Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Slm kizlar.bnde tup bebek yaptricam.mersinden gidip gelicem o yuzden acibadem volkan noyan nasil sizce.onerir misiniz.aslinda istanbul istiom ama cok pahali olcak git gel
Negatif sonuçlanan bir tüp bebek deneyimimi oldu volkan bey de.ama ben memnunum kaldım her konuda perşembe tekrar görüşmeye gidicem. Yakın yer cok önemli gidip gelmek sorun olur yoksa

Negatif sonuçlanan bir tüp bebek deneyimimi oldu volkan bey de.ama ben memnunum kaldım her konuda perşembe tekrar görüşmeye gidicem. Yakın yer cok önemli gidip gelmek sorun olur yoksa
Bnm de iki arkadasim ilk denemede potizitif sonuc aldilar.ne kadar tutt peki toplam

Canm benimde esimde morfolojik sorun var.aynen yas 34 toplam 7 yumurta oldu bi tane kaldı son güne ben sordum niye 4. Gün embriyosu diye son bi taneydi rahime tutunup ilerlemesi daha iyi oluyor elimizde baska da yoktu bekleyecek dedi.benim de dondurulmuş yok maalesef beni de o yıktı
Ya benim 2. Gün 8 embriyo vardı ve 5. Güne hiç kalmadığı söylendi. Dondurma işlemi olsaydı belki denetim ama şimdi hiç istemiyorum. Seninki tutma olasılığı yüksekmis. 4-5. Günaydın daha iyi. Bu arada bugün negatif sonucu öğrendim. Volkan beyle gorusucez ama randevu almak güç. Bakalım.

Ya benim 2. Gün 8 embriyo vardı ve 5. Güne hiç kalmadığı söylendi. Dondurma işlemi olsaydı belki denetim ama şimdi hiç istemiyorum. Seninki tutma olasılığı yüksekmis. 4-5. Günaydın daha iyi. Bu arada bugün negatif sonucu öğrendim. Volkan beyle gorusucez ama randevu almak güç. Bakalım.
Hadi ya cok üzüldüm ben daha toparlanamadımvalla yarın görüşeceğizrandevu almıştım gecen haftadan Çünkü cok yogun

Benim de dördüncü güne bi tane kaldı embriyo baska kalmadı dondurma olmadı ben de üzgünüm o yüzden

Canim peki neden dondurulmamis açıklama yapıldı mı sana

1 gün 12 embriyo. 2. Gün 8 embriyo var dendi. 3. Gün transfer günü sadece iki embriyo transferi olduğu söylendi. Ben aramasaydim aramayacakladi. 3 gün sonra aradığımda, Dondurma olursa aricaktik dediler. Transfer günü kaç tane kalmıştı öğrenmek istiyorum dedim. Tatmin edici bir cevap veremediler.Kaliteli olmadığı için dondurmamislar. Peki transfer edilen iki embriyo da beşinci güne kalmadıysa... O yüzden beşinci gün transfer bence tutunma olasılığını arttırıyor. Volkan beyden memnun kaldım fakat labaratuvar beni tatmin etmedi. İnsanlar 4 yumurta toplanıp bir sürü sıkıntı ile 5. Güne kadar embriyo duruyor. Bizim her şey iyi güzel dendi. Ve sonuç bir tane dondurma olmadı. İlk deneme öğrendik bu süreçleri...

1 gün 12 embriyo. 2. Gün 8 embriyo var dendi. 3. Gün transfer günü sadece iki embriyo transferi olduğu söylendi. Ben aramasaydim aramayacakladi. 3 gün sonra aradığımda, Dondurma olursa aricaktik dediler. Transfer günü kaç tane kalmıştı öğrenmek istiyorum dedim. Tatmin edici bir cevap veremediler.Kaliteli olmadığı için dondurmamislar. Peki transfer edilen iki embriyo da beşinci güne kalmadıysa... O yüzden beşinci gün transfer bence tutunma olasılığını arttırıyor. Volkan beyden memnun kaldım fakat labaratuvar beni tatmin etmedi. İnsanlar 4 yumurta toplanıp bir sürü sıkıntı ile 5. Güne kadar embriyo duruyor. Bizim her şey iyi güzel dendi. Ve sonuç bir tane dondurma olmadı. İlk deneme öğrendik bu süreçleri...
Canim ben de bunu merak ettim. Doktor ne kadar iyi olursa olsun laboratuvar iyi olmazsa başarı şansı azalır. Ben bu söylediğini başka birinden daha duymuştum o yüzden sordum . Yakın olması acıbadem olmasi cezbediyor ama

Arkadaslar ben de adana acıbademde negatıf sonuc aldım fakat memnun kaldım sebebi şu..14 tane yumurta toplandı 2tanesi 4.gün transfer oldu 3tanede 5.gun donduruldu..yanii kalıteyle alakalı bi durum yoksa kafalarına gore dondurmamazlıl yapılmıyor..ıkı tane 4.gun transfer edılende aslnda 5.gune gıdeblrdı ama riske atmamak adına 4.gun transfer edıyorlar...

Beni her gün aradılar canım bi sıkıntı olmadı.suan hastaneden dönüyorum volkan hocayla görüştük esim ve bana bekleme süreci için ilaç tavsiye etti isterseniz dna testi yaptırın dedi.ama hemşireler süreçteki ilgiyi göstermedi bi gecmiş olsun bile demediler.dosyamı istedim orijinalini onlar alıyomusfotokopi çekip verdiler.bi git derim sana da canım

Back
X