Verdiler cnm hergün aradılar embryo hakkında bilgi verdiler bilgm dahilinde de dondurdulrMaşallah . Embriyolarin hakkında bilgi vermediler mi ... ben de adana acibadem düşünmüştüm sonra vazgeçtim ameliyat olduğum doktorda denemek istiyorum
Cnm hakkında hayrlısı bende araştrdm burası içime sindi kısmet böyleymş hayrlısı olsn inş senin doktorun kimVerdiler cnm hergün aradılar embryo hakkında bilgi verdiler bilgm dahilinde de dondurdulr
Canim adana baskent de düşünebilirsin rapor çıkarsa çok daha uygun fiyat olurBilgi verdigin icin teşekkür ederim.(Kumral-ada)Eşimin pazartesi balcalı üroloji deki muayanesinden sonra bir karar alacam.Annemin yardımıyla ev aldık.Borçlar çoğaldığı için annem arabasını satıp tüp bebek için verecek.Benim tek korkum eşimin izin alamaması ve speremle,yumurta rezervelerimizin gittikçe düşmesi...
Zaten bulent beyi kesinlikle tavsiye etmem zira coknolumsuz şeyler duydum onun için tayfun bey var o da çok iyi bir doktor . KısmetEvlendiğim yıl başkente Haydardedeoğlu'na gittim.Arkadaşım tavsiyesiyle bir kaç ay beni oyaladı.Her gitmemde muayeneden sonra tek tek kan,şeker ve eşimin sperm testini istedi.En son ne yapacağını bilemeyince saçmaladı bıraktım.Yengemde gitti ona boşuna uğraşma senden çocuk olmaz deyip atmış.Kadın yıllardır her gittiği doktordan olur sonucu almış.Benim zorumla tüp bebege geçmek istemişti.Doktorun söyledikleri kadını soğuttu.Çocuktan vazgeçti.Başkentte aynı doktora devam kuralı var.Oradayken Esra hanımın her yerden hastaları vardı.Memnunlardı bilseydim Esra yı seçerdim.
Ben istanbula gidiyorum canım. Bende çikolata kisti vardı ameliyat oldum orda devam ediyorumGidip danıştık.Yıllar geçti ama nedense doktor değişikliği yapmıyorlar.Yoksa Numune deki Dr. Da oranın testlerini güvenilir bulduğundan eşimi 2 defa başkente teste göndermişti.Sen nerde tedavi görüyorsun.
İmkanın varsa istanbula git benceİstanbul'da çok akrabam var ama eşimin işi yüzünden bir yere gidemiyoruz.İstanbul'da Prof.Dr.Halit Fırat Erden'e gitmeyi isterdim.Benimde tüpümün biri kapalı polikistikover var.Eşimin spermi düşük ve varokoselde olduğundan sorun yaşıyoruz.
Cnm bende gitmediğim doktor kalmadı hepsi oyaladı anlıcn ii doktor bulmk çok zor bende volkan bey in hastasym tüp bebek için tedavi görüyrm kısmetse adet olunca tekrar gidicm yumurtalarmı dondurmk zorunda kaldık pkolu olunca değerlerm yüksel çıktı şimdilik memnunum sonuç ne olack bilemiorm diyecğm şu herşy kısmet Rabbim ol derse olur inkanın yoksa balcalıyı dene şimdilik ben memnunum ama memnun olmayanlarda var herksn hastalığına göre sanrm memnuniyetiMerhaba hanımlar ben 35 yaşındayım. 4 yıldır evliyim.Annemin desteği ve kendi imkanımla 3 yıldır Numune hastanesine gidip gelmek zorunda kaldım.Tüp bebek için Balcalı ya başlamadan önce Dr. Noyan'dan bilgi almak için yazı yazmıştım. Geçen hafta beni aradılar acıbadem den indirimli tedavi için Balcalı ya başladığımı söyledim. Sizce hata mı ettim.Durumum iyi olmadığı için cesaret edemiyorum.Yıllardır gittiğim doktorlar pek yardımcı olmadı. Sizin yazılariniza bakınca baya cahilmisim.Bana acıbadem fiyatları hakkında net bilgi veren var mı?Tüp bebek icin eşim ve kaynanamı zor ikna ettim.Düşükten sonra psikolojim bozuldu.Son şansımı boşa harcamak istemiyorum.
Kumral-ada sen istanbul a kime basladın canım.ben de adanada Gökhan cıragille görüsecegimİmkanın varsa istanbula git bence
Canim ben istanbul bruksel tup bebek merkezine karar kıldım kismetse ağustos ayında gitmeyi düşünüyoruz . Gökhan ciragil nerde peki canimKumral-ada sen istanbul a kime basladın canım.ben de adanada Gökhan cıragille görüsecegim
Biz Balcalı ya başlamak zorunda kaldık.Eşimin işi yüzünden randevularımızı ona göre alıyoruz. Şimdi üroloji doktoru yeni testler istedi.Eşime varikosel ameliyatı olmasını söyledi.2 senedir benim kabul ettiremediğim ameliyatı arkadaşı kendi durumundan örnek vererek kabul ettirmiş.Biraz geriye gittik ama olsun.Eşim iyi olursa sonuca çabuk ulaşırız.Cnm bende gitmediğim doktor kalmadı hepsi oyaladı anlıcn ii doktor bulmk çok zor bende volkan bey in hastasym tüp bebek için tedavi görüyrm kısmetse adet olunca tekrar gidicm yumurtalarmı dondurmk zorunda kaldık pkolu olunca değerlerm yüksel çıktı şimdilik memnunum sonuç ne olack bilemiorm diyecğm şu herşy kısmet Rabbim ol derse olur inkanın yoksa balcalıyı dene şimdilik ben memnunum ama memnun olmayanlarda var herksn hastalığına göre sanrm memnuniyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?