- 22 Mayıs 2010
- 950
- 371
- 123
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.961
canım ben esra hocanın hastasıyım ama mersinde yaşıyorum, mersinde hastanede açıldı ilk denememi esra hocayla yapacaktım sonra dibimde açılınca burda karar verdik hem maddi hem manevi, esra hoca çok çok mükkemmel ben çok beğeniyorum hem işinde hem kişilik olarak,Arkadaşlar,kaderdaşlarım bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Ben gaziantepte yaşıyorum ve önümüzdeki aylarda tüp bebek yaptıracağız bir aksilik çıkmazsa. Aklımdan geçen ilk yer acıbadem volkan noyandı ama başkentte esra hocayı da çokkk beğeniyorlar. Bu ikisini de bilen ve tüp bebek yaptıran vardır aranızda? Acıbadem 2015 fiyatı 4750+ilaçlar ve tahlil test muayene ücreti yok. Acaba bana yardımcı olma şansınız var mı acaba? Esra hocadan aylar öncesinde randevu almak gerekiyormuş. Acıbademde yaptıranlardan bildiğim kadaruyla biliyorum bir şeyler,peki esra hocada yaptıran olumlu sonuç alan var mı aranızda?
Canim esra çok iyi aylar önce değilde randevu için bi tarihleri var ozaman oraya gidip esradan 1 ay sonraya randevu alabiliyosun ben telefonla tayfun beyden aldim ve cok memnunum canim ama esradan cok pozitif alan var benim arkadaşıma eşinden dolayı hiç bebegin olmaz demişler bunlar esra da tedaviye baslamis ilk denemede pozitif sonuc almışlar kızı iki yaşında şimdiArkadaşlar,kaderdaşlarım bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Ben gaziantepte yaşıyorum ve önümüzdeki aylarda tüp bebek yaptıracağız bir aksilik çıkmazsa. Aklımdan geçen ilk yer acıbadem volkan noyandı ama başkentte esra hocayı da çokkk beğeniyorlar. Bu ikisini de bilen ve tüp bebek yaptıran vardır aranızda? Acıbadem 2015 fiyatı 4750+ilaçlar ve tahlil test muayene ücreti yok. Acaba bana yardımcı olma şansınız var mı acaba? Esra hocadan aylar öncesinde randevu almak gerekiyormuş. Acıbademde yaptıranlardan bildiğim kadaruyla biliyorum bir şeyler,peki esra hocada yaptıran olumlu sonuç alan var mı aranızda?
Canım ben gaziantepdeyim,sırf randevu almak için adanaya git gel yapamam. Ayrıca zaten büyük ihtimal takibimi burdaki dr uma yaptıracağım,o yüzden soruyorum acaba esra hanım mı yoksa volkan bey mı diye. Buradaki druma güveniyorum ama orada işlemin yapılacağı merkez,işlemi yapacak dr daha önemli.Canim esra çok iyi aylar önce değilde randevu için bi tarihleri var ozaman oraya gidip esradan 1 ay sonraya randevu alabiliyosun ben telefonla tayfun beyden aldim ve cok memnunum canim ama esradan cok pozitif alan var benim arkadaşıma eşinden dolayı hiç bebegin olmaz demişler bunlar esra da tedaviye baslamis ilk denemede pozitif sonuc almışlar kızı iki yaşında şimdi
Canım Sen Esra hocayla gidip görüştün mü? peki adanada yaptıracak olsan taibini adana da mı yoksa mersindeki dr una mı yaptıracaktın. Öyle bir şeyi kabul ediyor mu esra hoca?canım ben esra hocanın hastasıyım ama mersinde yaşıyorum, mersinde hastanede açıldı ilk denememi esra hocayla yapacaktım sonra dibimde açılınca burda karar verdik hem maddi hem manevi, esra hoca çok çok mükkemmel ben çok beğeniyorum hem işinde hem kişilik olarak,
canım esra hoca o kadar yoğun ki ulaşmak için mersinden cebelleşiyordum, hatta hemşiresine ulaşmakda zor oluyordu, bir soru sormak için arıyorum yada plan programla alakalı arıyorum telefonla ulaşmak zor imkansız ama adanada iken görüşebiliyorsunda oda şöle ben hastanenin şu olayına gıcık olmuştum, ilk gittiğimizde muayene ücretini verdik ve muayeneden sonra polip varmış ameliyat olmam lazımmış tamam dedik ameliyat oldum esra hoca yaptı çok ilgili çok tatlı bir doktor, sonrasında tüp bebek için istediği tahlilleri getirin dedi ve zamanına karar verin başlayalım dedi, ondan sonra ben bir soru sormak için adanaya gitmem imkansız, hem maddi hem manevi, çok telefondakilerle tartıştım, günlerce aradım, bir amh sonucumu almak için bile günlerce uğraştırdılar, birde maddi olarak hastane ücreti fazla geldi bize ama katlanırız dedik sadece tam emin olmak ve bazı soruların cevabı için aramaya çalıştım hep ulaşamadım doktoruma ve hemşiresine, yani şehir dışından bana zor geldi, ilk olacağından hiç deneyimim olmadığından haliyle daha fazla yönlendirmelerini bekledim ama hastane olarak o konuda memnun kalmadım, doktor çok süper işinde olsun görüştüğünde ilgisi olsun ama dediğim gibi esra hocanın muayene ücreti sgk lı isen 122 lira, şehir dışı sıkıntı bana göre, şehir dışı olunca doktor takibini söylersen sıkıntı yaratcaklarını sanmam o kadarını anlarlar, ben tahlillerimi mersinde yaptırmıştım çünkü, bi tek amh adanada idik o zaman orda yaptırdımCanım Sen Esra hocayla gidip görüştün mü? peki adanada yaptıracak olsan taibini adana da mı yoksa mersindeki dr una mı yaptıracaktın. Öyle bir şeyi kabul ediyor mu esra hoca?
Teşekkürler hatırlatman için cnm, biliyorum sıcak spermlere zarar veriyor . Daha önce de gitmiştik bu amaç için, eşim çok girmedi sıcak suya. Aslında bnm için gidiyoruz. Bugün 85 yaşındaki anneannemle kaplıcanın faydalarını konuştuk. Kaplıcaya gittikten sonra 46 yaşındayken hamile kalmış, maşallah dedim. Ben 31 olcam strese giriyorum. Eski toprak işteGünaydın...! Canım kaplıca bayanlar için iyi oluyor ama erkeklere iyi olmuyor. Biliyorsun ki sıcak spermler üzerinde olumsuz etki bırakıyor.
Cnm mrhb bnde de evlendgm ilk yıl ciklta kist vardı ama bir süre sonra nereye gittyse yok oldu belki küçüktü o yüzden ama ciklta kistyle hamile kalan kuzenm var32 yaşındayım ve zaman kaybetmek istemiyorum aslında. Eşimin değerleri iyi çok şükür . Ama benim çikolata kistim tekrarladı. Ve bu kistten kurtulmanin tek yolu gebelik. Neyse ki yumurta rezervim iyi. Umarim Bebeğim bi an once gelir çünkü çok yoruldum artık. Bir çok bayanın doğumdan doguma gördüğü çatalı ve jinekologu ben neredeyse her hafta gördüm.
Can mrba bende gitmk istyrm ama eşim tiksinirsn sen diyor ben biraz herseyde huyluyumdr yolda giderken bile kucuck bir kokuda çok afedrsn istfra yprm sen git gttn mi ilk kez mi gdcksnTeşekkürler hatırlatman için cnm, biliyorum sıcak spermlere zarar veriyor . Daha önce de gitmiştik bu amaç için, eşim çok girmedi sıcak suya. Aslında bnm için gidiyoruz. Bugün 85 yaşındaki anneannemle kaplıcanın faydalarını konuştuk. Kaplıcaya gittikten sonra 46 yaşındayken hamile kalmış, maşallah dedim. Ben 31 olcam strese giriyorum. Eski toprak işte
Canim kaplica nerde ne kadar nasil bi yer azicik bilgi verir misinTeşekkürler hatırlatman için cnm, biliyorum sıcak spermlere zarar veriyor . Daha önce de gitmiştik bu amaç için, eşim çok girmedi sıcak suya. Aslında bnm için gidiyoruz. Bugün 85 yaşındaki anneannemle kaplıcanın faydalarını konuştuk. Kaplıcaya gittikten sonra 46 yaşındayken hamile kalmış, maşallah dedim. Ben 31 olcam strese giriyorum. Eski toprak işte
Hadi hayirlisi canimKızlar bnde bugün Dr a gittim yumurta rezervm çok şükür çok ii çıktı tek olmasna rağmen masallh mauyne oldm anestezi ile yineDr küçük kistler var dedi dogm kontrl hapı verdi 21 gün kullncm gelecek ay baslicaz insalllhhhhh
Canım Niğde'de var Çiftehan kaplıcaları. Güzel bi oteldi. Ama suyu çok sıcak. 2 gün kalmıştık, termal havuzu ve saunası iyiydi. Bu tatilde Hatayın bi ilçesine gitcez, Erzin. Yeni bir otel açılmış. Onu deneyelim dedik. Bu defa 1 hafta kalcaz inş. Termal suyun şifalı olduğu ve 7 gün boyunca, günde 3 kez suya girilmesi tavsiye ediliyor (kaynak:anneannemCanim kaplica nerde ne kadar nasil bi yer azicik bilgi verir misin
Odadaki banyoda da aynı su var canım, havuzu kullanmak istemezseniz odanın banyosunu kullanabilirsiniz. Ben daha önce gittim. Sorun yaşamadım cnm. Yazın gittiğimiz otellerden tek farkı etraftaki yaşlı teyze ve amcalar:)Can mrba bende gitmk istyrm ama eşim tiksinirsn sen diyor ben biraz herseyde huyluyumdr yolda giderken bile kucuck bir kokuda çok afedrsn istfra yprm sen git gttn mi ilk kez mi gdcksn
Ayyy canim annem tarafi antakyaliyim ve ergen zamanimda ailemle erzin icmelerine gitmistim yanlis hatirlamiyorsam cok guzel bi yerCanım Niğde'de var Çiftehan kaplıcaları. Güzel bi oteldi. Ama suyu çok sıcak. 2 gün kalmıştık, termal havuzu ve saunası iyiydi. Bu tatilde Hatayın bi ilçesine gitcez, Erzin. Yeni bir otel açılmış. Onu deneyelim dedik. Bu defa 1 hafta kalcaz inş. Termal suyun şifalı olduğu ve 7 gün boyunca, günde 3 kez suya girilmesi tavsiye ediliyor (kaynak:anneannem)
Fiyatlari nasil canim var mi bilgin, hos ocaktq sanirim tup yapillacak simdi gitmek zor gibi amaOdadaki banyoda da aynı su var canım, havuzu kullanmak istemezseniz odanın banyosunu kullanabilirsiniz. Ben daha önce gittim. Sorun yaşamadım cnm. Yazın gittiğimiz otellerden tek farkı etraftaki yaşlı teyze ve amcalar:)
Canım Erzinin fiyatını bilmiyorum. Ama Çiftehan'da 2 gece 500 tl ödemiştik.Fiyatlari nasil canim var mi bilgin, hos ocaktq sanirim tup yapillacak simdi gitmek zor gibi ama
Hmmmmm o 500 u hastaneye bagislamaya karar verdimCanım Erzinin fiyatını bilmiyorum. Ama Çiftehan'da 2 gece 500 tl ödemiştik.
Aynen canım fiyatlar gereksiz pahalı. 500 e kaç kutu iğne ilaç alırız dimiHmmmmm o 500 u hastaneye bagislamaya karar verdim
Aynen canim bi once ilk tup denemem olsun insallah tutar offfff yoruldum yeminleeAynen canım fiyatlar gereksiz pahalı. 500 e kaç kutu iğne ilaç alırız dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?