Canim napion yapildi mi transfer[/QUOTE]Canım neUOTE="piramitt, post: 47453579, member: 701323"]Cnm bende gitmediğim doktor kalmadı hepsi oyaladı anlıcn ii doktor bulmk çok zor bende volkan bey in hastasym tüp bebek için tedavi görüyrm kısmetse adet olunca tekrar gidicm yumurtalarmı dondurmk zorunda kaldık pkolu olunca değerlerm yüksel çıktı şimdilik memnunum sonuç ne olack bilemiorm diyecğm şu herşy kısmet Rabbim ol derse olur inkanın yoksa balcalıyı dene şimdilik ben memnunum ama memnun olmayanlarda var herksn hastalığına göre sanrm memnuniyeti
Yok cnm daha yapılmadı adetim geçikti dün oldum doktora gittik ilaç verdi ay sonuna olack sanmr transfer 18 gün falan sürüormş. Öyle bakalm bekliorz sen ne yaptn[/QUOTE]Canim napion yapildi mi transfer
Canim ne oldu sonuc[/QUOTE]CanımUOTE="piramitt, post: 47951176, member: 701323"]Kızlar volkan hocaya embriyo transferi yaptırıp test gününü bekleyen var mııı...
Negatif canım maaleseffffCanim ne oldu sonuc
Cok uzuldum canım hakinda hayirlisi olsun[/QUOTE]Negatif canım maaleseffff
Aminn cnm bende çok üzgünüm ve bebek hiç tutunmamş bu yüzden doktor da bunun sebebini bilmek için yapılan bir test yok dedi yine denesm yine tutmama şansı yüksek ve ben be yapacağımı bilemiorm bebel rahime tutunmuor ve ndn tutunmuor biz bunu bilemiorz çağresizlik ne kötüüü[/QUOTE]Cok uzuldum canım hakinda hayirlisi olsun
Allah sabir versin canım ne diyim.bnde dun başladım ama nedense umutsuzum[/QUOTE]Aminn cnm bende çok üzgünüm ve bebek hiç tutunmamş bu yüzden doktor da bunun sebebini bilmek için yapılan bir test yok dedi yine denesm yine tutmama şansı yüksek ve ben be yapacağımı bilemiorm bebel rahime tutunmuor ve ndn tutunmuor biz bunu bilemiorz çağresizlik ne kötüüü
Umutsuz olma cnm hayrlısı olsun olur inş... Sebep neydi senin benimki belli de dğl çağresizlik ne kötü ya koca sitede kimse yok mu bnm durumumda olan araştrdm yok nasıl bir yol izleyeceğimi de bilmiorm açıkcası[/QUOTE]Allah sabir versin canım ne diyim.bnde dun başladım ama nedense umutsuzum
Saol cnm bakarm buna inş vardr bnm gibiler en azında nasıl bir yol izleyeceğimi bilirm inş hepimzin yüzü gülerr ne diiim ki işimiz çok zor sabırla dua ile bekleyip görecz sonucuTüp bebek mucizeme adim adim.grubun adi canim
Senin bugun kacıncı günün test gününe ne kdr kaldıTüp bebek mucizeme adim adim.grubun adi canim
Bn daha ilac kullaniom canımSenin bugun kacıncı günün test gününe ne kdr kaldı
Anladm cnm hadi bakalım hayrlısı inş olur cnm dua edelim...Bn daha ilac kullaniom canım
Allah sabir versin canım ne diyim.bnde dun başladım ama nedense umutsuzum[/QUOTE]Aminn cnm bende çok üzgünüm ve bebek hiç tutunmamş bu yüzden doktor da bunun sebebini bilmek için yapılan bir test yok dedi yine denesm yine tutmama şansı yüksek ve ben be yapacağımı bilemiorm bebel rahime tutunmuor ve ndn tutunmuor biz bunu bilemiorz çağresizlik ne kötüüü
[/QUOTE]Allah sabir versin canım ne diyim.bnde dun başladım ama nedense umutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?