Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Merhaba kizlar, 37 yasinda evlendim. Evliligimin 2. Ayinda catlama ignesiyle hamile kaldim. Bthcg 600 kusurlere cikti trkrar dustu. Bu sekilde kendiliginden 7 ay icinde 3 defa kimyasal gebelik gecirdim esimle bana bir suru testler yapildi. En onemlisi kanda kromozom testi yapildi bir sikinti cikmadi. Sonra solugu Istanbul Fulya bahceci tup bebek merkezinde aldik. Doktor bize kromozomlarda bir sikinti gorunmuyor fakat embriyo haline gelince kromozom sikintisi ortaya cikabilir dedi bunun icin embriyolara kromozom tarsmasi yapilacagini saglam embriyolari transfer edecegini soyledi. Ve bahcecide iki defa tup bebek yaptirdim. Ilkinde 6 yumurta toplandi. 4u dollendi. Embriyolar 5.gune gelemediler. Ikincisinde 5 yumurta toplandi 4 dollendi 2 tanesi 5.gune geldi. Fakat embriyolara arraycgh yani kapsamli kromozom taramasi yaptilar 20.22 kromozonlarda anomali cikti. Transfer yapilamadi.suan 39 yasindayim yumurta rezervim iyice azaldi. Bazi doktorlar esim yada bende kromatin yani alt genlerde görülmeyen genlerde sorun olabilir diyorlar. Onu da tespit etmek mumkun degil diyorlar. Ne yapacagimizi sasirdik.Maddi manevi coktuk. Benim durumumda olan ardarda dusuk yapip sonra guzel sonuca ulasan varmi ?

CanımUOTE="hatice0121, post: 47218663, member: 671454"]Merhaba kizlar, 37 yasinda evlendim. Evliligimin 2. Ayinda catlama ignesiyle hamile kaldim. Bthcg 600 kusurlere cikti trkrar dustu. Bu sekilde kendiliginden 7 ay icinde 3 defa kimyasal gebelik gecirdim esimle bana bir suru testler yapildi. En onemlisi kanda kromozom testi yapildi bir sikinti cikmadi. Sonra solugu Istanbul Fulya bahceci tup bebek merkezinde aldik. Doktor bize kromozomlarda bir sikinti gorunmuyor fakat embriyo haline gelince kromozom sikintisi ortaya cikabilir dedi bunun icin embriyolara kromozom tarsmasi yapilacagini saglam embriyolari transfer edecegini soyledi. Ve bahcecide iki defa tup bebek yaptirdim. Ilkinde 6 yumurta toplandi. 4u dollendi. Embriyolar 5.gune gelemediler. Ikincisinde 5 yumurta toplandi 4 dollendi 2 tanesi 5.gune geldi. Fakat embriyolara arraycgh yani kapsamli kromozom taramasi yaptilar 20.22 kromozonlarda anomali cikti. Transfer yapilamadi.suan 39 yasindayim yumurta rezervim iyice azaldi. Bazi doktorlar esim yada bende kromatin yani alt genlerde görülmeyen genlerde sorun olabilir diyorlar. Onu da tespit etmek mumkun degil diyorlar. Ne yapacagimizi sasirdik.Maddi manevi coktuk. Benim durumumda olan ardarda dusuk yapip sonra guzel sonuca ulasan varmi ?[/QUOTE]
Canim istanbulda mustafa acet var ona mesaj at istersen.bi arkadasimda uc kez kimyasal gebekik gecirdi histeroskopi oldu ve kendiliginden hamile kaldi.normal gebelik hemde.istersen arastr bi faceden ve googleden.cok iyi bi doktor

Merhaba hanımlar ben 35 yaşındayım. 4 yıldır evliyim.Annemin desteği ve kendi imkanımla 3 yıldır Numune hastanesine gidip gelmek zorunda kaldım.Tüp bebek için Balcalı ya başlamadan önce Dr. Noyan'dan bilgi almak için yazı yazmıştım. Geçen hafta beni aradılar acıbadem den indirimli tedavi için Balcalı ya başladığımı söyledim. Sizce hata mı ettim.Durumum iyi olmadığı için cesaret edemiyorum.Yıllardır gittiğim doktorlar pek yardımcı olmadı. Sizin yazılariniza bakınca baya cahilmisim.Bana acıbadem fiyatları hakkında net bilgi veren var mı?Tüp bebek icin eşim ve kaynanamı zor ikna ettim.Düşükten sonra psikolojim bozuldu.Son şansımı boşa harcamak istemiyorum.

Sanırım 7 bin 8 bin arasında birşeydi fiyat canım . Ama ben acıbademde denemedim bu arada . Görüşmeye gittim ama orda tedavi olmaktan vazgeçtim .

Bilgi verdigin icin teşekkür ederim.(Kumral-ada)Eşimin pazartesi balcalı üroloji deki muayanesinden sonra bir karar alacam.Annemin yardımıyla ev aldık.Borçlar çoğaldığı için annem arabasını satıp tüp bebek için verecek.Benim tek korkum eşimin izin alamaması ve speremle,yumurta rezervelerimizin gittikçe düşmesi...

Canim adana baskent de düşünebilirsin rapor çıkarsa çok daha uygun fiyat olur

Evlendiğim yıl başkente Haydardedeoğlu'na gittim.Arkadaşım tavsiyesiyle bir kaç ay beni oyaladı.Her gitmemde muayeneden sonra tek tek kan,şeker ve eşimin sperm testini istedi.En son ne yapacağını bilemeyince saçmaladı bıraktım.Yengemde gitti ona boşuna uğraşma senden çocuk olmaz deyip atmış.Kadın yıllardır her gittiği doktordan olur sonucu almış.Benim zorumla tüp bebege geçmek istemişti.Doktorun söyledikleri kadını soğuttu.Çocuktan vazgeçti.Başkentte aynı doktora devam kuralı var.Oradayken Esra hanımın her yerden hastaları vardı.Memnunlardı bilseydim Esra yı seçerdim.

Zaten bulent beyi kesinlikle tavsiye etmem zira coknolumsuz şeyler duydum onun için tayfun bey var o da çok iyi bir doktor . Kısmet

Gidip danıştık.Yıllar geçti ama nedense doktor değişikliği yapmıyorlar.Yoksa Numune deki Dr. Da oranın testlerini güvenilir bulduğundan eşimi 2 defa başkente teste göndermişti.Sen nerde tedavi görüyorsun.

Ben istanbula gidiyorum canım. Bende çikolata kisti vardı ameliyat oldum orda devam ediyorum

İstanbul'da çok akrabam var ama eşimin işi yüzünden bir yere gidemiyoruz.İstanbul'da Prof.Dr.Halit Fırat Erden'e gitmeyi isterdim.Benimde tüpümün biri kapalı polikistikover var.Eşimin spermi düşük ve varokoselde olduğundan sorun yaşıyoruz.

İnşallah en kısa zamanda bebeklerin olur.Burdan onun haberlerini okuruz.Allah yardımcınız olsun.

İmkanın varsa istanbula git bence

Cnm bende gitmediğim doktor kalmadı hepsi oyaladı anlıcn ii doktor bulmk çok zor bende volkan bey in hastasym tüp bebek için tedavi görüyrm kısmetse adet olunca tekrar gidicm yumurtalarmı dondurmk zorunda kaldık pkolu olunca değerlerm yüksel çıktı şimdilik memnunum sonuç ne olack bilemiorm diyecğm şu herşy kısmet Rabbim ol derse olur inkanın yoksa balcalıyı dene şimdilik ben memnunum ama memnun olmayanlarda var herksn hastalığına göre sanrm memnuniyeti

Biz Balcalı ya başlamak zorunda kaldık.Eşimin işi yüzünden randevularımızı ona göre alıyoruz. Şimdi üroloji doktoru yeni testler istedi.Eşime varikosel ameliyatı olmasını söyledi.2 senedir benim kabul ettiremediğim ameliyatı arkadaşı kendi durumundan örnek vererek kabul ettirmiş.Biraz geriye gittik ama olsun.Eşim iyi olursa sonuca çabuk ulaşırız.

Eşi varikosel ameliyatı olup kısa sürede iyi olan var mı? Benim eşim fazla izin kullanamaz. Tır şoförü olduğu için işe hemen dönmesi gerekecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…