Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Canım neUOTE="piramitt, post: 47453579, member: 701323"]Cnm bende gitmediğim doktor kalmadı hepsi oyaladı anlıcn ii doktor bulmk çok zor bende volkan bey in hastasym tüp bebek için tedavi görüyrm kısmetse adet olunca tekrar gidicm yumurtalarmı dondurmk zorunda kaldık pkolu olunca değerlerm yüksel çıktı şimdilik memnunum sonuç ne olack bilemiorm diyecğm şu herşy kısmet Rabbim ol derse olur inkanın yoksa balcalıyı dene şimdilik ben memnunum ama memnun olmayanlarda var herksn hastalığına göre sanrm memnuniyeti[/QUOTE]
Canim napion yapildi mi transfer

Canim napion yapildi mi transfer[/QUOTE]
Yok cnm daha yapılmadı adetim geçikti dün oldum doktora gittik ilaç verdi ay sonuna olack sanmr transfer 18 gün falan sürüormş. Öyle bakalm bekliorz sen ne yaptn

Kızlar volkan hocaya embriyo transferi yaptırıp test gününü bekleyen var mııı...

CanımUOTE="piramitt, post: 47951176, member: 701323"]Kızlar volkan hocaya embriyo transferi yaptırıp test gününü bekleyen var mııı...[/QUOTE]
Canim ne oldu sonuc

Negatif canım maaleseffff
Cok uzuldum canım hakinda hayirlisi olsun[/QUOTE]
Aminn cnm bende çok üzgünüm ve bebek hiç tutunmamş bu yüzden doktor da bunun sebebini bilmek için yapılan bir test yok dedi yine denesm yine tutmama şansı yüksek ve ben be yapacağımı bilemiorm bebel rahime tutunmuor ve ndn tutunmuor biz bunu bilemiorz çağresizlik ne kötüüü

Cok uzuldum canım hakinda hayirlisi olsun
Aminn cnm bende çok üzgünüm ve bebek hiç tutunmamş bu yüzden doktor da bunun sebebini bilmek için yapılan bir test yok dedi yine denesm yine tutmama şansı yüksek ve ben be yapacağımı bilemiorm bebel rahime tutunmuor ve ndn tutunmuor biz bunu bilemiorz çağresizlik ne kötüüü[/QUOTE]
Allah sabir versin canım ne diyim.bnde dun başladım ama nedense umutsuzum

Allah sabir versin canım ne diyim.bnde dun başladım ama nedense umutsuzum[/QUOTE]
Umutsuz olma cnm hayrlısı olsun olur inş... Sebep neydi senin benimki belli de dğl çağresizlik ne kötü ya koca sitede kimse yok mu bnm durumumda olan araştrdm yok nasıl bir yol izleyeceğimi de bilmiorm açıkcası

Allah sabir versin canım ne diyim.bnde dun başladım ama nedense umutsuzum
Umutsuz olma cnm hayrlısı olsun olur inş... Sebep neydi senin benimki belli de dğl çağresizlik ne kötü ya koca sitede kimse yok mu bnm durumumda olan araştrdm yok nasıl bir yol izleyeceğimi de bilmiorm açıkcası[/QUOTE]
Esimde canım sorun sprem az ve hareketsiz normal yolla zor dedi doktor.facebookto tüp bebek e adim adim diye bi grup var orda sana yardimci olurlar.

Allah sabir versin canım ne diyim.bnde dun başladım ama nedense umutsuzum[/QUOTE]

Bende acıbadem volkan hocada tüp bebek yaptırdım. Transferden sonraki 6. Günüm..bir hafta sonra testim var. Beklemek çok zor. İnşallah herkes hakkında hayırlı cvplar alır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…