İlk denemen miydi canım
Allah yardımcımız olsun inşallah en yakın zamanda toparlanirsin bırakma kendini hemen anne olacaksın sen güçlü ol bakim
Şuan ben de senle aynı durumdayım psikolojik olarak kötüyüm üstüne vücudumdaki değişiklikler etkiliyor ben de düşünemiyorum aynı acıları
Ben ruhen de cok kötüyüm ama bedenen hala düzelmedimİlk deneme ruhen çok çok iyiyim ama bedenen kötüyüm. Kıyafetler olmuyor. Bir de iki anestezi sonrası unutkanlık, odaklanamama sorunu yaşıyorum. Normale dönmeyi çok istiyorum. Şükür ki regl kanaması şiddetli ama kısa sürdü. Vücut komple ilaçları atar inşallah.
İşte yunurtalklarda kist oldugundan yumurtayı kotu etkıleyebılılmus gelısmı durabılıomus...bu bı sebep olablr..birde soyle bırsey var her kadın vücudu embriyoyu yabancı bir cisim olarak görüp dısarı atmak ıstermiş bazısı buna tölerans tanıtmş ve bebek tutunurmus..ama bazılarıda bağısıklıgı düşük olanlar atarms vucudundan böylede bir durum olablr...ben 4 transferımde sunu yaşadm bu kafar tesaduf olamaz herhald hepsınde grip oldum sürekli hapsurma burun akıntsı..resmen belli vucut atmak istiyo..o yuzden bağışılk serumunu aaştrıyorum canm..
Canim.sen volkan noyan da mı yaptırdınMerhabalar canim benimde cikolata kistim var dondurulmus embriyolarim var ilk defa 3 haziranda transferimiz olucak yumurta toplamadan sonra 3 ay menopoza girdim ilcala merkezde bole hamile kalan bir cok arkadas var arastir istersen
Yok canim izmirde irenbede kaan bozkurtaCanim.sen volkan noyan da mı yaptırdın
Hayırlı olsun canim. İzmirli değilim ama çok duydum bu merkezi :)Yok canim izmirde irenbede kaan bozkurta
gidiyorum
Görüşme için adet olman gerekmiyor ama tedaviye başlayacaksan adet olman gerekkızlar tüp bebek yaptırmayı düşünüorz volkan bey in adını çok duydm bu konuda yardımcı olavilirsnz bana ilk adet olmayı mı beklemeliym gitmek için yoksa normal zaman da da gidebilirmym
2yapar canmKızlar 35 yaşın altındakilere bir embryo mu transferi yapıor volkan bey yoksa hasta isteğine göre 2 de yapabilior mu
Tşk ederm cnm çok saol2yapar canm
Canim hakkinda hayirlisi olsun dondurulmuslarda daha cok tutma ihtimal i var gibi.rahim dinlenmid oluyo.yanliz bisey soracam.bole olunca ne kadar ucret aldilar dondurma paradi istediler mi[/QUOTE]CanimUOTE="piramitt, post: 46815789, member: 701323"]Kızlar progesteron 2,5 çıktı yüksekmiş transferi diğer aya yapalım demş doktor dün hemşire söyledi bu durumu yaşayan oldu mu aranızda
İnan bilmiorm dün tlfonda knştk hemşireyle yarın yumurtalarm toplanack sonrada konuşackmıyız doktor la[/QUOTE]AnladımE="piramitt, post: 46820212, member: 701323"]Canim hakkinda hayirlisi olsun dondurulmuslarda daha cok tutma ihtimal i var gibi.rahim dinlenmid oluyo.yanliz bisey soracam.bole olunca ne kadar ucret aldilar dondurma paradi istediler mi
Anladım canim bnada bilgi verir misin ogrenince[/QUOTE]İnan bilmiorm dün tlfonda knştk hemşireyle yarın yumurtalarm toplanack sonrada konuşackmıyız doktor la
Tamam cnm veririm[/QUOTE]Anladım canim bnada bilgi verir misin ogrenince
Cnm yumurtalarımı dondurdulr 25 tane yumurtam olmş dondurma dğlde her çözdüğümzde dedi 1305 tl alıorlrmş şimdilik para almadılar bakalm bnm transferm diğer aya kaldı[/QUOTE]Tamam cnm veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?