- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Tabi canim onemli olan doktorun basarisi ama ben cok gerilirim soru sormam lazim normalde herseyi kafaya takan biriyim bide konusmazsam doktorla kafayi yerim
Bu adam cok soru sordurmuyomus onu duyunca vazgeçtim ama cok iyi bi doktormus baskentte tum doktor lar cok iyiymis ve cok basarilarmisBen de herseyi kafaya taktigim icin olmuyo iste :)
Ameliyatim bel alti uyusturularak yapilacakti o kadar cok soru sordum ki dr genel anesteziye cevirdi.
Insallah sorun yasamayiz soru cvp kisminda da :)
Bu adam cok soru sordurmuyomus onu duyunca vazgeçtim ama cok iyi bi doktormus baskentte tum doktor lar cok iyiymis ve cok basarilarmis
Insallah olumlu yorum yaparsin canimDu bakalim ben bi gideyim ona gore yorum yaparim.
BENİMDE AMH SORUNUM VAR TESTTE 2 OLMASINA RAĞMEN TAYFUN BEY KÖTÜ DİYORDU AMA BİZİM İÇİN TEDAVİ SÜRECİ ÖNEMLİ DEMİŞTİ.. BİRİNCİ TEDAVİMDE 12 TOPLANMIŞTI ... 4 DÖLLENDİ İLK GÜNDEN DİĞERLERİ TAKİPTEYDİ GELİŞİMLERİ DURDU SONRA ... ŞUAN NORMAL KALİTEDE 4 EMBRİYOM VAR YARIN SABAH KONTROLÜM VAR PEK OLGUNLAŞMADIKLARINI HİSSEDİYORUM KASIK AĞRIM YOK AMA BULANTIM ÇOK FENA İNŞALLAH BÜYÜYORLARDIRCanim benim hicmi dollenmemis benimde amh dusuk az yumurta olusyo demisti bizi neler bekliyo allah bilir sizde insallah bu tedaviyle sonuca ulasirsinuz kontrolun ne zaman canim
Bülent beyi çok gördüm duruşu sert geldi bana ısınamadım inşallah sen memnun kalırsın
Benim 1.40 cikti orta dedi 1 in altina dusmedigi surece kötü diyemeyiz dedi buyuyorlardir canim moral bozmak yok canimBENİMDE AMH SORUNUM VAR TESTTE 2 OLMASINA RAĞMEN TAYFUN BEY KÖTÜ DİYORDU AMA BİZİM İÇİN TEDAVİ SÜRECİ ÖNEMLİ DEMİŞTİ.. BİRİNCİ TEDAVİMDE 12 TOPLANMIŞTI ... 4 DÖLLENDİ İLK GÜNDEN DİĞERLERİ TAKİPTEYDİ GELİŞİMLERİ DURDU SONRA ... ŞUAN NORMAL KALİTEDE 4 EMBRİYOM VAR YARIN SABAH KONTROLÜM VAR PEK OLGUNLAŞMADIKLARINI HİSSEDİYORUM KASIK AĞRIM YOK AMA BULANTIM ÇOK FENA İNŞALLAH BÜYÜYORLARDIR
inşallah beklemek zor :)Insallah :) bi gidebileyim insallah da yorum yaparim yine
inşallah canım protokol değişti diye mi pek kasık ağrım yok yada daha erken mi ağrılara o ağrılar bana iyi hissettiriyorduBenim 1.40 cikti orta dedi 1 in altina dusmedigi surece kötü diyemeyiz dedi buyuyorlardir canim moral bozmak yok canim
yumurta rezervin hakkında bilgi veriyor normal mi az mı çok mu kötü gibiAmh nedir?
Pek cahil kaldım
yumurta rezervin hakkında bilgi veriyor normal mi az mı çok mu kötü gibi
Konuşmanızı böldüm amaTabi canim onemli olan doktorun basarisi ama ben cok gerilirim soru sormam lazim normalde herseyi kafaya takan biriyim bide konusmazsam doktorla kafayi yerim
İnsallah canimBiz doktora gittigimizde esim baskentte tedavi oluyo dedim hemen bilgisayardan bakti zaten esimin tum tedavisi orada basladi tum herseyi sisteme kayitli hatta esimin raporu var insallah bizde cikartiriz rapor
Bak mide bulantin varmis bu daha cok yumurta buyuyo demekmis kac gun oldu ki igne baslayali bidejinşallah canım protokol değişti diye mi pek kasık ağrım yok yada daha erken mi ağrılara o ağrılar bana iyi hissettiriyordu
Sinirliymis oyle soyluyolar ilk aradigimda ondan randevu verelim demislerdi ben istemedim doktora isinmak lazim sen ne guzel doktorundan memnunsun :)Konuşmanızı böldüm amaBülent hocaya istediğiniz soruyu sorabilirsiniz. Herşeye sabırla cevap verir..
Slm canim insallah esim eylulun ilk haftasi test verecek eger degerleri duzelirse eylulde tedaviye baslayacagiz kismetse tabi herkezin cocuk varmi demesinden cok sıkıldımGunaydin kizlar
İnsallah bir muddet sonra hepimizin bebis haberleri yazar burda, az kaldi insallah Allahim Aminnnnn
Hadi bakalim hayirlisi canim :) bizde eylulde kismet olursa start vercez ya o zaman bebislerimizle gobusler dolar insallah, laf soyleyenlerinde ceneleri cekilir, kime ne ise cocugumuzdan felan uyuz oluyom ole tiplereSlm canim insallah esim eylulun ilk haftasi test verecek eger degerleri duzelirse eylulde tedaviye baslayacagiz kismetse tabi herkezin cocuk varmi demesinden cok sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?