5450 paket fiyat bizim spermlere mikro cip uygulandı 1500 o bi de transfer de anestezi ücreti
İnşallah canım tutunur. Peki bu fiyat ilaçlar hariç miBuarada Allah razı olsun inşallah tuyunur bebişin acılar unutulur
Evet canm ilaçlar hariçİnşallah canım tutunur. Peki bu fiyat ilaçlar hariç mi
Aminnn inşallah hayırlısı olurBen de başladım tedaviye. İlk deneme. Hayırlısı yaz hakkımızda olsun inşallah. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Transferin 5. Günü benimYarın transferin gerçekleşecek sizin?
Siz yarılmış sayilirsiniz maşallah diyelim. Yatarak mi geçirdiniz bu süreyi?Transferin 5. Günü benim
Mecburen yatarak gecirdim işlem sonrası dikiş oldu ben deSiz yarılmış sayilirsiniz maşallah diyelim. Yatarak mi geçirdiniz bu süreyi?
Anestezili oldu canımAnestezi olmadı mı? Geçmiş olsun.
Bugünlerde daha iyiyimcanım sadece iğneler cok zorluyor bitseydi artıkG Gulguzeli123 canım nasılsın . Senin kadar bende heyecanliyim .
Senin aşamaya bi gelebildeydim bende . Canim daha önce sordum. Mu bilmiyorum sorun neydi sizde .Bugünlerde daha iyiyimcanım sadece iğneler cok zorluyor bitseydi artık
Sperm de morfoloji bozukluğu sadece bu baska bişey yoktu.gelirsin canım her gittiğimde bu günde gecer mi dedim transfer olalı bi hafta oldu.geliyor ama zor geliyor Rabbim sonucu olumlu versin inşallahSenin aşamaya bi gelebildeydim bende . Canim daha önce sordum. Mu bilmiyorum sorun neydi sizde .
Canim ya benim kafama çok şey takılıyor. Morfoloji bozukluğunda imsi uygulanıyorMuş volkan noyan mikrocip onerdi .Sperm de morfoloji bozukluğu sadece bu baska bişey yoktu.gelirsin canım her gittiğimde bu günde gecer mi dedim transfer olalı bi hafta oldu.geliyor ama zor geliyor Rabbim sonucu olumlu versin inşallah
Evet aynı öyleBizDe de morfoloji % 1 sizinde mi boyle
Canım bizede mikro çip önerdi kabul ettikCanim ya benim kafama çok şey takılıyor. Morfoloji bozukluğunda imsi uygulanıyorMuş volkan noyan mikrocip onerdi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?