Evet yapıyormuşKizlar Acıbadem kredi karti na taksit yapio mu bilginiz var mi
Canim nasıl oldun .Kızlar içinzde ohss olan oldu mu bugun yumurta toplanalı 5 gün oldu inanılmz kötuym ne yapacağımıda şaşrdm
Cnm bugun kendime geldm daha sırtlarm ağrıor onun dışında iyiym cnmCanim nasıl oldun .
Embriyolarin nasıl peki canimCnm bugun kendime geldm daha sırtlarm ağrıor onun dışında iyiym cnm
Bol bol su ic. Transferin ne zaman peki canimCnm bugun kendime geldm daha sırtlarm ağrıor onun dışında iyiym cnm
Cnm transfer kısmetse diğer aya kaldı bnm boş bol su içiorm hala skntılrm tam geçmedi ama çok şükür diorm geçtiii buyuk skntılrmBol bol su ic. Transferin ne zaman peki canim
Aslında dinlenmiş olmak daha iyi bence transfer için. Şimdi sadece RaHime odaklanacaklar. Adet oldun mi pekiCnm transfer kısmetse diğer aya kaldı bnm boş bol su içiorm hala skntılrm tam geçmedi ama çok şükür diorm geçtiii buyuk skntılrm
Yok cnm yaa ne zaman olcm acaba normalde 25 de olmam lazm ama farklı olur mu önce mi olırm geç mi bilemiorm 10 15 gün sonra demşti doktor bana olursnAslında dinlenmiş olmak daha iyi bence transfer için. Şimdi sadece RaHime odaklanacaklar. Adet oldun mi peki
aynen dinlenmş olurm zaten o halde de yaptrmk istemzdm cnm bebeğimi düşünecğm canımı mı öyle kötüydm ilaç da alamzdm çok ii olmzdı bnm için riske atmayalm dedi doktr zaten birde e2 çok yükselti bnm her halukarda olmzdıAslında dinlenmiş olmak daha iyi bence transfer için. Şimdi sadece RaHime odaklanacaklar. Adet oldun mi peki
E2 kaçtı canim en son .doğum kontrol hapı mi kullancaksin pekiaynen dinlenmş olurm zaten o halde de yaptrmk istemzdm cnm bebeğimi düşünecğm canımı mı öyle kötüydm ilaç da alamzdm çok ii olmzdı bnm için riske atmayalm dedi doktr zaten birde e2 çok yükselti bnm her halukarda olmzdı
Yok cnm zaten ilaçlarda yükseltirmiş e2 birde pkolu olunca bayağıda yüksek çıkıor 5000 falandı e2 en son bir öncekinde 3000 sonra iki günde 5000 olmş bayağı yüksektiE2 kaçtı canim en son .doğum kontrol hapı mi kullancaksin peki
Herhangi bir ilaç vermedi düşsün die adet olmayı bekliorm sanrm öyle düşeckYok cnm zaten ilaçlarda yükseltirmiş e2 birde pkolu olunca bayağıda yüksek çıkıor 5000 falandı e2 en son bir öncekinde 3000 sonra iki günde 5000 olmş bayağı yüksekti
Bende hafif pko luyum . Çikolata kistim vardı ameliyat oldum. Ohss den korkuyorum ben deYok cnm zaten ilaçlarda yükseltirmiş e2 birde pkolu olunca bayağıda yüksek çıkıor 5000 falandı e2 en son bir öncekinde 3000 sonra iki günde 5000 olmş bayağı yüksekti
Bende tam pkolu sayılmam aslında ileri derece dğl bnmkide cnm olmzs inş bende sıvı birikmedi hiç ama gaz çoktuBende hafif pko luyum . Çikolata kistim vardı ameliyat oldum. Ohss den korkuyorum ben de
Kaç doz iğne yaptın canım. Senin yumurta sayında iyiydi yanlış hatirlamiyorsam maşallah. Şimdi rahim kalınlığına bakılır adetten sonra . Adana acibadem de 2 embriyo koyuyorlar inşallah güzel haberler verirsin .Bende tam pkolu sayılmam aslında ileri derece dğl bnmkide cnm olmzs inş bende sıvı birikmedi hiç ama gaz çoktu
İnş cnm ben 2 kutu tam bitti iğnede 3. Kutu dan da 125 ml falan kullandm 25 tane yumurtam gelişti 17 tanesi olgundu işte inş cnm ya çok merak ediorm inş hepimzn bebişi olurKaç doz iğne yaptın canım. Senin yumurta sayında iyiydi yanlış hatirlamiyorsam maşallah. Şimdi rahim kalınlığına bakılır adetten sonra . Adana acibadem de 2 embriyo koyuyorlar inşallah güzel haberler verirsin .
Maşallah . Embriyolarin hakkında bilgi vermediler mi ... ben de adana acibadem düşünmüştüm sonra vazgeçtim ameliyat olduğum doktorda denemek istiyorumİnş cnm ben 2 kutu tam bitti iğnede 3. Kutu dan da 125 ml falan kullandm 25 tane yumurtam gelişti 17 tanesi olgundu işte inş cnm ya çok merak ediorm inş hepimzn bebişi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?