tüp bebek yaptrmayı düşünüyrz doktormda bir kaç kez daha klomen deneme taraftarı ama 1,5 yıldr çok yıprandm tedaviler ilaçlar kilo bile yaptı 49 kilo olan ben şimdi 57 kiloym acıbadem de tüp bebek fiyatlarını bilen var mı

Cnm bende yeni görüştüm martta başlıcan bize 5,450 tl dediler

Canim ben de ileri derece pkoluyum aynı tedavi surecinden geçtim aşılama da yaptirmistim ama şimdiki aklım olsa yaptırmazdim. Gecen yıl acibademde tüp tedavisiyle hamile kaldım ama pıhtılaşma sorunum çıktığı için kaybettim. Bu yıl da tekrar acıbademde tüple hamile kaldım masaallah ikiz kuzulara hamileyim şimdi. Volkan hocadan da ekibinden d3 memnun kaldım. Ben de hiç anne olamayacagim sanırım diye düşünürken önce Rabbim sonra onların sayesinde hamileyim. Çok yüksek dozda ignelerle bile yumurtasi buyumeyen bir Pkolu iken hem de. Dilerim Allahım senin de yüzünü guldur ur ümitsizliğe kapılma. Dualarimdasin kardeşim tüm bekleyenler gibi.

Cnm ne güzel yazmışsın su serptn içime bende bu son klomen denememz aşıla düşünmedk doktorm da bnm erdal candan bey oda aşılama önermedi bize yani aynı şimdiki durumnzla aşılama dedi bizde diğer aya eğer bebek olmzsa tüp bebek yaptıracğz darısı inş bana da olur dua et bnm içinde cnm

Rabbim hepimizin kucağını doldursun insaallah canim. Sen elinden geleni yapıyorsun gerisi dua. Yaradanim da hiçbir duayı cevapsız birakmaz rahat olmaya çalış. Benim de dualarimdasin ...

Rabbim hepimizin kucağını doldursun insaallah canim. Sen elinden geleni yapıyorsun gerisi dua. Yaradanim da hiçbir duayı cevapsız birakmaz rahat olmaya çalış. Benim de dualarimdasin ...
Cnm aslında çok üzgünüm çok cnm sklyr doktorun olur sizin çocugunz dedi klomenle cvp alacz dedi de ben bir buçuk yıldr tedavi görüorm sonuç alamdm birde sürekli hamile haberi alıorm etrafmdakiler sürekli sorup baskı yapıorlr çoçuk konusunda bende demdm daha kimseye olmuor die bilemiorm cnm sknklada elime birşy gelmz inan bana bende çok dua ediorm sürekli aklımda sürekli düşünüorm unutsamda herks hatrlatıor kafamdan atmam lazm atamıorm işte

MERHABA KIZLAR...BEN DE SİZLER VE YORUMLARINIZ SAYESİNDE VOLKAN BEYİ DÜŞÜNÜYORUM.ACABA VOLKAN BEY MİKRO ÇİP YÖNTEMİNİ UYGULUYOR MU? BİLGİSİ OLAN VAR MI?

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 3 ay önce volkan beye gittim bende sorun çıkmadı, eşimde morfoloji bozukluğu var aşılamaya başlamak istiyorum, tekrar muayene olmam gerekiyor mu muayene ücreti de çok yoksa randevu alıp aşılama için tedaviye mi başlarız yardımcı olur musunuz?

Ben direk tüp bebekle başladım canim o yüzden bu konuda bi fikrim yok maalesef. Ama tüp için doğrudan tüp merkezinden randevu alıp gittim volkan hoca hemen tedaviye başladı paket fiyat dışında herhangi bi muayene ücreti ödemedim.

Can'ım Volkan beyle başlıcaz mart adetiyle bakalım
Bu işte sanrm en iyi o bende volkan beye giderm büyük ihtimalle yarn kontrolm var kızlar tüp bebek öncesi bencr son klomen denemesi sonra tüp bebek düşünüorz mart aynda inş

Acaba bende mi zaman kaybetmeyip öyle yapsam : ( çok kararsızım, mümküne sizin ilk denemeniz mi ve sorun neydi öğrenebilir miyim?

Acaba bende mi zaman kaybetmeyip öyle yapsam : ( çok kararsızım, mümküne sizin ilk denemeniz mi ve sorun neydi öğrenebilir miyim?
Cnm eğer senin yumurtan gelişior eşinde de bir problem yoksa kanallarında tıkalı değilse başka sebep vardr o yüzden tüp bebek yaptr derim aşılama ile zaman kaybetme bnm doktorumun bana dediği bu cnm

Canim ben pkoluyum yani yumurta büyüme problemim var eşimden kaynaklı değil bizimkisi. Ben başka bi merkezde aşılama yaptirmistim ama tutmadı şimdiki aklım olsa onunla vakit kaybetmezdim hem de parama yazik oldu. Aşılama nin doğal yoldan pek farkı yok. Zaten volkan hoca da ben aşılama taraftarı değilim hastalarım için doğal yoldan olmuyorsa aşılama başarı oranı da çok çok az demişti. Bunlar benim tecrübelerim tabiki canim Rabbim gönlüne göre versin insaallah

Cnm eğer senin yumurtan gelişior eşinde de bir problem yoksa kanallarında tıkalı değilse başka sebep vardr o yüzden tüp bebek yaptr derim aşılama ile zaman kaybetme bnm doktorumun bana dediği bu cnm
Ne yazık ki eşimde morfoloji bozukluğu var

Aradım 6750 tl ücret ilaçlar vs dahil buda çok geldi başka bir yere mi gideyim diyorum orasıda biraz daha düşük olacak ama sizin de tutmamış tutmama ihtimali çok mudur, o kadar kafam karışık o kadar canım sıkılıyor ki Allah herkesin içinde de benim yardımcım olsun doğru karar vermemize yardımcı olsun rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…