Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Canim zumba çok güzel felaket zayıflatıyor ben çok zevk alarak yapiyodum
Ay ben zaten zayif im yahu... 50 kiloyum ama yinede yürüyüş yaparım ekmek yemem yemekle. Sadece sabah kahvaltısında . Hiç çay içmem. Bu kıstler neden çıktı bende anlamadım ne kadar sağlığıma dikkat ediyormusum

Kist irsi olabiliyor bendede var ben onunla yaşamaya alıştım spor vücudu rahatlatiyo canim ben spor yaptığım zaman adetim tam zamanında gelir psikolojik belkide bilmiyorum

Hadi hayırlısı olsun inşallah canım bende yarın ilk muayenmi olcam inşallah hayırlı haberler alirz insallahhhh

Kist irsi olabiliyor bendede var ben onunla yaşamaya alıştım spor vücudu rahatlatiyo canim ben spor yaptığım zaman adetim tam zamanında gelir psikolojik belkide bilmiyorum
Benim annemde ablamda yok ama .adetim zamanında gelir benimde belki yürüyüş yaptigimdan . Ben 1 tanesine alismistim arkadaş yapmış içerde kendisine 2 tane daha uyuz .şimdi sinir oluyorum.

Hanimmmmlaaaaarrr ne kadanda aktif saglikli grubuz bide bisiy sorcam sizeeeeeee adetim su yasima kadar hep duzenli oldu sekmedi hic, adet olan yumurtlayip catlamasini saglikli yapmis olmuyo mu, yani yumurtanin oldugunu ve catladigini gostermez mi adet sonucta parcalari kanla atmiyo mu, ayyyyy ne dolambacli sormusum

Arkadaşlar herkese merhabalar. Aslında uzun zamandan beridir aranizdayim ama yalnızca okuyucu olarak. Ben kısaca hikayemi anlatayım. 3.5 yıllık evliyim. Evlendikten 1 yıl sonra 5.5 cm büyüklüğünde bir çikolata kisti olduğunu öğrendim ve kendimi infertilite bölümünde buldum. Kist 5 cm den büyük olduğu için hemen ameliyat dediler. Acıbadem de mehmet ali Vardar Laparoskopi yaptı. Neyse ki yumurta rezervim zarar görmeden kisti temizlemiş. Daha sonra rahim içi darlık var dediler. Ben yine ameliyat masasına. Sonrasında başkentte 2 negatif aşılama denemem oldu. Asilamalardan 4 ay sonra tüp bebeğe karar vermisken hamile kaldığımi öğrendim. Ama maalesef bebegimin kalp atışları duyulmadi. Kürtaj la sonlandırıldi. Ben bi umutla yine hamile kalabilir miyim diye bekledim ama yok. Regl olunca esra hocaya gitmeyi düşünüyorum.

Günaydın...! Canım kaplıca bayanlar için iyi oluyor ama erkeklere iyi olmuyor. Biliyorsun ki sıcak spermler üzerinde olumsuz etki bırakıyor.

Merhaba canım.Kaybın için çok üzüldüm inan. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin hepimize. Anladığım kadarıyla histeroskopi yaptırmışsın en son. Histeroskopiden sonra hamile kalma daha kolay oluyor biliyorsun. Drun sana demiştir 6 ay bekle sonuç almak için diye. Eşinin değerleri nasıl? Bir sorun yok de mi? Eğer eşinde bir sorun yok ise 2-3 ay daha beklemen iyi olur,çünkü büyüklerimiz hep der bebek kayıplarından sonra daha kolay hamile kalınır diye.

32 yaşındayım ve zaman kaybetmek istemiyorum aslında. Eşimin değerleri iyi çok şükür . Ama benim çikolata kistim tekrarladı. Ve bu kistten kurtulmanin tek yolu gebelik. Neyse ki yumurta rezervim iyi. Umarim Bebeğim bi an once gelir çünkü çok yoruldum artık. Bir çok bayanın doğumdan doguma gördüğü çatalı ve jinekologu ben neredeyse her hafta gördüm.

canım zor bir durum anlıyorum ama bak benim birkaç arkadaş histeroskopiden sonra hamile kaldı. Evet yaşının 32 olması seni tedirgin ediyor anlıyorum ama yumurtalık rezervin gayet iyi,2-3 ay sakin kafayla dinlenip kendini toparlaman bebişinin doğal yollarla gelmesine vesile olabilir. Şunu bildiğim için söylüyorum eğer eşte sorun yoksa yani erkekte ve kadın kayıp yaşadıysa eğer yeni gelecek bebişinin daha kolay gelmesini sağlar. Birkaç aydan bir şey kaybetmezsin bence ama karar senin yine de.

Ya bana çok güzel moral veriyorsun. Kürtaj in üzerinden 8 ay geçti. Sürekli aklımda bu konu dönüp duruyor. Kafama çok taktığımdan olmuyor galiba ve insanlara beynimize engel olmanın bir yolu olmadığını anlatamıyorum.

canımsın seni iyi anlıyorum,drlar ve çevredekiler hep stres yaparsan olmaz diyorlar. Ya arkadaş nasıl stres yapmayalım bebişler gelmedikçe stres oluyoruz işte. Kafanı başka şeylere vermeye çalış,bak bu aralar boyama kitapları çok güzel oluyor ya da puzzle. İnsanı süper oyalıyor emin ol.Mesela benim biraz kilo fazlam olduğu için,kendimi spora adamayı düşünüyorum. Ne kadar kilo verip psikolojik olarak rahatlarsam tedavi sürecinde o kadar iyi olur benim için diye. Biz de şubatta gelip görüşüp mart adetimle tedaviye başlamayı düşünüyoruz. İnşallah doğum günümde bebişlerim beni yalnız bırakmaz.

tamam kızlar evet düşünmeyecen stres yapmayacan rahat olaccan zevk aldığın aktivitelere yapcan mutlu olcan rutin devam etcende eeeee ben 7 yıllık evliyim, ilk yıllarımda çocuk umursamadım hiç korunmadım çok rahattım o zaman nerde bu sıpaaaaa, hani stressiz ortamda geliyodu, bütün herşeyimiz normal temiz, küçücük sorunda yok anasını satayım eeee o zaman, bende bunu anlamıyorum

kızlaaaaarrrr yılbaşından sonra mersindekiler kendimizi ayarlayıp buluşuyoruz, bir iş çıkışı kahvelerimizi yudumlayıp birbirimizle dertleşelim

Ya söylediklerinin hepsinde haklısın. Bi süre puzzle yaptım gerçekten güzel kafa dağıtıyor. Ama spor yapmaya korkuyorum hadi hamileysem diye. Aslında aşılama lardan sonra epey kilo aldım. Zayiflamam gerekiyor ama bu psikolojiyle tek yapabildiğim sürekli düşünmek. Artik her adet gunumde esimle tartismaktan yoruldum. Cok hassaslastim. Hamile olduğumu öğrendiğim süreden sonra 1 ay tadını çıkarabildim. Inanilmaz bi duygu. Eşim o süre zarfında sürekli çamaşırları serip bulasik makinesini boşaltan bi adam haline gelmişti. Şimdi hicbirsey yapmıyor ve bu beni çok incitiyor.

Canım ben de ilk zamanlar öyle düşünüyordum spor yapmıyordum,evlendiğimde de sigarayı bırakmıştım bu yüzden kilo aldı başını gitti. 2,5 senede 15 kilo almışım. 3 kere yumurta takibi yaptırdım aşılama ya da tüp yaptırmadım hiç. Sigarayı iyi ki bıraktım diyorum ama kilomu da görünce keşke bırakmasaydım dediğim oluyor. Bu kadar alacağımı bilsem bırakmazdım galiba.

Canım benim eşim sağolsun evlendiğimizden beri her işe yardım eder,kayınvalidem görümcelerim duyunca çok şaşırmıştı çünkü eşim bekarken elini tamir işleri haricinde hiçbir işe atmazmış ev işi olarak. Ama çalışan bir bayanla evlenecekse bana yardım etmesi gerektiğini en başında söylemiştim sağolsun o da hiç beni incitmeden yaptı her işi ben süpürürüm o siler,ben yıkarım o asar toplar ütüler,böyle böyle geldik 2 seneye.İnşallah bundan sonra da böyle devam eder. Çalışınca çok zor canım ev işlerine tek başına yetişmek. Erkeklerin doğasında var canım,benimki de aylardır lavabolara kendisi çamaşır suyu döküyor ya da market torbalarını bana bırakmadan hepsini kendi taşımaya çalışıyor ama sonuç hüsran. Sağlık olsun canım Rabbim hayırlısıyla daha fazla bekletmeden nasip etsin herkese inşallah.

Haklısın cnm yaaa! Dersteyim sürekli yazamıyorum. Bi de çevreden "bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu. Hatta sürekli hamile kalıp kürtaj yaptırmak zorunda kalıyorduk" diyen büyükler olunca cildirmamak içten değil

aman canım duyma sen onları kapat kulaklarını,ben son zamanlarda bunun için çok çaba sarf ediyorum,kalabalık ortamlardan bile uzak duruyorum,gidip gelmiyorum kimseye pek, bebek yok mu bebek diye sormasınlar.

Arkadaşlar,kaderdaşlarım bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Ben gaziantepte yaşıyorum ve önümüzdeki aylarda tüp bebek yaptıracağız bir aksilik çıkmazsa. Aklımdan geçen ilk yer acıbadem volkan noyandı ama başkentte esra hocayı da çokkk beğeniyorlar. Bu ikisini de bilen ve tüp bebek yaptıran vardır aranızda? Acıbadem 2015 fiyatı 4750+ilaçlar ve tahlil test muayene ücreti yok. Acaba bana yardımcı olma şansınız var mı acaba? Esra hocadan aylar öncesinde randevu almak gerekiyormuş. Acıbademde yaptıranlardan bildiğim kadaruyla biliyorum bir şeyler,peki esra hocada yaptıran olumlu sonuç alan var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…