Sadece iğne önerdi bi tane sağlıklı embriyo muz vardı bizim o transfer edildiBana iki gün igne yapıldı. Dayanamadım ve jele başladım. Sizin embriyo kalitesi hakkında ayrıntılı bilgi verildi mi?
Ben daha tup bebek.yaptirmadim ama.cgh tan daha iyi ngs diye bişey çıkmış. Canım araştır istersen canım.Arkadaşlar ben de tüp bebek düşünüyorum da. Bazı sorularım olacak cevsplarsanız sevinirim. Yumurta toplama zor mu yapılıyor Adana Acıbademde, genetik cgh tarama varmı? Tedavi sürecinde histeroskopi vsr mı varsa kaç TL? Toplam tedavi ücreti ne kadar Teşekkürler
Arkadaşlar ben de tüp bebek düşünüyorum da. Bazı sorularım olacak cevsplarsanız sevinirim. Yumurta toplama zor mu yapılıyor Adana Acıbademde, genetik cgh tarama varmı? Tedavi sürecinde histeroskopi vsr mı varsa kaç TL? Toplam tedavi ücreti ne kadar Teşekkürler
Merhaba normal paket fiyatı5450 ancak mikro cip genetik tarama fiyatları ekstra.histeroskopi yapılmadı bana o yüzden bilmiyorum. Yumurta toplama anestezili oldugu için hissetmiyorsun 20 dk süren bir işlem.şimdiden kolay gelsin diyorumArkadaşlar ben de tüp bebek düşünüyorum da. Bazı sorularım olacak cevsplarsanız sevinirim. Yumurta toplama zor mu yapılıyor Adana Acıbademde, genetik cgh tarama varmı? Tedavi sürecinde histeroskopi vsr mı varsa kaç TL? Toplam tedavi ücreti ne kadar Teşekkürler
Gulguzeli123 sen genetik tarama yaptırdın mi.Merhaba normal paket fiyatı5450 ancak mikro cip genetik tarama fiyatları ekstra.histeroskopi yapılmadı bana o yüzden bilmiyorum. Yumurta toplama anestezili oldugu için hissetmiyorsun 20 dk süren bir işlem.şimdiden kolay gelsin diyorum
Canm mrb ben bı taze bı donmus transferım oldu volkan hocada ama ıkısıde negatıf sonucşandı fakat hastaneden de doktordanda hemsırelerdrndr cok memnun kaldım belkı tekrar düşünüyorum orada yaptrmayı..ayrıca volkan hoca gecen sene temmuz ayında histeroskopıde yaptı hatta rahımde septum vardı (perde)onuda aldı ..ozaman 1800tl odemıstıkArkadaşlar ben de tüp bebek düşünüyorum da. Bazı sorularım olacak cevsplarsanız sevinirim. Yumurta toplama zor mu yapılıyor Adana Acıbademde, genetik cgh tarama varmı? Tedavi sürecinde histeroskopi vsr mı varsa kaç TL? Toplam tedavi ücreti ne kadar Teşekkürler
dcu nasılsın canım neler yapıyorsun. Ben de tup bebege başlıyorum acıbadem düşündük de emin değilim yine de .Canm mrb ben bı taze bı donmus transferım oldu volkan hocada ama ıkısıde negatıf sonucşandı fakat hastaneden de doktordanda hemsırelerdrndr cok memnun kaldım belkı tekrar düşünüyorum orada yaptrmayı..ayrıca volkan hoca gecen sene temmuz ayında histeroskopıde yaptı hatta rahımde septum vardı (perde)onuda aldı ..ozaman 1800tl odemıstık
Yok canım gerek görülmedi 10. GünGulguzeli123 sen genetik tarama yaptırdın mi.
Nasıl gidiyör bugün kacinci günün canim
Test yapmadın mi canım peki ben olsam dayanamazdim sanirimYok canım gerek görülmedi 10. Gün
Iyıym canm sen nasılsın ?valla bende beklemedeyım karasızız merkez konusundadcu nasılsın canım neler yapıyorsun. Ben de tup bebege başlıyorum acıbadem düşündük de emin değilim yine de .
Evet canim bende de endo vardı .ben ameliyat oldum . İnşallah tekrarlamaz canım. Eşimde de sorun varmış bilmiyorduk morfoloji % 1 mis. Bende merkez secemiyorum nedense. Şişli memorial ve bruksel tup bebek merkezi olabilir diyorum sonra uzak geliyor adanada yaptirayim diyorum . Eşim adana olursa acıbademde yaptırmak tan yana ben kararsizim. Mersindeydin di mi canim senIyıym canm sen nasılsın ?valla bende beklemedeyım karasızız merkez konusundaaslnda bi kere daha acıbademmi denesek diyoruz ama hersey ıyı gıderken tutunma olmaması bı sorun daha var diye dusunduruyo..farklı bı tedavi gerekıyo o yüZden istanbul ankara öı olsa diyoruz..canm yablıs hatrlamıyorsam sendede endo vardı dimi konusmustuk?
Yarın yapılacak tahlil canım inşallah olumludur dualarınızı bekliyorumG Gulguzeli123 canım nasılsın sonucun belli mi inşallah pozitiftir
İnşallah hayırlı haberlerinizi alırız. İdrarda test yaptınız mı?Yarın yapılacak tahlil canım inşallah olumludur dualarınızı bekliyorum
Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi sana canım.Yarın yapılacak tahlil canım inşallah olumludur dualarınızı bekliyorum
4.gün embriyosuİnşallah hayırlı haberlerinizi alırız. İdrarda test yaptınız mı?
Maalesef negatif cok kötüyümBugün. Test günüm. Hadi güzel haberler bekliyorum canım.
Maalesef negatif cok kötüyüm
Ya çok üzüldüm. Kendim gibi sizi de merakla bekliyordum. İnsanın aklına acaba labaratuvar ile mi ilgili bu sonuç diye düşünüyor. Rabbim sabır versinMaalesef negatif cok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?