Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

İlk denemen miydi canım
Allah yardımcımız olsun inşallah en yakın zamanda toparlanirsin bırakma kendini hemen anne olacaksın sen güçlü ol bakim

Şuan ben de senle aynı durumdayım psikolojik olarak kötüyüm üstüne vücudumdaki değişiklikler etkiliyor ben de düşünemiyorum aynı acıları

İlk deneme ruhen çok çok iyiyim ama bedenen kötüyüm. Kıyafetler olmuyor. Bir de iki anestezi sonrası unutkanlık, odaklanamama sorunu yaşıyorum. Normale dönmeyi çok istiyorum. Şükür ki regl kanaması şiddetli ama kısa sürdü. Vücut komple ilaçları atar inşallah.

Ben ruhen de cok kötüyüm ama bedenen hala düzelmedim

kızlar tüp bebek yaptırmayı düşünüorz volkan bey in adını çok duydm bu konuda yardımcı olavilirsnz bana ilk adet olmayı mı beklemeliym gitmek için yoksa normal zaman da da gidebilirmym

Merhabalar canim benimde cikolata kistim var dondurulmus embriyolarim var ilk defa 3 haziranda transferimiz olucak yumurta toplamadan sonra 3 ay menopoza girdim ilcala merkezde bole hamile kalan bir cok arkadas var arastir istersen

Merhabalar canim benimde cikolata kistim var dondurulmus embriyolarim var ilk defa 3 haziranda transferimiz olucak yumurta toplamadan sonra 3 ay menopoza girdim ilcala merkezde bole hamile kalan bir cok arkadas var arastir istersen
Canim.sen volkan noyan da mı yaptırdın

Kızlar 35 yaşın altındakilere bir embryo mu transferi yapıor volkan bey yoksa hasta isteğine göre 2 de yapabilior mu

Kızlar progesteron 2,5 çıktı yüksekmiş transferi diğer aya yapalım demş doktor dün hemşire söyledi bu durumu yaşayan oldu mu aranızda

CanimUOTE="piramitt, post: 46815789, member: 701323"]Kızlar progesteron 2,5 çıktı yüksekmiş transferi diğer aya yapalım demş doktor dün hemşire söyledi bu durumu yaşayan oldu mu aranızda[/QUOTE]
Canim hakkinda hayirlisi olsun dondurulmuslarda daha cok tutma ihtimal i var gibi.rahim dinlenmid oluyo.yanliz bisey soracam.bole olunca ne kadar ucret aldilar dondurma paradi istediler mi

CanimUOTE="piramitt, post: 46815789, member: 701323"]Kızlar progesteron 2,5 çıktı yüksekmiş transferi diğer aya yapalım demş doktor dün hemşire söyledi bu durumu yaşayan oldu mu aranızda
Canim hakkinda hayirlisi olsun dondurulmuslarda daha cok tutma ihtimal i var gibi.rahim dinlenmid oluyo.yanliz bisey soracam.bole olunca ne kadar ucret aldilar dondurma paradi istediler mi[/QUOTE]
İnan bilmiorm dün tlfonda knştk hemşireyle yarın yumurtalarm toplanack sonrada konuşackmıyız doktor la

AnladımE="piramitt, post: 46820212, member: 701323"]Canim hakkinda hayirlisi olsun dondurulmuslarda daha cok tutma ihtimal i var gibi.rahim dinlenmid oluyo.yanliz bisey soracam.bole olunca ne kadar ucret aldilar dondurma paradi istediler mi[/QUOTE]
İnan bilmiorm dün tlfonda knştk hemşireyle yarın yumurtalarm toplanack sonrada konuşackmıyız doktor la[/QUOTE]
Anladım canim bnada bilgi verir misin ogrenince

AnladımE="piramitt, post: 46820212, member: 701323"]Canim hakkinda hayirlisi olsun dondurulmuslarda daha cok tutma ihtimal i var gibi.rahim dinlenmid oluyo.yanliz bisey soracam.bole olunca ne kadar ucret aldilar dondurma paradi istediler mi
İnan bilmiorm dün tlfonda knştk hemşireyle yarın yumurtalarm toplanack sonrada konuşackmıyız doktor la[/QUOTE]
Anladım canim bnada bilgi verir misin ogrenince[/QUOTE]
Tamam cnm veririm

İnan bilmiorm dün tlfonda knştk hemşireyle yarın yumurtalarm toplanack sonrada konuşackmıyız doktor la
Anladım canim bnada bilgi verir misin ogrenince[/QUOTE]
Tamam cnm veririm[/QUOTE]
Cnm yumurtalarımı dondurdulr 25 tane yumurtam olmş dondurma dğlde her çözdüğümzde dedi 1305 tl alıorlrmş şimdilik para almadılar bakalm bnm transferm diğer aya kaldı

Anladım canim bnada bilgi verir misin ogrenince
Tamam cnm veririm[/QUOTE]
Cnm yumurtalarımı dondurdulr 25 tane yumurtam olmş dondurma dğlde her çözdüğümzde dedi 1305 tl alıorlrmş şimdilik para almadılar bakalm bnm transferm diğer aya kaldı[/QUOTE]
Toplama ucreti de mi almadilar canim. Tranfer haric ne kadar ucret aldilar bu asamada.cok sagol bu arada

Tamam cnm veririm
Cnm yumurtalarımı dondurdulr 25 tane yumurtam olmş dondurma dğlde her çözdüğümzde dedi 1305 tl alıorlrmş şimdilik para almadılar bakalm bnm transferm diğer aya kaldı[/QUOTE]
Toplama ucreti de mi almadilar canim. Tranfer haric ne kadar ucret aldilar bu asamada.cok sagol bu arada[/QUOTE]
Cnm aldılar paranın geri kalanını dondurma ücreti almadılar çözülürkn alacklrmş para yani transferi yaparkn

Kızlar yumurta toplanırkn ağrısı olan oldu mu ben dayanamıorm ağrıya sizde de oldu mu ağrı kesici de vermedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…