Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Ben de yumurta toplama da kanama olmus içimde tampon vardı cıktıgıda cıkardılar. Bugun üçüncü gün hala agrım var az kanama var

Rica ederim canım. Yumurta toplama işlemi anestezili merak etme hicbirsey hissetmiyorsun. Bu belki bana özgür ama yumurta toplamadan sonra bayagi ağrım oldu. Kimisi hiç ağrım olmadı diyor. Bilemiyorum artık.
Selam canım benim işlemleri yeni yapıldı 3 gün oldu yumurta toplama işlemine hala agrım var kanamam var

Selam canım benim işlemleri yeni yapıldı 3 gün oldu yumurta toplama işlemine hala agrım var kanamam var
Benim de ağrılı geçmişti canim yumurta toplama işlemi sonrası. Sonu güzel olsun insaallah dualarım seninle.

Kızlar bişey sorcam. Transfer yapılırken anestezi uygulanıyor mu. Acidan değilde ben bayilmadan ne kadar ugrassalarda spekulum takılamıyor .

Kızlar bişey sorcam. Transfer yapılırken anestezi uygulanıyor mu. Acidan değilde ben bayilmadan ne kadar ugrassalarda spekulum takılamıyor .
Eger ki anestezi ücretini veririm diyorsan yapılıyormuş ben de senin gibiyim dün gittim korktum transfer olmadı bugun inşallah anestezili olacak

Pardon transferiniz olacakmış :) nasıl Memnun kaldiniZ mi . Bir de anestezi ücreti ne kadar ki

Siz daha tedavi ye baslamadınızgaliba .memnunum ben bugun de gecireyimbi sana yazarım
Ben başlamadım tedaviye daha . Kararsizim merkez seçiminde. Siz bu merkezden memnun kaldiniz mi hoşunuza gitmeyen bişey var mı. Birde tup bebek tedavisine başlamadan önce neler yapılıyor acaba

Ben başlamadım tedaviye daha . Kararsizim merkez seçiminde. Siz bu merkezden memnun kaldiniz mi hoşunuza gitmeyen bişey var mı. Birde tup bebek tedavisine başlamadan önce neler yapılıyor acaba
Merhaba Kumral-ada sana suan hastanedeki yatağımdan yazıyorum. Sabah 10 gibi embriyo transferi oldum anestezili.öncelikle hastaneden doktordan hele hele hemşirelerden cok memnun kaldım. Her muayene de özel olarak ilgi gördüm. Kontrollerimi de burada yaptırdım.ilaçların dozunu doktorum ayarladı.yumurta toplama anestezili kısa sürdü ancak benim kendi anatomik yapımdan dolayı kanamam oldu bi kac gün.transfer işlemi normal yapılacakken kötüyüm dedim anestezi istedim iyi ki de istemişim daha iyi gecti.yoksa spekulum zor takılacaktı ve kanama olacaktı riske atmamıs olduk.Allah herkese kolaylık versin yavrularımızı kucağımıza aldırsın.

Eger ki acıbadem i düşünürsen ben tavsiye ediyorum canım

Canim benim Allah razı olsun senden. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah. Bende anestezisiz olsun isterim ama takılamıyor uğraşıyorlar ama olmuyor . Canım çok soru sordum ama tup bebek fiyati ne kadardi dün gittim hiç sormadim

5450 paket fiyat bizim spermlere mikro cip uygulandı 1500 o bi de transfer de anestezi ücreti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…