Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

kumral ada acıbadem tercih ettim ilk kez yaptıracağım.cok iligili davrandılar ve de doktorumuzun yaklaşımı hoşuma gitti.ben kesinlikle tavsiye ederim
Ben başkent hastanesine gidiyorum ama tup bebek için değildi çikolata kistim vardı benim
Şimdi eşimde sorun var morfoloji hangi hastanenın labaratuari daha iyi acaba

Tüp bebek işi hem profesyonel bir ekip hem de oraya güven duymakla daha da rahat atlatiliyor.insanların zaten hassas oldukları konular
Karşıdaki ekibi de aynı hassasiyetle bekliyorben ikinci çocuk için başkente başladım. Bülent beyin hastasıyım. Açıkçası ilk gittiğimde ön yargıları vardı. Halbuki bütün arkadaşlarım önermişti ve övgü ile bahsediyorlardi.neyse dr konuştuktan ve muayenelerinden sonra fikrim değişti. Bakalım ilerleyen günler nasıl olacak..

Ben oranın ortamını begenmemistim.gorustugumuzde kendimi bir ticarethane hissettim açıkçası. Hemen fiyatlar alındı muhasebeci hesaplar yaptı felan.bir de gittiğimiz zamana mi denk düştü bilmem o kadar sakini ki kimse yoktu inanki.
Teşekkür ederim canım . Ben de hiç hoşlanmam hemen maddiyat konusulmasindan. Onlar için ticarethane ama en azından bize hissettirmeseler

Ben başkent hastanesine gidiyorum ama tup bebek için değildi çikolata kistim vardı benim
o zaman kesinlikle adana acıbadem tavsiye ederim bizim tercih sebebimizde labarotuar çünkü benim herhengi bi sıkıntım yok esimde spermlerde sorun var ve volkan bey mikro çip yöntemi uygulayacak

o zaman kesinlikle adana acıbadem tavsiye ederim bizim tercih sebebimizde labarotuar çünkü benim herhengi bi sıkıntım yok esimde spermlerde sorun var ve volkan bey mikro çip yöntemi uygulayacak
Peki canım acıbademde mi var bu yöntem başkentte yok mu.

evet canım bu sistemi acıbadem hastaneleri uyguluyor ben arastırdım
İsteyen herkese mi yapılıyor yoksa doktor uygun gorurse mi . Çok soru soruyorum kusura bakma canim.
Bugün acıbadem i aradım on görüşmë için bana donus yapacaklardı yapmadilar

Canım bizde de morfoloji vardı, çok kaliteli embriyo oldu acıbademde ama ona rağmen tutmadı : (

Ne için çalışıyoruz diyorum, etimizden tırnağımızdan kesip en iyi hastanede en iyi doktora yaptıralım ki iyi ilgilenilsin, tedavi rahat ve şansı yüksek olsun diyoruz ama yine ne yazık ki ne doktor muhattap nede sonuç olumlu, dıktorla 2 dk konuşuyorsun la la la la be dediğini anlamıyorsun, bir şey soramıyorsun lafını ağzına tıkıyor derdini anlayamıyırsun yani hep hemşirekerle muhatapsın daha ne yapalım bilmiyorum, en iyi dediğimiz yerde böyle yazık parayı da bıraktım, canımıza psikolojimize çok zor süreç rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın biz neler çekiyor yaşıyoruz onların umurunda değil, senin bebeğin olmuş olmamış, prosedür neyse yapıp çekiliyorlar

Ne için çalışıyoruz diyorum, etimizden tırnağımızdan kesip en iyi hastanede en iyi doktora yaptıralım ki iyi ilgilenilsin, tedavi rahat ve şansı yüksek olsun diyoruz ama yine ne yazık ki ne doktor muhattap nede sonuç olumlu, dıktorla 2 dk konuşuyorsun la la la la be dediğini anlamıyorsun, bir şey soramıyorsun lafını ağzına tıkıyor derdini anlayamıyırsun yani hep hemşirekerle muhatapsın daha ne yapalım bilmiyorum, en iyi dediğimiz yerde böyle yazık parayı da bıraktım, canımıza psikolojimize çok zor süreç rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın biz neler çekiyor yaşıyoruz onların umurunda değil, senin bebeğin olmuş olmamış, prosedür neyse yapıp çekiliyorlar
Acıbadem mi ilgilenmedi canım .

Acıbadem mi ilgilenmedi canım .
Evet canım hemşireler vs fena değil ama dr çok ilgili değil, aydınlatma yok çözüm yok, araştırma yok bilmiyorum öyle olmamalı adam yumurtayı toplarım, transferi yaparım işim biter tavrında

Canm bu dediğin adana acibadem mi ya bende oraya gidicem de
Evet canum, tamam kaliteli yer, temiz, bekleme vs yok ama ne bilim canım ya dr çok ilgili değil, ilk görüşmede sıcak daha sonra bir ski laf edip gidiyor bişey soramıyorsun vs salıyor seni hemşirelerle hep muhattapsın, dr çok önemli iyi araştırın derim sizinle özel ilgilenmeli anlamalı, yine para diyicem ama en iyisi olsun ilgikenilsin diye dünya para veriyoruz ama ne yazık ki, ben ikinciyi istanbulda araştırıp yaptıracağım hayırlısı olsun hepimiz için,

Evet canum, tamam kaliteli yer, temiz, bekleme vs yok ama ne bilim canım ya dr çok ilgili değil, ilk görüşmede sıcak daha sonra bir ski laf edip gidiyor bişey soramıyorsun vs salıyor seni hemşirelerle hep muhattapsın, dr çok önemli iyi araştırın derim sizinle özel ilgilenmeli anlamalı, yine para diyicem ama en iyisi olsun ilgikenilsin diye dünya para veriyoruz ama ne yazık ki, ben ikinciyi istanbulda araştırıp yaptıracağım hayırlısı olsun hepimiz için,
aminnn inşallah. Ben urfada yasiyorum ilaç tedavimi burada oldum bugün doktorum arayip bilgi verdi volkan beye belki doktorun hatrina ilgilenir inşallah:110:

aminnn inşallah. Ben urfada yasiyorum ilaç tedavimi burada oldum bugün doktorum arayip bilgi verdi volkan beye belki doktorun hatrina ilgilenir inşallah:110:
İnşallah canın hayırlısı olsun, belki bana öyle geldi hassas dönem olduğu için daha fazla ilgi bekledim, ama arada doktorun varsa daha iyi ilgilenir canım, kafanı rahat tut kolay değil özellikle transferden sonra çok stres oluyor beklemek işkence gibi, şimdi kendime çok kızıyorum çok stres yaptım,sakin ol uğraş bul kafanı meşgul et

İnşallah canın hayırlısı olsun, belki bana öyle geldi hassas dönem olduğu için daha fazla ilgi bekledim, ama arada doktorun varsa daha iyi ilgilenir canım, kafanı rahat tut kolay değil özellikle transferden sonra çok stres oluyor beklemek işkence gibi, şimdi kendime çok kızıyorum çok stres yaptım,sakin ol uğraş bul kafanı meşgul et
Benim doktorum İstanbul daki acibademi de söylemişti Bülent tiras diye bi Dr varmış sen onu araştır bi istersen cnm. Benim zaten bu ay transferim olmayabilirmis yani sadece yumurtalarim toplanabilir ama bakalım kismet

Back
X