Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

benim amh ım 0,55 çok düşük olduğunu söyledi doktor. hiç iyi konuşmadı yumurtalarla ilgili inşallah bi sorunla karşılaşmayız
Yaşınız kaç...benim 2 sene önce ama 0.75 di. O zaman 28 idim...Bu değerler acele etmemiz gerektiğini söylüyor sanırım. Ben geçen yıl tüp ile hamile kaldım. Ama Bebeğim 7 aylık doğdu ve 3 gün yaşadı maalesef. ..Kışa tekrar tedavi düşünüyorum kısmetse

23 yasindayim doktor acele etmemizi soyledi. erken menopoza bile girebilirmişim . insallah bu sefer olur canm seninde

23 yasindayim doktor acele etmemizi soyledi. erken menopoza bile girebilirmişim . insallah bu sefer olur canm seninde
Evet canım yaşın çok genç ama amh düşük..sorunu erken fark etmen çok iyi olmuş. Inşallah tüp bebeğin tutunur sana. Hayırlı ve sağlıklı bir gebelik geçiririsin inşallah .

Evet canım yaşın çok genç ama amh düşük..sorunu erken fark etmen çok iyi olmuş. Inşallah tüp bebeğin tutunur sana. Hayırlı ve sağlıklı bir gebelik geçiririsin inşallah .
insallah canim pazartesi yumurta catlatma yapilacakmis. ilk tedavi olduğu icin tecrubesiz ve çok heycanliyim. ayrica maddi yonden de yipratti ilaclar bizi. raporumuz yok. insallah hakkimizda hayirlisi olur. insallah sende bebegini kucagina alirsin

Insallah bu tedaviyle hamile kalirsin canim neden rapor alamiyosunuz tup bebek cok pahali bizdede para yok ev kirasi icin kredi cektik tup bebegi nasil yapacagiz bilmiyorum off off

Ayy canin benim cok uzuldum sen yeni tedaviye ne zaman basliyosun insallah bu tedaviyle bebegin sana sıkı sıkı tutunur

Insallah bu tedaviyle hamile kalirsin canim neden rapor alamiyosunuz tup bebek cok pahali bizdede para yok ev kirasi icin kredi cektik tup bebegi nasil yapacagiz bilmiyorum off off
rabbim cektigimiz sıkıntılari goruyor. herseyde bi hayir vardir. offlama insallah guzel sonuclar aliriz

Hadi bakalim hayirlisi canim :) bizde eylulde kismet olursa start vercez ya o zaman bebislerimizle gobusler dolar insallah, laf soyleyenlerinde ceneleri cekilir, kime ne ise cocugumuzdan felan uyuz oluyom ole tiplere
Insallah canim hamileyiz diyebiliriz ya bizde soyle bisey vardi bizle gorumcemin evliligi arka arkaya oldu ve o ikinci ayinda hamile kaldi gozler bize cevrildi ee hadi beklemeyin habire akil vermeler başladı sanki ben istemiyorum

O dami varmis kac yil sgk oldugu onemlimiymis canin ben yeniyeni arastiriyorum bilgim yok bende esimde sgk liyiz
aynen öyle gerekiyormuş canım. bende eşimde sgk lı 900 gün prim olması gerekiyomuş birinde anladığım kadarıyla . ama emin değilim. en iyi doktorlar yardımcı olur. tüp bebek raporu için bi sürü şartlar var doktorum amh ın düşük alırız raporu dedi sonra sgk da sıkıntı çıkınca olmadı rapor

O dami varmis kac yil sgk oldugu onemlimiymis canin ben yeniyeni arastiriyorum bilgim yok bende esimde sgk liyiz
aynen öyle gerekiyormuş canım. bende eşimde sgk lı 900 gün prim olması gerekiyomuş birinde anladığım kadarıyla . ama emin değilim. en iyi doktorlar yardımcı olur. tüp bebek raporu için bi sürü şartlar var doktorum amh ın düşük alırız raporu dedi sonra sgk da sıkıntı çıkınca olmadı rapor

Yapma ya ben oyle bilmiyodum ben 5 yildir sgk liyim esim burada 3 yilini dolduruyo acaba bizdede sorun cikarmi peki siz raporsuz ne kadar odediniz canim ignelere ayrimi odediniz

Ben öğretmenim . 5 yıl şartı aranmıştı benim için de. Amh düşük olunca da rapor alabilmiştim.

Ayy canin benim cok uzuldum sen yeni tedaviye ne zaman basliyosun insallah bu tedaviyle bebegin sana sıkı sıkı tutunur
Canım çok sağol. Acıyı veren Allahım sabrını da veriyor çok şükür. Biz kışa düşünüyoruz yeniden. Aralık ocak gibi. Ama içimde yine de umut...belki doğal yoldan olur diye. ..

Yapma ya ben oyle bilmiyodum ben 5 yildir sgk liyim esim burada 3 yilini dolduruyo acaba bizdede sorun cikarmi peki siz raporsuz ne kadar odediniz canim ignelere ayrimi odediniz
ben hiteroskopi falan da oldum şuana kadar 3500 lira civarında cebimizden para çıktı. 400o tl tüp bebek bunun içinde değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…